• Evelin

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon keresztül történt meg az egyeztetés. Első benyomás: szimpatikus. Kedves hang, határozott információátadás, világosan lefektetve az alapvető dolgokat, szabályokat. Korrekt. Intelligencia már itt érzékelhető volt, sejtettem, hogy jó helyre fogok menni.
  • Megközelítés:

    Leghíresebb futballistánkról elnevezett sportlétesítménytől nem messze. Nagyon jó helyen található, főbb utak mentén, de mégis csendes utcában. Parkolás fizetős, de nem vészes. Hely volt bőven, nem kellett keresgélni.
  • Helyszín:

    Nekem tetszett a lakás, polgári épületben, de jó állapotú. Tisztaság, kellemes illatok, ideális hőmérséklet, sejtelmes sötétség, némi fénnyel a szobában. Ruhák elhelyezhetők egy fotelban, utána a fürdőbe át lehet ugrani frissülni, kellett is, csak úgy érzem jól magam, de ez jár a hölgynek is. Fürdő patyolat, tiszta törölköző előtte és utána. Van bőven tusfürdő,. Szájvíz biztosított.
  • Lány külseje:

    Képek is szuperek, de a valóság jobb! Alacsony kis hölgy, nem nádszál, hanem ízléses, rendkívül csinos, formás. Eleganciát sugároz az egész lénye, tetoválás van, de nekem nagyon bejön. Kecses mozgása van, a fekete hajzuhatag jól áll neki, ahogy ráomlik a vállára. Fehérneműje csábító. Az egész megjelenés nagyon erotikus, bármikor bárki megfordulna utána az utcán. Gyönyörű mellei vannak.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs erősség pont megfelelő. Krémmel végzi. Érzi, tudja, mit miért csinál. Ellazít, közben beszélgetünk, kedvesen érdeklődik, de nem tolakodó. Magáról is elmond pár dolgot, van véleménye, amit nem rejt véka alá. Őszinte, egyenes személyiség. Először hasra fekvés. A masszázs során tetszik, hogy végig megy rajtad teljesen. Elviselném minden nap ezt a törődést tőle. Ahogy a kézzel való masszázs véget ér, jön az olaj, bekeni magát, majd jön a csúszka. Ha rágondolok, bele is borzongok. Valami fenséges. Miután kellően felkorbácsolja a kedélyeket, szól, hogy jöhet a fordulás. Jelzi, hogy finoman én is hozzáérhetek, de nincs "nyúkapiszka" ujjal sehova sem, érthető módon. Szuper volt az olajos testét érinteni. A kényeztető rész után megmasszíroztam a hátát krémmel, jól esett neki, de nekem is: ilyen testet szívesen kezel az ember...
  • Levezetés:

    Ahogy megfordultam, elölről is olajos masszázst csinált nekem a felsőtestével, majd ráült a hasamra, nem nyomva, és megragadta, amit ilyenkor szokás.Kézi kényeztetés, mint az adatlapon is szerepel. Nagyon jó a keze, érti a dolgát, ad a "pajtásnak". Csavaró, húzó mozdulatok, fel-le, egy és két kéz, környéket is érintve bőven, maximális az élvezet. Közeledve a véghez, begyorsít, némi hanghatás részéről is, neki is tetszik a dolog, hogy ennyire felhúzott, majd kirobbanó örömben van részem, remegett a lábam, az egész testem megfeszült, rángatóztam szinte.
  • Elszámolás:

    Ő maga a nagy extra. Kellemes környezetben, egy intelligens nő társaságban, meztelenül, élvezetesen. Az elszámolást már az elején letisztáztam, lévén, hogy először voltam nála. Maximálisan megérte!!!
  • Összkép:

    Örülök, hogy megismertem. Nagyon jól döntöttem, hogy nála töltöttem azt az 1 órát. Mivel szimpatikus, fogok menni még hozzá a jövőben.
Happy Massage