• Vani

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Vani képei nagyon izgalmasak, felhívtam ahol profin elmondta a részleteken, meggyőző volt így nem volt több kérdésem és megbeszéltünk az időpontot.
    Randi előtt még kért egy megerősítő SMS-t, minden simán ment.
  • Megközelítés:

    13. kerület közepén irodaházak környékén, újépítésű ház szalonjában rendel.
    Parkolót lehet találni és metróval is könnyű eljutni ide.
  • Helyszín:

    Igényes hely, új minden, jó illatok és tisztaság.
    Egy nagyobb szobában voltunk, franciaággyal szemben egy nagyon nagy tükörrel.
  • Lány külseje:

    Majdnem olyan mint a képeken, valóságban azért izmosabb, mint vékony. Olyan fitness-es, de jól áll neki, szexi volt.
    Egy babakék bodyban fogadott mosolyogva, szép arca van, nagy műszempillái, szép fogai vannak és az ajkai enyhén fel vannak töltve.

    Van pár igényes tetoválása, de nincs túlzásba véve. Vani nagyon egyben van, igényes sportos csajszi, feszes mindenhol, kemény feneke van, és alkatához illő szép kerek mellei.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázsra a két kényeztetés között került sor, előszőr ő masszírozott engem, hátamnál kezdte aztán a lábamnál fejezte be. Közben beszélgettünk, majd megkérdezte, hogy nem akarsz te is megmasszírozni engem? De, miért ne! Azt kérte, hogy koncentráljak a hátára és a vállára, majd további instrukciókat is kaptam, ez már nem is barátnő feeling hanem feleség feeling! Azért a kisportolt fenekét sem hagytam ki :)
  • Levezetés:

    Fürdés után csókolóztunk, majd kérte helyezzem magam kényelembe és elkezdett franciázni. Főleg a felső részére koncentrál, ha elfárad akkor a kezével csinálja, közben csábosan a felnéz és egyeztetünk az élvezés módjáról és extrákról. Felajánlotta, hogy lehet az arcára is de én száját választottam. Élvezés után sajnos azonnal befejezte a kényeztetést, de biztos fejlődik majd. Miután kimasszírozta és kimasszíroztatta magát, csókolóztunk egymás mellett és simogattuk egymást. A mellei tetszettek a legjobban nekem. Simára borotvált punciját kezdtem kézzel izgatni, éreztem rajta, hogy kezdett rendesen felizgulni, de mintha nem akart volna tovább menni, inkább újra szájjal és kézzel kényeztetett. Második körben már jobban meg kellett küzdenie érte, de kitartó volt, több technikát bevetett, nyálát is csorgatta a farkamra, úgyhogy sikerrel zárult a randi.
  • Elszámolás:

    1.5 órára találkoztunk csókolózás és szájba élvezés extra.
  • Összkép:

    Jó masszázs program volt, amiért mentem majdnem megkaptam. Vani kedves, készséges és jó kedvű volt, a barátnő feeling lehetett volna több, de lehet mással jobban egymásra tud hangolódni. Rendben volt minden.
Happy Massage