• Dominika

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Dominika reagálása

    Sziaaa😊 Ohhh..Nagyon szépen köszönöm a pozitív visszajelzésed.😊 Remélem még sokszor látjuk egymást.🤗 Várlak vissza mindig nagy szeretettel. 😇❤️‍🔥 Puszii😘

  • Egyeztetés:

    Régóta ismerjük egymást, viberen szoktam bejelentkezni, most is így tettem.Amint ideje engedi válaszol.
    Érdemes napokkal előbb ezt megtenni, rapid randi kb esélytelen :)
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, ebben az utcában én még mindig találtam helyet.
    Könnyű megtalálni, teljesen egyértelmű a cím, GPS kapuig navigál.
    BKV sem hiszem, hogy bonyolult lenne, M3-as metró + pár perc séta, de ebben nincs rutinom.
  • Helyszín:

    Új építésű lakópark, bejutás helyszínen kapott kóddal. A lakás kellemes, hangulatos, két szoba plusz nagy nappali, de teljes a diszkréció. sem kollégával, sem MT-vel nem találkoztam soha.
    A tisztaság kifogástalan, ágyon szépen hajtogatott kis, és nagy törölköző+ egy kis welcome csoki. Kellemes hangulat világítás, illat diffúzor, relax zene. Figyel mindenre, hogy a kikapcsolódásod minden szempontból adott legyen. Szerkényen hatalmas tükör (ez később még jól fog jönni). Ágy mellett szék ahova pakolhatsz.
    Fürdőben higiénia, tisztaság és kellemes meleg fogad, szájvíz, tusfürdők garmadája.
  • Lány külseje:

    A képeknek teljes mértékben megfelel. Magas, vékony derekú, lapos has. Kerek kemény feneke elképesztő, tökéletes tenyérbe illő mellekkel.
    Az összkép valami hihetetlen, ennyire karcsú derékkal ilyen tökéletes feneket.....uhhh :P
    De amit a képeken nem látsz, az a bájos gyönyörű, mosolygós arca, hosszú szőke haja, ami kb a fenekéig ér.
    Változatos a fogadószettje. combfix, tanga, melltartó
    Natalee007 instagram modellhez tudnám hasonlítani, a sallangok nélkül, mint szilikon ect.
  • Action:

    Megérkezés, után kis beszélgetés, kivel mi történt az ünnepek alatt, majd fürdőbe el-vissza.
    Szobában várt, ugyanabban a gyönyörű piros szettben amiben fogadott.
    Állva összebújás, finom lassú simogatások, ölelkezés csókolózás.
    Gyorsan ráhangolódok, az akcióra. Igazából már mikor az ajtóban meglátom tépném le a falatnyi textileket róla, de szeretem a fokozatosságot :)
    Szóval csókolgatom nyakát, ő közben simogat, és megkeresi kézzel a velem egyidőst. Melltartójától megszabadítom, és hátulról ölelgetem. Fenekét finoman hozzányomja, így ölelkezünk egy darabig.
    Majd szétcsatlakozunk, ő négykézláb szemből elém helyezkedik az ágyra, én előtte állok. Rám néz, és aranyosan megkérdezi, adjak rá egy csókot.
    Lassan finoman kezdte, fokozatosan egyre mélyebben franciázott. Én közben simogattam, fenekét, befogtam dereket, és diktáltam egy kis ütemet, ahogy egyre jobban kapott el a hév.
    Ezzel a látvánnyal nem tudok betelni, ahogy a fenekét, és a vékony derekát nézem és simogatom közben. Néha tövig eltüntette, és lent tartotta farkamat. Ez így ment percekig, majd fordultunk, és elhelyezkedett előttem, ekkor megszabadítottam bugyijától, és én kezdtem kényeztetni őt. Végigcsókoltam nyakát, mellét, szerintem a melle érzékenyebb erogén zónája. Óvatosan kívülről kezdve kezdtem nyalni, amit halk lágy nyögésekkel, sóhajokkal nyugtázott. Nyaltam csiklóját, miközben ujjammal óvatosan izgattam. Amikor már megfelelően benedvesedett, feltérdeltem, lába közé, és miközben csókolgattam, ő kezét benyálazta, és kezével izgatta tovább farkamat. Majd fordulás, és egy újabb mély-torkos franciás kör következett, igazán hosszan. Egyszer itt már meg kellett állítsam, de apró rezdülésekből is értett, hogy itt még nem szeretnék elmenni. Pár másodpercig pihentette, majd felnézett mosolyogva, és azt mondta, kicsit még csinálom. (ISTENEM, mond neki hogy nem :) )
    Majd gumit húztunk, és kis síkosítás után finoman beleült, lassú mély mozgással meglovagolt. Kedves MT-k itt nézzetek kicsit bele a tükörbe, mert ilyet ritkán láttok :) Csendben jegyzem meg, Ő is beleszokott itt nézni.
    Itt mondtam is neki, hogy forduljunk, mert jól kontrollálom magam, de itt már nehéz lesz. Misszionáriusba fordultunk, és így szeretkeztünk tovább, én ezt a minőséget így írnám le. Kis póz váltás, de majdnem ugyan így, lábát a magasba emelve én felguggoltam, így intenzívebben tudtam mozogni, gyorsítottam a tempón, és így fejeztük be . Majd tisztálkodás, takarítás. Rendszeresen úgy érkezem, hogy most két menetet tervezek fejben, de az egy alatt is annyira kielégülök, hogy a maradék időben beszélgetni szoktunk. Kedvesen megkérdezte, hogy megmasszírozzon-e? De most nem éltem ezzel a lehetőséggel.
    Időnk leteltével öltözködés, még egy kis csevej, és távozás.
  • Elszámolás:

    Nem szoktunk erről beszélni, diszkréten a pohár alá teszem. Majd ha változás lesz szól :)
    Teljesen korrekt
  • Összkép:

    Élményekben gazdagon, enyhén remegő lábbakkal távoztam. Szerencsés az, akit Dominika ezekben az élményekben részesít.
    Nagyon köszönöm :)
Happy Massage