• Iza gyógymasszázs

  • Beküldte:
  • Iza gyógymasszázs reagálása

    Kedvez Yossarian1!


    Nagyon kedves tőled, hogy írtál beszámolót rólam.

    Örömmel olvastam minden sorát. Szerintem sok jó és "kevésbé jó" le lett írva, ami valós tájékoztatást adhat minden kíváncsi olvasó számára. 🙂
    Jó volt beszélgetni (is) veled, mert így jobban körvonalazódott elöttem a férfi, személyedben.
    Igen, van mikor "kicsúszom" az időből.... de ehhez is partner kell. 😘
    Remélem megismétlődhet a randink, esetleg egy hallgatag Iza változatban. 😊

    Puszillak
    Iza

  • Egyeztetés:

    Olyan masszőzhölgy hirdetését kerestem aki már nagyobb rutinnal és tudással rendelkezik mind a masszírozásban, mind az erotikában egyaránt. Így találtam rá Iza portfóliójára, aminek tartalma meggyőzött, hogy telefont ragadjak és felhívjam őt. Iza épp egy vendég érkezését várta, de volt még annyi ideje, hogy kielégítse kíváncsiságomat. Megbeszéltük, hogy ezek után sms-ben is kérhetek időpontot tőle. Néhány nap múlva éltem is a lehetőséggel, hamar visszajelzést, randi ok., címet is megkaptam.
  • Megközelítés:

    Szerintem elég sokunknak ismerős lehet a környék, sok lány található 1km sugarú körben. Legegyszerűbb és legkényelmesebb autóval pont a kapu előtt helyet találva. A tömegközlekedés, amit én is választottam, sokszínű, jó megoldás, plussz néhány perc séta. Nagy vonalakban, a Lehel tér és a WestEnd közötti területen van Iza rendelője. Házszám a kapun, jól látható helyen.
  • Helyszín:

    Múlt század közepén épült több emeletes ház, lépcsőházba belépve gyalog sem kihívás az ajtóig, ami rögtön velünk szemben lesz. Iza mondta, hogy kopogjak ha felértem, de azt nem, hogy hányat. Valami azt súgta, hogy kettő lesz a jó, ami be is jött, meg én is. Nagyon hangulatos nagyobb méretű garzonba léptem. Kabát a fogasra, jobbra egy kisebb fürdőszoba, zuhanykabinnal, választékos tusfürdővel, mosdónál pohárkával. Kis asztalon törölköző kikészítve, hengerelve, ropogósan. Minden üdén és tisztán.
    Az előszobából nyílik egy kis amerikai konyha, tovább haladva egy nagyobb szoba, a terápia színhelye. Kellemes hangulatfény, halk kellemes zene. Jobb oldalon méretes masszpad szépen elkészítve. A szoba másik felén tekintélyes méretű matrac a földön, kanapé a fal mellett. Az egész szoba olyan nyugalom szigete, legalábbis én ezt éreztem, de ez az egész lakásra is jellemző.
  • Lány külseje:

    A lakásba belépve Iza egy selyem köntösben fogadott. Bemutatkoztunk egymásnak, kicsit leszkeneltük egymást, majd mindenki maradt. Iza mostanában talán egy kicsit felszedett valamicskét súlyban, de nőiessége töretlen. Helyes arc szép hatalmas kacér szemekkel, imádnivaló cicik, formás láb, selymes bőr. Érzéki szája buja gondolatokat ébreszt. Mindehhez párosul erős nőies kisugárzása, amit főleg akkor érzel ha hozzád ér. Márpedig azt nem úszod meg semmilyen szempontból. Szépen, kedves hangon kommunikál, nyitott minden témára. Iza egy intelligens, művelt nő, kiváló beszélgető partner is egyben.
  • Erotikus masszázs:

    Meg kell említenem, hogy Iza figyelmes vendéglátó, már érkezésemkor finom gyümölcs teát készített. Hellyel kinált a kanapén, ahol egy konstruktív beszélgetés zajlott le köztünk. Persze néha ütköztettük véleményeinket, de hasznosan telt az idő. Izának az egy órában is kétféle programja van. Van egy masszpados kézi levezetéssel, vagy massz után matracos kényztetés gazdagabb lehetőségekkel. Természetesen a kettőnek más a tiszteletdíja. A másodikat választottam, abban van már kölcsönösség is.
    Fürdés után padra fel, Iza először mindkét lábfejemet dolgozta még, úgy haladt egyre feljebb. A testem többi része eközben fedve volt, Iza már meleg olajat csorgatott rám úgy gyúrt nagyon akkurátusan, testtájtól függően különböző erősséggel. Abszolút profin csinálta, régebben gyógymasszőrként dolgozott. Sajnos nem volt túl sok idő egy teljes testregenáláshoz, de Iza így is végiggyúrt egészen a nyakamig. Félidőben levette felsőjét, amitől a vállam massírozásánál keblei már a fejemen és nyakamon csúszkáltak. Összeségében azt kell mondanom, hogy Iza masszázsa tuti, hogy benne van az első háromban, eddigi masszázsélményeim közül. Eközben sokat beszélgettünk, szerettem Iza hangját, intellektusát.
  • Levezetés:

    Na itt már megismerhettem egy ,,másik" Izát is, aki ugyanolyan tehetséges és rutinos az erotikus dolgokban is. Hanyatt dobtam magam a jó széles és kényelmes matracon, Iza immár meztelenül követett.
    Fölém térdelt rám is és magára valami meleg krémet csurgatott, majd egy vad csúszkába kezdett. Farkam igazgatta közben, hogy mindig az ,,illem" határain belül legyünk. Kicsit elidőzött mellbimbóimnál, megrágcsálta, megszorongatta őket én meg az övét, ha szájközelbe kerültek. Imádtam kebleit, habzsoltam ha arra jártak. A kis csúszka végén farkam Iza szájába került nem kis örömömre. Finoman, lágyan szopizta, mondta szóljak, ha valami nem kedvemre való. Néha kicsit pornósra vette, nyálat csúrgatott reá, majd újra eltüntette érzéki szája. Már szerettem volna én is egy kicsit barátkozni puncijával, ezért rákérdeztem. Sajnos a szóló francia már nem fért bele, de egy 70 lightot felajánlott Iza és már rám is helyezkedett. Finom volt puncija, de én ebben a pózban elég hamar elhintem magjaim. Emiatt Izát most nem érte el saját boldogsága. Én viszont kiterültem, Iza megtörölt, kicsit kiment. Mire visszajött, már én is képben voltam. Feltápászkodtam és fürdőbe ki.
    Öltözés közben megbeszéltük, hogy kevés az egy óra, főleg, hogy az elején elbeszélgettük az időt. Ráadásul így is jócskán túlléptem az egy órát, amit most kivételesen ajándékba kaptam.
  • Elszámolás:

    Érdemes Izával egyeztetni, hogy vállalásain belül mi, hogy működik.
    Ami a tapasztalat, csók, NFVSz nincs.
  • Összkép:

    Kellemes érzésekkel távoztam Izától.
    Az egyik legjobb masszírozást kaptam tőle itt az oldal lányai közül. Erotikus kisugárzása, jó társasága miatt is érdemes őt felkeresni, ha erre vágysz.
Happy Massage