• Evelin

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Először VTR-en kerestem meg, de türelmetlen létemre felhívtam mielőtt reagált volna. Aznap délutánra meg is beszéltünk egy időpontot. Már a beszélgetés alatt jó kedvre derített, mert viccesen fogadta a kérdéseimet/kéréseimet. Pl. én kis buta rákérdeztem, hogy van-e NFVSZ, ezen jót nevetett és kifejtette róla a véleményét. :)
  • Megközelítés:

    Rengeteg parkolóhely van a ház előtt, a parkolás fizetős. Könnyű volt megtalálni a társasházat, kint van a házszám jól láthatóan.
  • Helyszín:

    Egy bérlakás legfelső szintjén van a lakás, ahol többen is dolgoznak, de sosem egyidőben. Ezt onnan tudtam meg, hogy negyed órás késéssel kezdődött el a program, mert egy másik hölgy még a vendégével volt elfoglalva, és addig nekem lent kellett várnom. Hívtam kétszer is Evelint, utána írt SMS-t, hogy várjak pár percet. Szóval addig elidőztem az utcán, bár elég rossz volt az idő.
  • Lány külseje:

    Amikor ajtót nyitott először meglepett, hogy milyen kis alacsony (vagy én vagyok túl colos) de barátságos arca van nagyon, a haja sötét, a szeme világoskék ha jól figyeltem meg. Nem túl vékony derék, a képek abszolút megfelelnek a valóságnak. Tényleg feszesek a cickók és kerek a popsi. Bár a telefonba azt mondta nem vesz fel fehérneműt mégis abban fogadott (combfix), aminek nagyon megörültem, bejön amikor ez a ruhadarab van egy hölgyön. Sőt a masszázs előtt még meg is kérdezte, hogy tetszik-e ez, vagy vegyen fel másikat. Már tudtam, hogy megérte lent fagyoskodni. :) Amin meglepődtem és nem derülnek ki túlzottan a fotókból, hogy Eveilin háta jócskán ki van tetoválva, ami nekem egyébként tetszett.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésem után ásványvízzel kínált és mondta, hogy a tetthely melletti fotelba nyugodtan tegyem le a ruháimat, majd törölközővel kínált és már indultam is a zuhanyzó felé, amit készségesen megmutatott. Utána a törölközőt magamra csavarva tértem vissza a szobába ahol a lényegi dolgok történnek, és felvetette Evelin, hogy nyugodtan tegyem a törölközőt is az előbb említett fotelra, felesleges az rajtam. Így is tettem, és a következő pillanatban már hason feküdtem az ágyon. Evelin miután megtalálta az olajat, a vádlimmal kezdte a masszázst, majd fokozatosan haladt feljebb. Mindeközben jót beszélgettünk. Az egyik oldalon ledcsíkkal körbefuttatott tükör van, itt szemmel lehet kísérni a történéseket. Néha annyira belelendült a beszélgetésbe, hogy teljesen leállt a masszázzsal de egyáltalán nem bántam, jó volt hallgatni és érdekes volt a téma. A hátamat az alkarjával gyúrta át, közepes erővel érzésem szerint. Jól esett nagyon. Ezután újabb beszélgetős blokk következett. Aztán egyszercsak hirtelen (tényleg meglepően határozottan és gyorsan csinálta) rámlocsolt egy jó adag olajat és rámvetődött és a szilikonos cicieivel folytatta a hátam gyúrását. A hozzám képest picit testével csak úgy csúszkált föl és alá a hátamon, egészen a fenekemtől a nyakamig csúsztak a cicik, nagyon jó érzés volt. Közben néha a nyakamhoz hajolt és mondott pár szót, nagyon tetszett ez is. Közben megjegyezte, hogy nem annyira kívánja az olajat a testem, nem szívja be eléggé. Hát mit is mondjak, lehet túl gyakran járok masszázsra és már elég volt a bőrömnek :)
    Ezután megkért, hogy forduljak meg, már nagyon vártam ezt. Folytatta a csúszka masszázst a felsőtestemen, először még nem is ért a lágyékomhoz. Észrevette, hogy még alszik a katona, ezért szerintem nem is erőltette a masszázs szakaszban, később fókuszált csak arra a tájékra.
  • Levezetés:

    A műszert mivel nem volt bevetésképes állapotban kézzel kezdte izgatni, egyik kezével a nyelestengelyt a másikkal a golyókat markolászva. Nagyon jól mozognak az ujjai, igen hamar üzemmeleg lett a rendszer. Láttam Evelinen, végre kedvére van amit lát. Ennek örömére átfordult úgy, hogy ráült a mellkasomra. Persze érdeklődött, hogy nem nyom-e, de a hozzám képest aprócska testével inkább tetszett, amit csinál. A bugyiját félrehúzta, de figyelmeztetett, hogy tilos testnyílásokba nyúlni. Szóval nagyon professzionális mozdulatokkal elkezdődött a kézimunka és nagyon nagy szerencsémre átmentem a rostán. Ezután olyan csűréssel-csavarással ellátott kézimunkával folytatódott a szeánsz, hogy kapkodtam a levegőt. Hosszú percekig azt gondoltam, hogy mindjárt kivégez, de ügyesen szinten tartott. Látszik a domina múlt :) Aztán még egy kicsit használta az ajkait, a második orál szekció a kezével együtt történt, a kedvenc kombinációm. Ezzel mégjobban felizgatott. Aztán folytatta a kézimunkát, én közben a derekát és a fenekét fogtam, de itt full domina üzemmódba a kezeimet a melleire rakta, ellentmondást nem tűrően. Ez nagyon még-még jobban beindított és olyan tempót kezdett diktálni a kezével, hogy konkrétan már a végén voltam, de mivel így csinálta még másodpercekig a csúcsokcsúcsán voltam. Nem is tudom éltem-e már át ilyet valaha. Mivel ilyen intenzív torna közben sültem el, Evelin szavaival, "minden úszott".
    Mint a cicijére, az ágyra és rám is.
    Kedvesen mellém ült és papírtörlőért nyúlt, szépen letisztogatott. Ezután még picit legyúrta a lábaimat is, és tovább folytattuk a jó ízű beszélgetést.
  • Elszámolás:

    Bár fárasztottam a kérdéseimmel, nem kért extra díjat a fehérneműért sem.
  • Összkép:

    Nagyon jó kedvűen és elégedetten távoztam Evelintől. Bár még nem sok hölgynek élveztem a vendégszeretét, mégis lehet visszatérek hozzá.
Happy Massage