• Ashley

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en történt a megadott szabályok szerint. Az megegyezett időben jelentem meg.
  • Megközelítés:

    BKK lehetőségek a közelben. Autóval voltam, amivel a parkolás egyszerű de fizetős. Könnyű megtalálni az ingatlant.
  • Helyszín:

    Viszonylag új építésű társasházban egy lakásban található Ashley. Minden tiszta, rend-fegyelem a kecóban. A fürdő felszerelve mindennel, ami kell a vándornak a felfrissüléshez.
  • Lány külseje:

    Régóta ismerem és visszajáró vendég vagyok nála. Számomra nagyon vonzó és izgató leányzó Ashley. Helyes arc, izmos test, a méretemnek megfelelő szűk nuni na és a hatalmas, eredeti ikrek. Engem mindig tűzbe hoz mindig amikor meglátom.
  • Action:

    Szokásos jó hangulatban találkoztunk ismét. Csókok, puszik, évődés és persze a simogatások után indulás zuhizni.

    Ezután belecsaptunk a lecsóba. Játékos simogatás, csókok és persze a cicik izgatása után kaptam egy csodálatos orált, pontosan NF-et. Feszült a golyó, de nem akartam ellőni a puskaport, így hát levonultam délre. Imádom kinyalni, megujjazni már csak azért mert élvezi is ezt a cselekedetemet. Kértem a gumimat és egy felmerevítő gumis franciát. Kértem, hogy lovagoljon meg. Nagyon hamar el tudok így menni vele mert olyan intenzíven, mélyen galoppol meg, hogy pillanatok alatt el durranok, de ugyanakkor nem hagyhatom ki ezt a pózt vele mert leírhatatlan ahogy a kezeimben a cickókkal Ashley ugrál rajtam kipirult arccal. Kértem, hogy forduljunk át kutyusba. Ezt azért szeretem vele, mert ez az a póz, ahol meg én tudom jól megdugni, mélyen és vadul. Ezután egy picit megpihentünk missziben majd a velemegykorút eltüntette a hatalmas didkókban és ciciszexel eljuttatott a csúcsra. Olyan jól esett, hogy azt sem tudtam, hogy hol vagyok. Egy-két perc kellett, hogy magamhoz térjek. Zuhi, pihi és vidám dumával pihentem. Mindig nagyon jól érzem magam Ashleyvel, de a vágy az mindig visz tovább a következő menetre.

    Csók, kézimunka, NF, ciciszex és megint úgy álltam mint a cövek. Missziben követtük el a cselekményt, így van egy pozink, amiben alaposan meg tudom dugni. A végét egy nagyon szép kézimunkával követte el, aminek az eredményeképpen ismét a ciciken landolt az óvoda. Persze most sem tudtam, hogy hol vagyok olyan jó volt.

    Fürdés, kis dumcsi, kólázgatás és indulás a farkasokkal teli nagyvilágba.
  • Elszámolás:

    Az aktus után raktam le a pesti átlagnak megfelelő rózsacsokrot. Ár-érték arány? Ne is beszéljünk róla! Ha Ashley a bizalmába fogad akkor Ő maga a Mennyország nagykövete. Amit a szexben el lehet képzelni a popó szexen kívül az megkaptam.
  • Összkép:

    Hatalmas szexteljesítményt nyújtó, kedves leányzóval egy óra, két durranással. Mi lehet ennél jobb? Nem kérdés, hogy 2023-ban is többször meglátogatom!:-)
Happy Massage