• Natasa

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régóta nézegettem a képeit, azokon is főleg a bombázó melleket. Volt már próbálkozás is a találkozóra, de eddig mindig közbejött valami hol nekem, de volt, hogy neki nem volt jó az időpont. Aztán tegnap megtört a jég. Felhívtam és estére volt időpontja, amit azonnal el is fogadtam. Megbeszéltük a részleteket is, így a végén alig vártam a találkozót.
  • Megközelítés:

    Kocsival a megközelítés és a parkolás nem leányálom. Én is félmegoldással érkeztem: egy darabig kocsival, aztán ahol biztos parkolást találtam, autót letettem és átültem tömegre. Aztán pár perc séta plusz egy cigi, és máris a ház előtt voltam.
  • Leírás:

    A kapu elől telefon. Felvette. Mondom ki vagyok és érezhetően zavart lett. Kért 3 percet és letette. Hívom pár perc múlva, nem vette fel. Egy nyugtató cigi elszívása után ismét telefon. Felvette és még mindig éreztem a zavartságot a hangjában. Nem is tévedtem. Elkezdett valamit mondani arról, hogy nem hitte, hogy megérkezek hozzá, így befogadta egy másik vendégét is arra az időpontra. És a másik vendég előttem 3 perccel érkezett. Próbált vele beszélni, de (természetesen) az hallani sem akart arról, hogy távozzon. (teljesen megértem, én sem távoznék, akárhogy is sajnálom a makktársat.) Most akkor mi a helyzet? Menjek vissza másfél óra múlva, akkor már szabad lesz. Sajnos az már nem lesz jó, nem hiába egyeztünk meg a 6 órában, ráadásul pontosan (2 perccel előbb) érkeztem, így a késére sem tudjuk fogni a dolgot. Tudja és elnézést is kér, de nem tud mit tenni. Engem viszont nem érdekelt a nyomora. Valamilyen szinten palira lettem véve. Feleslegesen mentem egy előre megbeszélt találkozóra, mart a hölgy nem bízott az adott szavamban. felháborítónak tartom, de tenni nem tudtam ellene. Csak annyit, hogy ahol lehet megírom. Természetesen a másik oldalra is beküldtem ezt a kommentet, de ott eddig még nem jelentették meg. Kíváncsi leszek itt megjelenik-e.
Happy Massage