• Edina

  • Beküldte:
  • Edina reagálása

    Nem akartam ízekre szedni ezt a történetet, mert felesleges dolgokra nem szeretek időt szánni, de ha valótlan dolgokat állítanak, akkor èn virtuálisan is ☝🏽és szemèlyesen is☝🏽 ods merek àllni a másik elè.
    Na most… csak hogy rendet tegyünk.
    Kritikáid így szólnak:
    “Nincs párna “
    Mindkét àgyon vannak párnàk, de ne törődj vele.😅😅
    Nyilvan ferfi vagy és egyszerre csak egy dologra tudsz figyelni, ès az tudjuk hogy nàlad melyik pont😅.
    Az eszed is ott hordod…
    “A szemöldököm nem olyan amilyennek lennie kene..”
    A tiéd gyönyörű☝🏽☝🏽☝🏽❤️!
    ”A kockás hasam eltűnt”!
    Valóban, nincs 6 kocka csak 2.
    Ellenben a tiéddel, amin soha az eletben nem volt még csak izom sem.
    Aki tanult egy kis etikettet, az tudja hogy 3 dolgot nem említűnk
    -vallást
    -származást
    -politikát. Te erősen jelezted a politikai hovatartozásod, ami szembement az enyémmel. Tehat mar a randi elején nézeteltérések kőkeményen voltak.
    Masik.
    Korom.
    Egy gavallér Uriembernek eszébe sem jut egy nő koràt forszírozni.
    Idèn szeptember 23-an leszek 32 éves, nagyon szivesen megmutatom az ID kartyam neked 😅. Elkuldom neked mailbe🙈😅.
    Vonjuk le a következtetést.
    Te tökèletes ferfi vagy!
    Provokativ vagy és mindemellett nem őszinte. Ez latszik az eddigi beszámolóid alapjàn.
    Mindenhol keresed a hibát.
    De nyilvan jogod van ehhez, mert te tokeletes vagy!
    Uraim tovabbra is azt mondom:
    Ha valami nem tetszik, sarkon kell fordulni!!!

  • Egyeztetés:

    Az űrkutatásért felelős főispáni hivatalból kilépve, telve a napi rózsaszedés okozta derékfájással, ébredtem rá arra, hogy nehézségeim vannak a testi boldogság terén, ezért a berzenkedő vágynak engedelmeskedve, gyorsan a telefonom képernyője előtt találtam magam. Lehalkítottam a zenét (Iggy Pop: Nightclubbing) és egyből a bakancslistámon pucsító művésznők képei közé vetettem magam. A vármegye szépei közül, Edinát draftoltam elsőként, nem is váratott sokáig, egyből felvette, eligazított és én elégedetten nyugtáztam, hogy volt gyerekszobája és még kedves is.
    Majd, szürprísz, smsben küldött egy képet a megközelítendő házról, egy képet amelyen a jobb megértést segítve egy nyilacska mutatja, hogy merre kell mennünk. Sőt azt is kérte, hogy a megbeszélt időpont előtt, kereken egy órával legyek oly jó, hogy megerősítem romantikus szándékaimat.
    Ügyintézés profi.
  • Megközelítés:

    A Rákóczi híd, pest hídfője melletti utcába kellett menni, ahol ingyenes parkolóhellyel kényeztetett a teremtő, így a ház előtt tudtam parkolni.
    Kis parfümmel és mentholos szájsprével igyekeztem még kívánatosabbá tenni magam, majd sportosan megtettem az utolsó métereket.
    Az újépítésű, igényesnek szánt, de lelketlenre sikerült társasház kedves lakóival szóba ereszkedtem így megtaláltam a megfelelő bejáratot.
  • Helyszín:

    A két lift is van, a tükörben egy utolsó ellenőrzés, jók vagyunk. Kurva hosszú folyosó baktattam végig, míg végre jobbvást megpillantottam egy résnyire nyitva hagyott ajtót.
    Balra fürdő, szemben egy háló, kis rendetlenség, de mindegy, mert nem ott fogunk dugni.
    Amerikaikonyhás, étkezős, nappalis szobába kerültem bé, miután megkérdezte, hogy maradok-e. Maradok. Kabátkámnak, cipőnek külön kis szekrényt nyit, oda minden el.
    A berendezésnek klasszikus albérletfílingje van, a személyes tárgyait és a könyvtárát nem itt tartja, de tiszta, modern, rendezett, nem panaszkodhatunk.
    Egy kinyitható fekvőalkalmatosságon fogunk majd egymáséi lenni, amelyen sem egy lepedő, sem egy párna nincs. Ezért javaslom senki ne döngölje e nászi ágynak a kukiját, mert úgy járhat, mint,..... mindegy, ezt majd máskor.
    Szóval vigyázzunk, mert ahogy a nagymama is megmondta, az egészség a legfontosabb!
  • Lány külseje:

    No de térjek rá hősnőnkre, a sportosan zengő popsival megáldott Edinára.
    Az adatlapon olvasható ismeretek, az életkorát leszámítva pontosnak tűnhet, de nem panaszkodhatok, mert hiába gondolnám őt 5-10 évvel idősebbnek, a testén ez nem látszik.
    Ne keressük a hasán a kockákat, de ne legyünk hálátlanok, mert egy nagyon sportos, kívánatos hölgyet kapunk. Szilikon cicik, jólápolt mindenség, sajnos a szemöldök a trendeknek megfelelően tetovált vagy valami ilyesmi.
    Az első negyed órában az asztalnál helyet foglalánk, vízzel kínál és ismerkedős beszélgetést ejtettünk meg. Rajta magassarkú és egy a puninál kivágott, fekete necc kezeslábas izé, amelyből hol egyik, hol másik csecse a diskurzus során elő-elő buggyanék.
    A témáink változatosak voltak, a szakmai, a családi témákon túl, belekaptunk egyebekbe is, de itt már nem mindenben volt meg az összhang, mert szerinte a vírusról a háttérhatalom, a háborúról meg az ukránok tehetnek, szóval lapozzunk.
    Mindegy nem feleséget keresek. Edina vagány, kedves, csinos, ápolt és izgalmas, tüzes csaj, nem fogsz mellette unatkozni.
  • Action:

    Mikor láttam, hogy szalad az idő, akkor úgy álltam elibé, hogy mondanom sem kellett, ő már elém is guggolt és az ütemesen, vehemensen szopni kezdett. Lelkesen, kedvesen, köpködve tuszkolta magába és közben szépeket mondott rólam és a centijeimről is.
    Bár kezdésként jobban szeretem a fokozatosságot és az érzéki húrok pengetését, de nem esett nehezemre alkalmazkodni a helyzethez.
    Pár perc után gumi fel, segíteni kell, mert a körmei hosszúak, és hajrá hátulról, a csodás seggét szorongatva, a derekánál markolászva.

    Csókot nem tudom, hogy méri meg azt sem, hogy lehet-e, de én sem erőltettem. A bimbik érzékenyek én meg borostás voltam, ezért azokat is távol tartotta a számtól.

    A punci gyorsan és nagyon nedves, bevallom én nem láttam közelről, mivel nem nyalakodom már ilyen helyeken, úgyhogy tőlem bármilyen is lehet. Csak az érdekel, hogy ne járjak úgy, mint a muzsikus, ki túl nagy koncertteremben játsz.
    Ahogy nagy elődeim is megírták, a verbális eszköztárat is beveti, megy végig a hangulatos basszál szét, dugj meg próza, amit valljuk be, boldogan hallgatunk, mert ilyenkor egy kicsinyt Roccónak érezhetjük magunkat.

    Szóval így összejöttünk, hátulról finiseltem az elsőt, nem panaszkodhatok. Nem húztam a dolgot tíz percnél tovább, mert két adaggal jöttem, az elején meg eldumáltuk az időt, fel kellett pörgetni az eseményeket.

    Kis szünet után szopásra bíztattam, aminek ő zokszó nélkül és igen hatásosan.

    Újból támadásra készen álltam és ismét végigvettük a Kámaszútra mindhárom pózát. Elölről, hátulról és lovagolván. Így is lovagoltunk el együtt a naplementébe.
  • Elszámolás:

    Ahogy fentebb említém, nem foglalkoztattak az extrák, így csak az volt ami volt. Most nézem miket vállal, hát ezek közül engem egyik sem érdekel(t).
    Ha jól emlékszem * volt az egy óra. Amiből a tiszta játékidő esetünkben max fél óra lehetett, de ez nem baj.
    Lehet, hogy ő rutinosan megúszta volna a kettőt, én meg rutinosan bármennyi idő alatt tudom hozni a kettőt, szóval így kerek a világ.
  • Összkép:

    Szép volt, jó volt, elég volt.
    Az iparban eltöltött hosszú évek által kikristályosodott profizmus és üzletmenet nyomot hagynak a kapott élményeken, mind jó, mint egyéb értelemben.
    A végső tanulság így is az, hogy az oldal Rómeói és a Tarzanjai, a modoros széplelkűek, a fanboyok és a magamfajták is elégedetten fognak távozni.
    Edinán nem fog múlni, szóval maximálisan ajánlott kategória, sőt, sok tekintetben kimagaslik a mezőnyből, de számomra nem adott annyi pluszt, hogy visszatérjek hozzá.
Happy Massage