• Emily

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A délelőtt folyamán hívtam ,másnapra egyeztettem időpontot hozzá. Kellemes hangon és készségesen tájékoztatott mindenről.
  • Megközelítés:

    13 kerület ismert lakóparkja,parkolás könnyen ment. Érdemes a Duna Pláza parkolójában helyet keresni. Közelben metro ,busz aki inkább a tömegközlekedést választaná.
  • Helyszín:

    Új építésű társasház,jó környéken.
    Tökéletes rend és tisztaság, nagyon kellemes hangulatú lakás. Mintha csak egy szállodába lépne be az ember. Fürdőben több fajta tusfürdő, szájvíz. Kilépéskor puha szőnyeg és nagy méretű törölköző kikészítve. A tetthelyen hatalmas ágy, hangulatvilágítás és gyertyák gondoskodnak a hangulatért.
  • Lány külseje:

    Tökéletesen megegyezik a képeken látottakkal. Rendkívül csinos,formás és feszes!
    Igazi bomba nő! Arcbőre hibátlan és mindig mosolyog. Fogai tökéletesek és hófehérek.
    Csinos elegáns ruhában fogadott ami végett úgy érzi az ember, hogy valóban egy randin van!
  • Action:

    Belépéskor bemutatkoztunk és puszival üdvözöltük egymást. Ezután bevezetett a nappaliba és helyet foglaltam. Ezután megkérdezte mivel kínálhat meg, hát volt választék bőven..több féle dobozos üdítő,kávé,tea,ásványvíz stb. Az asztalon több féle sütemény,csokik,cukorkák! Elképesztően figyel a részletekre! Emellett nagyon jó beszélgetőpartner, értelmes és érdeklődő. Tudtam,hogy kicsit több időre kell jönnöm,mert az előző beszámolókból kiderült,hogy Emilyvel kevés lesz az egy óra.
    Egy kis idő után mondta,hogy kövessem a szobába ahol le tudom tenni a holmimat és utána el tudok menni tusolni. Bekísért a fürdőbe majd nekiláttam a készülődésnek. Mikor végeztem sietve mentem vissza a hálóba ahol Emily már az ágyon fekve várt egy csodás fekete fehérnemű szettben.
    Odafeküdtem mellé majd elkezdtük egymást simogatni és érzékien csókolgatni,ez meg is hozta a kívánt eredményt. Szép lassan haladt lefelé közben végigcsókolta a mellkasom amíg le nem ért a farkamhoz.
    Szép lassan a szájába vette és finom mozdulatokkal kezdte kényeztetni,szép lassan egyre mélyebbre ment , nagyon érzékien csinálta. Közben kértem,hogy forduljon meg hogy én is viszonozni tudjam. Finom illatú csodaszép és sima punciját isteni volt kényeztetni. Közben pózt váltottunk és a cicikre fókuszáltam picit,csodás kerek és feszes!
    Gumit húztunk és elsőnek hátulról kezdtük amibe bele is melegedtünk picit de nem akartam,hogy itt végem is legyen.Több fajta pózt is kipróbáltunk de nem bírtam túl sokáig a látvány miatt. Kértem,hogy forduljon oldalra majd pár pert után így lett végem. Hosszú percekig feküdtünk egymás mellett szótlanul.Óvatosan leszedte róla a gumit majd kis tisztogatás után ismét mellém feküdt és beszélgettünk még.
  • Elszámolás:

    Előre letettem az asztalra ahogy azt az adatlapján olvastam,randi végéig ott is maradt. Nagyon korrekt.
  • Összkép:

    Két órára mentem és maximálisan ki is töltöttük. Nem az átlag kategória de aki a minőséget kedveli annak ajánlom! Remek lányt ismertem meg és tökéletes vendéglátót,biztosan látni fogjuk még egymást!
Happy Massage