• Happy Sophie

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A szalon webes felületén, még tavaly. :) (Talán öt nappal korábban.)
    Automatikus email jön azonnal, benne a fél órán belüli véglegesítés ígéretével, ami esetemben alaposan elkésett, napokkal később, a randi reggele előtti délután írtam rájuk, és így már fél órán belül leokézták, további információkat adva.
  • Megközelítés:

    A közelben lakom, gyalogoltam. A házszámot könnyű megtalálni. Kint kaputelefon van, a megbeszélt időpont előtt 1 perccel hívtam a legelső alkalommal Sophie mobilszámát, válaszul feltehetően a diszpécser árulta el melyik gombot nyomjam meg az ajtónyitáshoz, és hogy utána melyik lakást keressem.
  • Helyszín:

    A legelső alkalmam volt ezen a régóta meglévő helyszínen.
    Érkezésemkor az előszobában hangosan szólt valami zene.. engem inkább zavart, egyébként minden OK volt a lakással kapcsolatban.
    Sophie egy tatamis szobába vezetett, belépve közöltem hogy inkább masszázspadosat szeretnék, ezért átmentünk egy olyanba. A ruháimtól megszabadultam és kimentem tusolni. A zuhanyzótér számomra szokatlanul tágas, és a wc-vel egy helyiségben van.
  • Lány külseje:

    Külseje nagyjából a képeknek megfelelő; valószínűleg a sminktől és a megvilágítástól tűnt kissé másnak az arca és a nézése. Többnyire félhomályban és kék neonfényben láttam (azt hiszem). Hosszú, vörös haj, de a szemüvegben már nem vagyok biztos. (Tegnap látogattam meg.) Rajtam biztos hogy volt egy, hogy őt jól láthassam. Bejövős popsi, éppen marokba illő, az enyém pedig az idő nagy részében rá is tapadt. A punci olyan szép mint a fotók alapján számítottam. Előzetesen átolvastam, hová lehet benyúlni/nyalni, és hová nem.. igyekeztem eszerint cselekedni.
  • Erotikus masszázs:

    Zuhanyzásból visszatérve ő még egy kolléganőjével beszélgetett valahol kint. Visszatértemet hanggal jeleztem, két percen belül azonos szobában voltunk ismét.
    Hason fekve kezdtem, hátmasszázst fogadva, ami nem volt erős, szinte csak az apró benyúlásaira emlékszem, ahogyan meg-megérintgette a zacsit.. mindez öt percig, ha tartott, el tudtam volna tovább is viselni, mert jól kezdett hozzá, viszont a verbális kommunikáció nem volt az erősségem aznap és hamar megkaptam az utasítást a fordulásra.
  • Levezetés:

    Sophie a masszázspad mellett, a bal kezem felől állt, és kimondott kérésemet, hogy a maradék textiltől is szabaduljon meg, azonnal teljesítette, valamint a f@rkamra csepegtette a kenőanyagot ami ahhoz kellett hogy körbevehesse és könnyedén mozoghasson rajta a kis keze.
    Időrendben már nem, csak tételesen tudom felsorolni a pózokat amiket Sophie vett fel miközben a hátamon feküdtem, időnként őt nézve, időnként magunkat a mindkét oldalról körülvevő tükrökben:

    --> a masszázspadon négykézlábra ereszkedve, fejjel a lábam felé, punciját az arcom elé tolva, de még éppen nyelvtávolságon kívül (benyalintás/odanyúlkálás szabálytalan lépés lett volna, valószínűleg azonnali játszmavesztéssel, úgyhogy nem igazán próbálkoztam)

    --> a masszázspadon keresztbe rajtam fekve, fejével jobbra, sikamlós cicijeit csúsztatgatva a mellkasomon kérte hogy simogassam a belső combját, majd ujjbeggyel a hátát.. igyekeztem, de a tenyérbeillő kemény fenék és a szép punci környéke elvitte a figyelmem nagy részét, ezért a legtöbb mozdulat ott végződött

    --> kérésemre velem egy irányba fordult az apró termetű Sophie, úgy csúszkált rajtam, a vállamra omló vörös hajzuhatagával, a kezeim által eltüntetett kis fenekével, számban lévő mellbimbójával, amitől a tükörbeli izgalmas látvány meglovagláshoz hasonlított

    A masszázst közös zuhanyzás követte, amit magától ajánlott fel.
  • Elszámolás:

    Az ár az volt amit a december végi foglaláskor a honlapon olvastam.
    A csokrot távozás előtt helyeztem el asztalon, szemmel távolról csekkolta, szóba nem hozta.
    Extrák: gondolom, azok amik az oldalon fel vannak tüntetve. Nem kértem extrát.
  • Összkép:

    Sürgetés nem volt, bár magam is szemmel tartottam a hátam mögötti, digitáliskijelzős kis órát, ami szerintem meglepően pontosan volt beállítva (nem 5-10 perccel sietősre). Kitöltöttem az időt, ami a két fürdőszobalátogatással együtt hatvan percet jelentett. Szándékosan foglaltam a lehetséges legelső reggeli időpontot, mivel azt olvastam hogy napközben már felhalmozódhatnak a késések miatti csúszások és rövidülhetnek az időtartamok.

    A szokásos alvásdeficitem megvolt ezúttal is, a találkát megelőző 48 órából 46-ot töltöttem ébren, de időpontot lemondani foglalás után általában már nem szoktam. Részemről a tüzijáték, és ezúttal még az árbócállítás is elmaradt, magamnak nem erőltettem.

    Ami váratlan volt: a hangja és stílusa más, mint amire számítottam. Azt is írják h spanyol származású, amit kicsit részletezett is, akcentust nem fedeztem fel.
Happy Massage