• Berni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Két ünnep közötti találkozásunk alkalmával egyeztettünk egy randit, hogy biztos jól induljon az új év.
    Ritkán merül fel hirtelen ötletként a látogatás, Berni szereti megszervezni a beosztását, így pár nappal a látogatás előtt érdemes keresni őt.
  • Megközelítés:

    Budai oldal egy frekventált helye a rendelési színtér, ebből kifolyólag sűrű a forgalom. Kivétel volt a mostani időpont, sokan heverték még ki a szilveszteri buli utóhatását, így nagyon kényelmes volt a parkolás. Normális esetben BKV használata praktikusabb.
  • Helyszín:

    A Helyszín egy privát szalon, ahol Berni egyedül rendel hosszú ideje. A legfontosabb kritériumok az én részemről a higiénia és a diszkréció ez egy alap elvárásom ha meglátogatok egy lányt. Ehhez jön még egy kis plusz Berninél, a kényelmes helységek a hangulat és a praktikus megoldások. MInden helység célszerűen kialakítva és kielégitően ellátva használati cikkekkel, mint a tusfürdő,törölköző stb.. Az előszoba később még részletezve
  • Lány külseje:

    Berni azóta fenntartja az iránta érzett vonzódást, amit először éreztem mikor megismertem. Talán mert folyamatosan képes megújulni, akár hajviseletben vagy öltözködésben, kivétel ami nem változik, az a finom laza ízlésesség és az erősen egészségtudatos életmód. Egy közvetlen, kedves, mosolygós csaj, aki nagyszerű lazasággal kezeli, hogy egyébként ő egy kivételesen jó genetikával és adottságokkal renedelkező nő. Most éppen olyan hangulatában volt, hogy ezt talán jobban szerette volna hangsúlyozni, mert egy olyat villantott, hogy másodpercekig talán levegőt sem vettem. Fehérneműben várt nem "utcai" ruhában. Krém színű combfixben és egy rafinált barack színű selyem bodyban, aminek a dekoltázs része köldökig ki volt vágva, amikor fordult akkor láttam, hogy a hátánál detto derékig. Popsinál, ahogy a selyem kicsit meglibbent és simította a hibátlan bőrét, úgy mozdult egyet a harcos a nadrágban.
  • Erotikus masszázs:

    Ez a fogadtatás megpecsételte a masszázs sorsát és a folytatás mondjuk úgy, hogy nem a megszokott protokoll szerint zajlott.
    Igazából már attól életre kelek, ahogy felnéz rám a védtelen, kislányos pillantásával és közben megérinti a mellkasom, de általában nem okoz gondot uralkodni magamon és lefutni a kötelező köröket, mire eljutunk a lényegi részhez. Ezzel szemben most az előszoba is bizonyíthatta, többre hivatott egy szimpla cipő és kabát lerakó helységnél. Hirtelen felmérve a lehetőségeket, az ajtótól balra egy előszoba pulton kézfertőtlenítőt látok és már nyúlok is érte, mert most rögtön érezni akarom a selyem alatt azt a finom esésű, pont a tenyerembe illő, izmosan gömbölyű popsit.
    A kabátomat azért még ledobomom és fertőtlenítem a kezem míg Berni az ajtót zárja mögöttem. Ahogy fordul már finoman tolom az előszoba szekrényhez háttal nekem, felhajtom a body lenge részét és egész a derekáig benyúlok, ekkor érzem meg hogy Berni az ünnepek ellenére fogyott, érzem a horpadást a bordák alatt, kicsit távolabbról megnézem a hátát a gerinc mellett az izmokat, majd megfordítom. Berni teljesen átadja magát az irányításomnak, hagyja hogy felfedezzem a testét, ebben a káprázatos fehérneműben. Csendben tűri, ahogy forgatom, ahogy szembe kerül velem a selyem alatt gyönyörűek a keblek, ahogy kirajzolódnak a formák. A vékony anyag alatt, finoman alányúlok és hüvelykújjal végigsimítom a keményen merdező, rózsaszín bimbót, közben a szerszám alul már szakítja a nadrágot, szinte fáj a keménysége. Tudom hogy el kell mennem a zuhanyzóba, így kicsit magamhoz ölelem Bernit, majd másodpercek alatt szabadulok a ruhámtól és kb vizesen térek vissza, majd rögtön segítek megszabadulni a finom ruhadarabtól nehogy kárt tegyek benne. A kapcsa is rafinált a nyak részen, kicsit megviccel, de megoldom és már hullik is a vállról, Berni haját a másik oldalra hajtom és már csókolom is, mélyen veszem a levegőt, közben töltődöm az illatával. Berni most nagyon átadja az irányítást, halk sóhajok és érzéki arcmimika jelzi, hogy jó amit éppen csinálok.
  • Levezetés:

    Kicst felbátorodva továbblépek és a bimbók felfedezését, más testrészeim bevonásával folytatom. A nyelvem körüljárja a bimboóudvart, majd ajkaim körülöleve szippantják be a csodát.
    Berni a masszázságynak támaszkodva kissé oldalra hajtott fejjel élvezi és a tükörben nézi, ahogy nem tudok betelni a gyönyörű testével és szólal meg halkan "annyira finom"
    Majd megfordítom, háttal nekem megdöntöm és a felsőtestét lehajtom a masszázspadra. Átnyúlok az olajért és elkezdem rálocsolni a hátára a popóra és a szerszámra, kicsit így masszírozgatom a testét, néha a falloszom is részt vesz a masszázsban. Majd felemelem Bernit, magamhoz szorítom, a kezecskéjét szépen hátravezetem a szerszámra, ő egy sóhaj és egy halk"istenem" kíséretében rámarkol és elkezdi a finomhangolást a hangszeren. Közben elölről is folytatom a masszázst, minden porcikája tökéletesen ívelt, megfordítom a tükörrel szembe így nem csak érzem, de látom is ahogy az erős kezek feltérképezik ezt a törékeny női testet. Mikor már érzem hogy lassan robbanok, Bernit lefektetem a masszázságyra, szeretném érezni a farkamon a forró lehelletét és látni akarom, ahogy az egész testét beborítom az őrült erővel feltörő mannával. Üvöltenék, de hangomat elfojtva élvezek Berni testére, amit ő élvezettel apró rezdülésekkel fekszik végig a masszázságyon.
  • Elszámolás:

    Végén rendezzük. Az árak világosak, nincs rejtett költség, de legyün őszinték a nagyvonalúságot szeretik és értékelik is a lányok. Én pedig baromi hálás vagyok, ha ritkán találok egy ilyen különleges lényt mint Ő!
  • Összkép:

    Húú hát megint egy váratlan élmény. Meglepetés mindegyik alkalom, nehezen térek magamhoz, sokk szerű egy ilyen erotikus játékot megélni.
    Mindig azt hiszem már csúcsra járattuk ennek a szolgáltatásnak a kereteit, aztán világossá vállik hogy ez több mint egy szolgáltatás és Berni még mindig tud újjat mutatni.
Happy Massage