• Lara

  • Beküldte:
  • Lara reagálása

    Szia :) tegnap este Földregést okoztunk !!:) imádlak ..csók .. Lara

  • Egyeztetés:

    Pár napja a vágyaim között ébredt Lara, ahogy szokott lenni. Délelőtt nem értem el, délután gyorsan egyeztettünk és 1 ó múlva nála voltam.
  • Megközelítés:

    BKV és séta egyszerűbb, de autóval is könnyen megközelíthető, de a parkolás lutri. Plusz ugye fizetős.
  • Helyszín:

    Új építésű, elegánsabb tömbház. A lakás patika rendes, tiszta, rendezett Lara sztenderdjei szerint. Kellemes hangulatvilágítás, van 'pakolni' is hely. Fürdőben változatos kozmetikumok.
  • Lány külseje:

    Lara a szokásos lenge feszülős kis egybeminiszoknyaruha vagymi-ben fogadott. Ennek ugye az az előnye, hogy pillanatok alatt kibuggyan belőle az 5 csillagos cici.
    Sportosan telt, izmos, dinamikus, feszes testű szőke NŐ! Élmény markolászni amiből neki sosem elég, szóval príma kombó! :)
  • Action:

    Sokszor voltam már nála, így érkezéskor boldog új évet kívántunk egymásnak és kis beszélgetésbe elegyedtünk. Járt hozzá welcome drink is :) Lara nagyon jó vendéglátó!
    Említette hogy az ünnepek alatt volt kis náthája, majd viccesen hozzátette, hogy 2 nap alatt leszopta a covid-ot :)
    Eléggé kanos voltam már így kértem bontson ki (rajta nem volt nagyon mit) majd egy laza petting után futottam fürdeni.
    Kijövet egyből egymásnak estünk minden finomkodás nélkül, hisz már ismert volt a terep. Nekem nagyon bejön izgató bíztatása, kellően fűszerezve néha enyhe vulgaritással: 1-2 laza 'basszál szét' most is kicsúszott. Most ilyenkor mit tehet az ember egy dominának? Engedelmeskedik. Nemde?
    Persze nem elsőre :) Én kezdtem a kényeztetést, minden eszközzel és nem hagytam kibúvót neki. Nem részletezve a módszereket Larát kétszer vittem csúcsra.
    Mivel rendkívül őszinte és hálás, közvetlen természetű, rögtön viszonozni akarta, kezdve egy kis franciával, majd egy jó lovaglással, ami eddig az elmúlt alkalmakkor valamiért kimaradt. Jó döntés volt: csodás kilátás... kemény tempó! Az iramot próbálva tartani cseréltünk így-úgy amúgy: egy kemény dugás ment itt kérem. Amikor kezdtem fáradni egy klasszik befejezést kértem, így elém térdelt és rámcuppant. A finálé nem is maradt el: szilveszterhez méltó tűzijátékkal. Annyira durván sikerült, hogy majdnem leestem a lábamról; szerencsére Lara a farkamat nem engedve tartott és jött utánam szopva tovább az épp őrjöngő részem...
    Ezután csak a kidőlés maradt, majd egy gyors fürdés, mivel kifutottunk az időből..
  • Elszámolás:

    Amennyi, annyi, asztalra téve öltözéskor. Extrát nem kértem... Itt? Mit? az egész egy extra!
  • Összkép:

    Ekkora rég volt, minden értelemben.. Annyira ki voltam ütve, hogy nem tudtam aznap megírni a beszit, sőt, hazaérkezéskor 10 percig bámultam ki a kocsiból, és utána még órákig tartott a mámorittas érzés.
Happy Massage