• ALEXA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Alexa képei között keresgélve bukkantam rá egy arcos fotójára, ami után egyből a mobilomhoz nyúltam és felhívtam őt. Telefont ő vette fel, vele egyeztettem le a részleteket. A telefonban a hangja teljesen meggyőző volt. Kiművelt, intelligens nő benyomását keltette.
  • Megközelítés:

    Mechwart liget. Az épület háta mögött van egy nagyobb parkoló. Ott tettem le a verdát és a hátsó bejáraton át közelítettem meg az objektumot.
    Tömegközlekedést kiválónak ítélem meg, bár nem igazán ismerem a járatokat. Tény, hogy a körúton a villamos 2 percenként jár.
  • Helyszín:

    Korabeli társasház odon hangulatát idézi a ház kívülről. Belülről azonban teljesen modern jegyeket hordoz. Művészi képek a falon, dizájnos bútorok, egyedi stílus.
    A belső helyiségek közül a nagyobb, piros színű szobát kaptam.,amiben nagy szivacs is van a masszázspadon kívül. Kellemes félhomály, halkan szóló zene és finom illat fogadott.
  • Lány külseje:

    Alexa egy bevállalós milf. Dögös, szexi és csábító. Arca itt az oldalon is megnézhető, nem hiszem, hogy ez után különösebben definiálnom kéne, hogy milyen. Az van, ami ott látható.képeken megfigyelhető. Szexi fehérneműben fogadott. Pontosan azokkal a csodás idomokkal találkoztam, mint amikre számítottam. Vagyis hogy inkább kellemes csalódás ért, ahogyan a fogadó öltözetéből kicsomagoltam. Ugyanis a mellei nagyobbak és keményebbek voltak annál, mint amire a korából adódóan gondoltam. Bimbói rózsás színű, lapos korongok, amiket izgatni kellett, hogy kicsúcsosodjanak. Hasa feszes és lapos. (Alig találtam meg a köldökét.)
    Izmos lábain nagyon jól mutatott a magassarkú cipellő.
    Bőre selymes tapintású, erősen szolizott. A bikinivonalon egy nonfiguratív tetoválás van. Puncija simára borotvált, illatos, kagyló forma
  • Erotikus masszázs:

    1, 5órás kezelésre váltottam jegyet.
    Egy rövidebb, de annál intenzívebb masszázzsal az elején,amitit egy hosszabb kényeztetés követett, kölcsönösséggel egybeépítve.
    A végén pedig egy újabb rövid masszázs jött, amely inkább csak olyan simogatás volt, relaxálás-szerűen. A padon elhelyezkedtem hason fekve, és hagytam, hogy jól megmasszírozza a hátamat. Kezei elég erősek voltak ahhoz, hogy hatékonynak lehessen nevezni a tevékenységét. Jól megdolgozta a vállamat is a lapockáimat is. A program vége felé már incselkedett is velem. Erotikára terelődött a beszélgetésünk is a korábban folytatott világi témákról.
  • Levezetés:

    Alighogy a padról lejöttem, máris magához ölelt és megcsókolt. Ez valódi csók volt, igazi nyelves és intenzív. Közben simogatott ahol csak ért. A törölköző még a derekamon volt, amit gyorsan leoldottam magamról és a farkamat a kezébe adtam. Kellemesen ráfogott, megmasszírozta a golyóimat, majd elém térdelt és egy kis orális bemutatót tartott nekem.Nagymestere a francia nyelvnek Alexa, ez egyből világossá vált nekem. Olyan technikai tudás birtokában van, amivel bizonyára minden férfit lenyűgöz. Hogyy egyet említsek ezek közül: mélytorok.
    Játszi könnyedséggel engedett le a mandulái közé és tartott lent hosszú másodpercekig. Kezeit csak végszükség esetében használja,jól elboldogul ő anélkül is.A kölcsönösség a másfél órás etap része, ami a szivacson valósult meg. Punciját jó volt ízlelni, nyalni, falni. Az eredmény nem sokáig váratott magára. Ujjacskáival széthúzta a nagyajkait hogy könnyedén hozzáférjek az ápolásra szoruló felülethez. Kétszer is sikerült elröppenteni a kis drágámat.Aztán újból én következtem, csak most vízszintesen. Több pózban is megközelített, pucsított jobbról-balról. Lelkesen cumikázott nekem. A fentebb említett kimagaslóan szenvedélyes módon. Variációk sokaságát mutatta be. Fáradtságnak csipetnyi jelét sem vettem észre rajta. A szemkontaktust velem egészen a kilövés pillanatáig fent tartotta. A szájában végezték a deszantosok. Sokáig bent tartotta a farkamat, hagyott bőven időt a lenyugvásomra,csak ezután kezdte meg a tisztogatás szokásos rituáléját.
  • Elszámolás:

    Másfél órás programot a budapesti átlagnak megfelelő méretű csokorral kell honorálni. A végén került átadásra.
  • Összkép:

    Tökéletes élményben volt részem. Alexánál eltöltött minden perc megérte. Erotikus rész felejthetetlen pillanatokat okozott nekem, lenyűgözött, amely repetázásért könyörög. Alexa magában hordozza az érett nők minden előnyét. Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom.
Happy Massage