• Nati

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mivel mint már emlitettem külföldön élek, igy itt "zaklattam" Natit párszor amire válaszokat is kaptam. Kintről is beszéltünk telefonon talán egyszer. Reménykedtem, hogy a mai napot jól tudom alakitani, igy vtr-n időpontot foglaltam amire pozitiv választ kaptam és szerencsére össze is tudtuk(tam) hozni. :)
  • Megközelítés:

    Dózsa és környéke. Kb. pont minden van a közelben. Busz, troli, metro, villamos aki amit akar. Kocsival is a cim teljesen egyértelmü, parkoló van bőven, de keményen fizetős. Ez legyen a legkisebb gond.
  • Helyszín:

    Új épitésű társasház. Lényegében minden új ahogy látom.
    Lakás tiptop. Többen vannak, de ez engem nem érdekel főleg ha a szervezés is rendben van. Tusoló szép rendezett, kb 10 fajta tusi, szájviz stb. Szoba szintén tökéletes. Fotel, puff, nagy franciaágy, tükrök több helyen is. (Hasznosak) halk zene stb...
  • Lány külseje:

    Képeknek teljesen megfelel vagyis inkább jobb mert ugye látni az arcát, és előben a hölgy is sokkkkal jobb.
    Kérésemnek megfelelően szexi bodyban és combfixben fogadott. Igazán faszállitó látvány volt. Alakja olyan mint a képeken, mellek tenyérbe valóak, popsi szuper, és az arcból sugárzik az aranyos kedves kislány aki erotikával van túlfűtve és emögött az "álarc" mögött rejlik egy perverz kis subördög. :)
  • Erotikus masszázs:

    A terv úgy volt, hogy nehezen hisszük, de ha valami csoda folytán marad idő erre is akkor ezt is kipróbáljuk. Hát nem maradt szóval ide érdemben nem sokat tudok irni. Annyit igen, hogy Nati emlitette, hogy ez inkább ilyen erotikus simogatás szerüség. Biztos ez is kellemes mint szerintem vele minden az. Mi ezt most kihagytuk és ahogy érzem ha újfent visszatérek amire igazán jó esély van akkor is kimarad majd. :)))
  • Levezetés:

    Mint irtam már pár sort váltottunk a találka elött igy már képben voltunk, hogy mi hogyan lesz. Mikor beléptem a szobába és személyesen is cseverésztünk, mondta, hogy egy dolgot leszámitva mehet minden... na itt felcsillantak a szemeim és a farkam is azonnal ágaskodni kezdett mert kedvemre való dolgokat irtam természetesen. Volt benne popsinyalás aktiv/passziv, mocskos beszéd, mélytorok/kényszer, lenyelés ilyesmi "beteg" dolgok... az egy dolog a mocskos beszéd volt ami nem mehetett, de azért egy egy mondat elhagyta Nati száját is mikor olyan ritka pillanat volt, hogy nem voltam a szájában,torkában. :)
    Emlitette azt is, hogy szereti az alárendelt sub dolgokat is... nem kellett több máris ereszkedett le a lilaköd... :)))
    Mikor visszatértem a tusolásból állva simogatásokkal csókokkal kezdtük. Elöször finom majd igazi nyelves csókok. Kezeimmal melleit, popsit térképeztem fel, közben Nati levette a felesleg törülközőt és hát hogyan kezdjük kérdezte... mondtam az eléjen még csinálhat amit akar majd átveszem később. :) Elém térdelt és kezdödött az igazi játék.
    Finoman nyalogatta a farkam és gyolóim alulról-felülről-oldalról ahogy kell. Majd lassan elkezdett rendesen szopni. Lassan lágyan majd hevesebben mélyen lenntartva, gyorsan majd ujra lassan. Mondhatni játszott vele. Természetesen szinte végig szemkontakt és a megszakitásoknál nyelvéhez verte csapkodta, nyálat csorgatott rá majd újra.
    Itt már kezeim azért a tarkóján és haját összefogva, diktáltam néha az ütemet ami kitűnöen birt. Folyt a nyál is rendesen mindenhol.
    Leültem az ágy szélére, Nati elémtérdelt és elkezdte a popsinyalást... na itt szóval lila volt minden mert hibbbbátlan volt. Jó nyálasan mindenféle nyelvjátékot bemutatva csinálta a dolgát :) néha mikor picit megpihent lent feljött a zacsikat nyalogatni meg néha én is felhúztam csókokat lopni majd természetesen vissza mert élveztem a dolgot. Itt is befigyelt azért szopás is mert azt minden pózban csinálni akartam.
    Felfeküdtem az ágyra, Nati négykézláb a lábaim között mondhatni pucsitva és folytatodott a játék. Nyalta falta bőnyállal a farkam, néha ráhúztam és alulról lökve diktáltam a szájbadugást, majd megint lejebb és popsinyalás...itt mindenképpen megjegyezném, hogy lábaim felhúzva, közben mélytorok, majd popsinyalás és közbe Nati rámnéz, és még a háttérben a tükörben is látom popsi, punciját... na szóval ennél nem kell több szerintem. Itt rendesen elidőztünk igy. :)
    Engedtem, hogy pihenjen ezért a számra ült és élvezésig nyaltam a szép puncit. Beleremegett és szépen a számra/ba élvezett.
    Felálltunk mert mondta igy szeret a legjobbab szopni :) itt már keményebbre vettük és végig a fejét fogva mint a gépszij diktáltam az ütemet amit Nati is élvezett. Volt, hogy már én álltam meg ami ritka, de birta volna még :))) gagging volt rendesen a nap folyamán többször is de itt csúcsosodott ki, és a nyála is már patakokban folyt. Kibaszott jó volt...
    A fejlelógatós pózt csak picit csináltuk...majd áttértünk 69-be. Itt Nati jó nyálasan és mélyen szopott én meg közben nyaltam a puncit és popsit és a popsit ujjaztam is. Ezt annyira élvezte, hogy a szopása is ki-kimaradozott, de persze kicsit sem bántam. Sikerült itt is élvezésig nyalni... a punci popsi összerándult és újfent hatalmasat élvezett. Az állás 0-2....
    Mivel erőm is fogytában volt pedig ezt akár 0-24ben élvezni tudnám igy megbeszéltük, hogy én jövök... itt mondta, hogy verd az arcomra és a számba :)) több sem kellett...
    Jött a végjáték... váltogattuk a kemény szájbabaszás, nyelvhez csapkodás, lágy fasznyalogatást... mondta a végén inkább én verjem az jobban szereti... igy is lett.
    Kinyujtott nyelvvel várta... ment az arcára, nyelvére, szájába... mosolyogva fogadta és élvezte ő is. Törölgetni nem sokat kellett mert ami a nyelvére és szájábament lenyelte, ami meg az arcára azt fasszal a szájába kanalaztam és azt is lenyelte.
    Kb összeestem de kibbbbaaassszzzoottulll jó volt.
    Letusoltam, dumáltunk még és távoztam.
  • Elszámolás:

    Egyszer leirta itt, hogy mi mennyi. Utána csak a legvégén jött szóba mikor távoztam. Van alap meg rengeteg extra. Fulloscsomagot kértem és maximálisan elégedetten távoztam. Bőven minden fillért mégér!!!!!
  • Összkép:

    Szexi is kis aranyos nő vár aki ráadásul perverz és subördög is. Amit nyújt fantasztikus, nagyon élveztem minden percét. Az, hogy visszatérek és, megint nem lesz masszás rész az biztos. :) Erősen ajánlom azoknak akik szeretik a """franciás""" na szóval a mocskos szopatós játékokat. ;)
Happy Massage