• BARBI

  • Beküldte:
  • BARBI reagálása

    Kedves Ván-dor 😘

    Köszönöm ezt az újabb csodálatos beszámolódat is!❣️
    Köszönöm a rám szánt idődet! ❣️
    Nagyon örültem újabb látogatásodnak, aminek eredményeként nagyszerű évzárásban lehetett részed/részünk! Kívánok magunknak még sok hasonló kellemes időtöltés az idei évben is!

    Várlak vissza sok szeretettel!
    Ölelésem.. 🤗😘

  • Egyeztetés:

    Többszöri próbálkozás után sikerült elérnem, (egyébként visszacsörget ha nem tudja felvenni). Szerettem volna vele fejezni be az évet és szerencsém volt. VTR-en egyeztettünk, igy minden rendben volt.
  • Megközelítés:

    Kivételesen kocsival mentem, 100 m-en belül találtam parkolóhelyet. Cim, körülmények ismertek, igy simán ment minden.
  • Helyszín:

    Az ajtón belépve még a többedik találkozás után is meglepődöm a - mindig szezonális diszitésű, hangulatú - lakás és Barbi vonzó megjelenése és kedves fogadása, ill. ezek tökéletes összhangja miatt. A többször emlitett, izlésesen berendezett kis fészek többféle hangulatra csábit, el is varázsolja a vendéget.
  • Lány külseje:

    Barbi fogadóruhája mindig más, -mint a mesebeli lány, aki hoz is nem is, - nála takar is meg nem is. Kétrészes szerelése izgalmasan sejteti formás, ideális méretű kebleit , a középső rész szépen takarja, ugyanakkor ki is hangsúlyozza kerek csipőjét, lapos hasát. A sejtelmesség érdekében ezt egy rövid nyitott köntös fedi, mely viszont látni engedi formás combjait, alattuk izmos, szép ivű lábait, melyeket a magassarkú cipő még kivánatosabbá tesz -ha ez még lehetséges.
  • Erotikus masszázs:

    Mint emlitettem a csábitás többszintű, a hangulatot a környezet is beszélgetős, egymásra hangolódós "előjátékra" inspirálja. Ráadásul Barbi - az év végi ünnepnek megfelelően pezsgővel kinál. Nem jön zavarba, hogy kocsival vagyok, alkoholmentessel is készült. Csupa figyelmesség és kedvesség Barbi. Pamlagra ülve beszélgetünk - mindig van miről. Kezét, combjait simogatva lassan úgy érzem, , mennék fürdeni. Visszatérve, folytatnám a beszélgetést, de jelzi, hogy fogy az idő. Na ! - csapdába estem - mert vele minden szinten repül az idő. Bekisérjük egymást kis hálószobába, ahol a fentiek okán a masszázs ma elmaradt.
  • Levezetés:

    Mellém bújik, apró csókokkal fokozzuk a hangulatot, kölcsönösségre nem kerül sor, a maradék időben nekem akar örömet okozni. Kérésemre párnákat tesz a fejem alá, szeretem látni amikor és ahogy kezeli a helyzetet és fokozza vágyaimat. Tökéletesen használja ki a rendelkezésre álló időt. Nyakamtól a térdemig simogat, ajkával, kezeivel. Gyönyörű mellei melleivel is végigsimogat, néha feljön és a számba adja őket, változatosságképpen apró csókokra cseréli őket. Nem is tudom melyik finomabb! Lejjebb költözik és ajkai közé vesz, kezei a csatolt részeket simogatják, lágy lassú, változatos mozgásokkal visz egyre magasbbra. Kisebb egyéni kérésemet elfogadva emel egyre közelebb visz a végső pont felé. Pontosan érzi, hol az a pont ahonnan már nincs visszatérés, átadja kezének a "kivégzést", feljebb jön és egy hosszabb csók közben hagyja, hogy átmenetileg öntudatlan állapotba kerülve teljesen az ő felügyeletére bizzam magam. Mikor látja, hogy újra ott vagyok, finoman rendbe teszi a következményeket. És az idő ebben a szituációban is elrepült. Fürdés, öltözés, közben még mesélünk egymásnak, majd távozás
  • Elszámolás:

    Mint korábban, mindig előre rendezem, igy biztos nem felejtem el.
  • Összkép:

    Nagyon vonzó, csinos, tökéletes alakú lány, nem lehet betelni vele. A fent emiltett okok miatt nem tudtam semmit visszaadni neki, pedig kis ékszerének látványa, kényeztetése szintén megér egy történetet. Az idő szaladt, a vágy maradt.
Happy Massage