• Lilien

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régebben itt is hirdetett, még akkor fedeztem fel. Jelenleg csak a másik oldalon, és sokszor inaktív. Telefonon hívtam, de nem vette fel. WhatsUp-on viszont válaszolt, hogy sajnos nincs már szabad időpontja aznapra. Pár szót váltottunk, majd elkoszontunk, hogy majd jövőre, de azért írtam neki, hogy ha mégis felszabadulna hely, akkor nyugodtan írjon rám aznap. Kb fél órán belül írt is, valaki lemondta, ha odaerek 11-ig, maradhatok egy órát. Naná hogy. Juhé :)
  • Megközelítés:

    Új helyen van, sokkal könnyebben megkozelitheto kocsival mint a korábbi hely, ellenben fizetős a parkolás. De legalább 1 perc alatt lehet parkolót találni. Cím tűpontos, háznál hívtam, mondta, hogy jöhetek is, kapuban csengettem, beengedett, sokadik emeletre lifttel érdemes menni. A bejutás diszkrét, portás nincs, forgalom nincs.
  • Helyszín:

    Lakás teljesen rendben van, minigarzon, előzőhöz hasonló, tisztaság van, egyedül van ott Lilien. Földön szivacs a tetthely, zuhanyzó kabinos, törölköző nagy és száraz. Tusfürdőből emlékeim szerint nem volt választék, ha valakinek ez fontos. Szajviz, műanyag pohár rendben van.
  • Lány külseje:

    Képeknek megfelel, bár tudtam már régről, hogy mire számítsak. Alacsony lány, helyes arc, smink talán semmi, és tetoválás sincs szerencsére. Valóban 20 éves, nagy, természetes mellek, hibátlan bőr, kellemes parfüm. Fekete fehérneműben fogadott, miután visszatértem a fürdőből, gyorsan levette.
  • Erotikus masszázs:

    Ez volt a második rész. Kb 40 percnél jártunk, én már jól voltam, olelkeztunk kicsit, majd felajanlottam egy masszázst. Na jó, felajanlottam, hogy mi lenne ha megmaszirozna :D Természetesen ennek eleget tett, és azt kell mondjam, jól masziroz. Erősen, és megtalálja a fájó pontokat, határozottan jól esett. Itt tudtunk egy kicsit beszélgetni a világ dolgairól, kivel mi történt mostanában.
  • Levezetés:

    Ez volt az első rész. Megkérdezte, hogy akarok-e fürdeni, nálam ez alap, hiába tisztán indulok otthonról. Fürdés után, már meztelenül, állva ölelkeztünk kicsit, illetve apróbb csókokat váltottunk, ez jól esett. A magasság különbség miatt gyorsan a szivacson kötöttünk ki, én persze hátra vetettem magam, kényelembe, ő meg rám feküdt, és így folytattunk az ismerkedést. Fantasztikus érzés, ahogy a hatalmas mellek hozzám simulnak. A masszázs rész és csúszka itt most elmaradt. 69-be fordultunk és így kenyeztettuk egymást szájjal és finoman kézzel. Ő nem az a nagy élvezős típus, nem játssza meg magát, és láthatóan nem is próbál meg saját élvezetinek teret engedni, de ezt már tudtam előre. Kisebb sohajok maximum, de ettől függetlenül készséges, kedves, és igyekszik a kedvemben járni. A francia tudása is fejlődött az idők során, fergeteges, amit művelt a nyelvével, és már nem korlátozódik egy területre a dolog, abszolút dobogós! Természetesen a szájában lett végem, mert ez nála alap, ki nem hagynám.
  • Elszámolás:

    Nincsenek extrák, teljesen korrekt az egész így is. Amit vállal az adatlapon, azt teljesíti is.
  • Összkép:

    Teljesen elegedetetten távoztam. Most nem volt meg az a nihil/nirvana érzés mint legutóbb, talán azért mert kihagytam a csúszka részt az elején, valahogy nem szellemultem át teljesen, de így is maximálisan elégedett voltam. Sőt a francia rész kárpótolt a hianyerzet miatt.
Happy Massage