• Nati

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ezt a beszámolót egy négykezes masszázs alapján írom. A találkozót régi kedvencem Rebeka szervezte, akinek visszajáró vendége vagyok és akiről korábban már írtam Felejthetetlen beszámolót. Bár később láthatóan az események eléggé szimmetrikusan zajlottak, most Natira szeretném helyezni a fókuszt.
  • Megközelítés:

    A cím pontos, a szalon többünk számára jól ismert. A IX.-ik kerület egyik főutcáján fekszik, BKV járatokkal bőven ellátva. Én kocsival mentem és lehet, hogy csak szerencsés vagyok, mert a környező mellékutcákban még mindig találtam fizetős parkolót. GPS odavisz. Telefonomra azonnal megkaptam az üdvözlést és kapukódot.
  • Helyszín:

    A lakás jó állapotú, patyolat tiszta. A nagyméretű szobát egy nagy, 25 cm vastag matrac uralja. Mint kiderült ez az általam is ismert franciaágy epedája, aminek faszerkezete megadta magát az időnek és a vendégek súlyának. Fantáziadús vendégeknek van még egy fotel is a szobában. Szekrény szépen felcsavart törölközőkkel, kegyszerekkel. Kis asztal és még egy szoba klíma is serénykedhet, ha kell.
    A fürdőben nagyméretű sarokkád függönnyel, száraz kilépővel. Két törölköző jár és minden tisztasági kellék megtalálható.
    A tetthely egyébként egyedülálló a maga nemében, négy kislány uralja, de nem „szalon”, hanem négyük szinte hihetetlen barátsága tartja fenn.
  • Lány külseje:

    Nati egy hallatlanul kedves kislány, alkatából fakadó állandó mosollyal, szép együtt mosolygó szemekkel. Alakját a képek elég jól szemléltetik, karcsú, de azért „van mit fogni rajta”. Hetyke, kézbeillő, jó fogású cicik, markolható popsi. Csodálatos csókra termett vastag ajkát kiválóan használja.
    Egy lezser felsőben és nadrágban fogadott, amelyet ledobva kiderült, hogy alatta már a meztelen valóság lakozik.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésemkor a két kislány várt, otthonos ruhában. Szilveszterre is kihegyezett ajándékom átadásakor már két oldalról megölelve kaptam az igazi csókokat. Kérdeztem Rebekát, hogy a szokott közös zuhanyozásra most ki jön? Mindketten, volt a válasz. Így közös vetkőzésünk után együtt léptünk be a kádba. Evvel vette kezdetét a csodálatos, függőleges csúszka masszázs, ahol elölről-hátulról voltam letámadva, miközben az én kezeim se tétlenkedtek. A szorgos tisztogatást váltogatott csókok is kisérték.
  • Levezetés:

    A szobába visszaérve, állva, elölről simult hozzám a két meztelen csoda és két popsival a két kezemben élvezhettem váltogatott csókjaikat. Itt ejtenék szót Nati csókjáról: teljes önátadással és érezhető élvezettel tud belefeledkezni az igazi nyelves csókba, amit természetes vastag ajkai tesznek még felejthetetlenebbé.
    Megbeszélésünk szerint az Ő kényeztetésükkel folytattuk a programot. Ehhez egymás mellett a hátukra feküdtek. Már a látvány is csodálatos volt. Fejük mögé kerülve, először az ajkaik és cicijeik kerültek csókolgatásra, simogatásra, részben váltva, részben egyszerre.
    Ezután került sorra az alsó testtájak kényeztetésére. Mindketten felemelték a lábaikat és így egyszerre lehetett megcsodálni a két gyönyörű csodát. Nati puncija is vágykeltő és így Őt kezdtem nyelvemmel feltérképezni. Rövid ismerkedés után már érezhető volt az a nedvesedés, ami szinte bevonzotta az ujjamat a G pontra. Miután szereti az ujjazást, hamar intenzív testmozgás, majd összerándulások következtek.
    Ezután Rebeka szokásos nyelve-ujjas kényeztetésére tértem át, de közben másik ujjam folytatta Nati kényeztetését is. Csodálatos volt két csodalány egyidejű örömködését érezni.
    Kis pihegés után a lányok vettek kezelésbe. Úgy helyezkedtek, hogy lehetőleg mindkét ujjam találhasson kényeztetni valót és közben, míg az egyikük csókolt, a másik lejjebb talált elfoglaltságot. Nati francia tudása se hagy kívánni valót, ügyesen váltogatja a kezes, nyelves, cuppogós fogásokat. Ezt természetesen már én se bírtam szárazon.
    Még kedvünk kerekedett a fejem fölé térdelős incselkedéshez is. Ezt is Nati kezdte, miközben azért lent se voltam elhanyagolva. Érezhető élvezettel csinálta, megtoldva heves testrángással. Majd Rebeka került fölém és ügy éreztem talált örömet is, közben Nati is talált elfoglaltságot.
    A pihegést beszélgetéssel töltöttük, ünnepek közt volt miről fecsegni, de mindkét kislánnyal komolyabb témákról is lehet jól beszélgetni.
    Zárásként még mindkét kislány kért és kapott egy-egy személyre szabott korábban már kipróbált kényeztetést, érzésem szerint nem is sikertelenül.
  • Elszámolás:

    Másfél órát voltam náluk, ami a honlap alapján jól számolható, az NFVSZ extra. Az igazi extra azonban a két kislány kedvessége és együttműködése. Önző ember lévén én azt kértem, hogy csak velem foglalkozzanak és Őket is csak én kényeztessem. Bár nem kérték, de én mindig elre teszem le a Rózsákat, félve attól, hogy a végére elvesztem a fejem.
  • Összkép:

    Nati nemrég kezdett, de kislányos kedvessége egy tapasztalt nő rutinjával párosul.
    Azt a jó értelembe vett „barátnő érzést” sugallja, aminek alapján úgy tűnik, mintha régi ismerősök lennénk. Biztos hogy még keresni fogom, egyedül is. Neki is Felejthetetlen besorolást szánok.
    Attól azonban nem tudok elvonatkoztatni, hogy patrónusa, Rebeka tette igazán felejthetetlenné ezt a találkozót.
Happy Massage