• Berni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés szokásos módon történt. Üzenetben kerestem majd VTR, amit hamar vissza is igazolt, de volt már olyan is, hogy még el sem jöttem, de már leegyeztettük a következő randit.
  • Megközelítés:

    A randi helyszínét könnyű megközelíteni mert számos tömegközlekedési eszköz áll rendelkezésünkre. Busz, villamos, HÉV, aminek megállóitól 2-10 perc séta és a kapuhoz érkezünk. Parkolás nem könnyű, de nem lehetetlen. Amennyiben van egy kis helyismeretünk 5 perc kényelmes sétára találhatunk parkolóhelyet, ami természetesen fizetős.

    A kapuhoz érve kaputelefonon megnyomjuk a megfelelő számot és válaszul beléphetünk rajta majd a folyosó végén a lengőajtónál jobbra egy kis belső udvarban már nyílik is az ajtó, ami mögött már nagyon várnak.
  • Helyszín:

    Ajtónyitás után az előszobában kabát és cipőlevétel után jobbra található a fogadószoba, aminek kanapéján helyet foglalva kapunk kávét, teát és beszélgetést. Ezt követően a bejárattal szemközti folyosó végén balra lévő fürdőszobában ejthetjük meg tisztálkodásunkat, kiválasztva a nekünk megfelelő tusfürdőt, ami után jó nagy, nedvszívó törölközővel szárítkozhatunk meg egy száraz kilépőn. Komfortérzetünket fokozhatjuk szájvízzel, ami ki van készítve, kis műanyag pohárka kíséretében.

    A fürdőszobából kilépve a folyosó végén jobbra találjuk kényeztetésünk helyszínét, ahol már vár rám egy észbontóan csodás nő mosolyogva és az előkészített masszázságy, hogy felfeküdjek rá, ami mellett egy lépcsősor vezet felfelé egy meghitt kis világba, ha engedélyt kapunk rá.
  • Lány külseje:

    A bejárati ajtóhoz közeledve már nagyon várom, hogy megpillantsam mert egy igazi gyönyörűség vár rám örök mosollyal az arcán. Szőke haja most is egyenes, ami lágyan omlott vállára. Arca szép kedvességet sugároz, ami megnyugtatja lelkem és egyből jobb kedvem is lesz, amint belenézek csillogó szemeibe. Alakja nem is lehetne szebb, formásabb, beleértve legnemesebb testrészeit is. Ritka az ilyen szépség.

    Na, de a fogadóruhája most nem a megszokott volt mert egy olyan szexi felső volt rajta, amit meglátva elállt a szavam és felállt, ami ilyenkor még nem szokott, de szó szerint. Elől végig nyitott akkor még blúznak vélt, ami a farmernadrág, széléig ért és felül is csak egy kapocs tartotta. Mellei szabadon jártak, szinte táncoltak szemeim előtt és pont annyira, hogy éppen ki nem buggyantak a ruhából, de a lényeg mindig takarva maradt. Nehéz volt szemkontaktust tartani ezek után.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésem után a beszélgetés jó hangulatban telt, de mint mondtam valahogy szemem mindig eltévedt és nem tudtam levenni a ruhája adta lehetőségekről. Szemmel láthatóan élvezte, ahogy eltévelyedem pedig egyáltalán nem szokásom. Csillogó szemekkel mosolygott rám és ebben a pillanatban legszívesebben közelebb hajolnék hozzá megcsókoltam volna, amit nem lehet és kezeimet csúsztattam volna ruhája mögé csodás kebleit kezembe fogni. Ilyen „kínok” közt mentem zuhanyozni, ami meg is látszott mert ezt továbbra is elég merev állapotban tettem meg.

    Visszaérkezésemkor nem is cserélte le ruháját valami szexibbre mert a felső rajta maradt csak a nadrág és a cipő került le, na akkor derült ki ez egy egyberuha topféle, ami így még szexibb volt. Beléptem a masszázsszobába odaléptem hozzá átölelve magamhoz húztam és arcára gyengéd puszit adtam majd megfordult és meredő tagomat popsija közé tettem miközben átölelve újfent magamhoz húztam. Tetszett neki, hogy ilyen hatással van rám és meg is kérdezte fel tudok-e feküdni a masszázspadra, látva meredő férfiasságom. Szerettem volna kihagyni a masszázst, élvezni az általa adott örömöket ameddig csak lehet és biztos vagyok benne, hogy kihagyhattuk volna ezt a részt, de szeretem kezeinek ezirányú érintését és elkergettem rosszfiús énemet nem éltem vissza az adott lehetőséggel, úriember lévén.

    A masszázspadra felfekvésem nem volt egyszerű, de megoldottam, ami néhány percig kényelmetlen volt. Ezek után a szokásos gyengéd érintések sem maradtak el, mint, ahogy masszázs sem, ami minden tagomra kiterjedt, lábaimtól egész felső testem minden porcikájáig., ami elölről is megtörtént combjaim átgyúrásával.

    A masszázs végeztével huncut mosollyal megkérdezte fent találkozunk-e a galérián, amire én is kajánul igent mondtam.
  • Levezetés:

    Rossz kislányságára jellemző, hogy nem vette le szexi ruháját mert érezte mennyire kívánom. Mellém feküdt és elkezdtem simogatni popsiját, mindenét majd kibújtattam a ruha felső részéből gyönyörű melleit kezembe venni, miközben merevedő tagomat finoman kezei közé fonta, hogy játsszon vele. Én mozogtam kezei fogságában élvezve mindent, amit megadhat nekem majd hasra fordítottam mire ő hátra nyúlt mert nem szerette volna elengedni merevedő tagom, aminek méretét és keménységét mindig megdicséri, de engem ebben a pillanatban ez most még jobban felajzott, látva csodálatos testét. Félre húztam popsiján ruháját, hogy élvezzem azt a kerek formás látványt majd kezeivel odavezette tagom, miközben rám szorítva mozogtam ujjai közt, mintha szeretkeznénk. Egyre erősebb lökésekkel imitáltam szeretkezésünk, miközben markoltam popsiját, aminek hatására már nem tudtam visszafogni kitörő lelkesedésem és ruhájára na meg persze popsijára robbantam.

    Zihálásom közt hagyott lenyugodni majd tisztába tettük környezetünk. Vállaira visszatette a ruha pántjait, de nem tudtam betelni szexi kinézetével és hogy ennyire szabadon hozzá lehet férni melleihez, közelebb húzódtam hozzá, becsúsztatva kezem ruhája mögé, hogy keblei telt szépségét élvezzem kezeim közt. Tetszett neki, hogy most ennyire nem tudok uralkodni magamon, de, ha valaki ennyire szexi és incselkedő az ne csodálkozzon, hogy a tisztelet néha háttérbe szorul, helyet adva a szenvedélynek.

    Minden jónak egyszer vége szakad ezért előre ment szokás szerint majd követtem néhány perc múlva a lépcsőn lefelé. Gyors zuhany, felöltözés majd kis beszélgetés, folyadék bevitel és távozás ölelések és puszik kíséretében a minél hamarabbi találkozás reményében.
  • Elszámolás:

    Az elismerés csokra előre került a vázába, mivel így szoktam meg. Extra csak a hölgy és amit nyújtani tud nekem. Betelni vele lehetetlen.
  • Összkép:

    Be kell vallanom egy kicsit függővé tett a hölgy mert egy olyan keretek közti játékot játszunk, ami mindkettőnket örömmel tölt el. Jókat beszélgetünk, együttléteink szenvedéllyel telítettek, amit élvezünk mind a ketten. A bizalom mindkettőnk részéről adott és elengedhetetlen. Kivételes és intelligens hölgy, akivel mindenről lehet beszélgetni és én szeretek is. Ezek az egyvelegek teszik számomra vonzóvá.
    Az év utolsó napját tölthettem vele, ami örök emlék marad számomra. Ezt külön is köszönöm. 😊
Happy Massage