• Nati

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Rebekát hívtam,hogy szeretném vele és egy barátnőjével búcsúztani az Óévet.Natit ajánlotta ő volt éppen szabad.Rövid időn belül megérkeztem a már ismert címre.
  • Megközelítés:

    Villamossal mentem Budáról pár perc séta a Boráros tértől
  • Helyszín:

    Lakás rendben van előtér két szoba fürdőszoba minden igényt kielégítő választékkal.
  • Lány külseje:

    Ketten fogadtak a lányok Rebeka vékony jó alakú sötéthajú nagyon kedves lány.Nati kicsit teltebb formás popsi mosolygós kerek arc mikor mosolyog és becsukja szemeit elvékonyodik a szempillája mintha ázsiai lány lenne természetesen nem az ő egy fiatal fehér bőrű leányzó.Szexi melltartó tanga combóban várnak puszi cipőlevétel után beinvitálnak a nagy tatamis szobába
  • Erotikus masszázs:

    Tusolást követően a lányok megkértek hogy feküdjek a hasamra immár mindketten ruha nélkül olajajjal kezdik masszírozni ezt nem nevezném igazi masszázsnak inkább simogatásnak de nem is a miatt menem.Egy picit beszélgetünk közben Nati is jobban megismer Rebeka a jobbomon Nati a baloldalamon tevékenykedlk.Viszonylag rövid ideig tartott ez a finom érzéki kényeztetés.
  • Levezetés:

    Kérik a lányok hogy forduljak meg Rebeka és Nati átölik egymást csókolóznak,majd Rebeka mellém fekszik engem is a nyelvével kóstolgat egyre jobban belelendülük.Ezalatt Nati Rebekát nyelvével kényezteti illetve kezével a farkamat igyekszik életre kelteni.Hallom Rebeka nyögésén,hogy nincs ellenére közben finoman csókolózuk Natinak sikerült Rebekát elrepítenie .Rebeka megjegyzi"tudtam hogy rád mindíg számíthatok ".Nati a baloldalamra jön vele is finoman csókolózuk most Rebeka nyalja Natit kéjesen nyög engem is csókolgat a nyelvünkel finoman incselkedünk.Rebeka a farkamat sem hagyja lankadni kezével életben tartja,majd feljön 69-be Nati a baloldalamra fekszik hasonló pozícióban felváltva kényeztenek ajakkal illetve kézzel egymásnak adják a staféta botot ezalatt Rebeka punciját birtokba veszem halk nyögésével jelzi,hogy nincs ellenére a ténykedésem balkezemmel Nati popsiját is símogatom.Helycserés támadás Nati jön fel 69-be kislányos puncijával ismerkedem egyre jobban belelendülôk a nyelvem szinte rátapad a puncijára amely hamarosan eredményre vezet amit Nati testének remegése jelez.
    Ezalatt Rebeka a lábamközé térdel lágyan kényeztet nyalja golyszikat majd finoman végig a velem egykorút.A program végéhez közeledve kérem Rebekát hogy jöjjön a jobb oldalamra kicsit elidőzöm nedves barlangjában halk sóhaja jelzi hogy nincs ellenére ujjaim ez irányú ténykedése.E közben Nati a lábamhoz térdel egy nagyon beindul egy fergeteges franciába kezd majd kikerülök a szájából kezével könnyezésre készteti a kispajtást .Még Rebeka szeretett volna beszállni a buliba de lekésett az akcióról szólnom kellett volna Natinak,hogy lassitson de azért így is jó volt. Megtörölgetnek a lányok mellém fekszenek símogatnak kedélyesen elcsevegünk az ünnepi menü is szóbakerül Nati kérdezi hogy"van e már a lencse?". Ismét tisztálkodás végül búcsú a lányoktól akik nagyon aranyosak vidámak voltak.
  • Elszámolás:

    Minden úgy történt ahogy telefonon megbeszéltük.Egymással is foglalkoztak ez növelte meg a rózsacsorot ami így kerek lett. Búcsúzáskor a szekrény polcra tettem amit megköszöntek.
  • Összkép:

    Nagyon jó kis Ó év búcsúztató volt a lányokkal.Rebekát már ismertem ha hozzá megyek tuti,hogy nem lövök mellé.Nati is kedves lány örülök hogy megismernem egyszóval minden okom megvolt rá,hogy elégedetten távozzak tőlük.
Happy Massage