• Zsantill

  • Beküldte:
  • Zsantill reagálása

    Kedves Atesz8005!
    Ezúton is köszönöm szépen, ( hiszen jövő héten is találkozunk)🤗hogy megörökítetted kettőnk kalandját és időt szántál rá!
    Izgalommal vártalak, főleg mert az év utolsó meglepetés vendége lettel! Szuper randit kerekítettünk! Azt is köszönöm, hogy ilyen sok gyönyörű lány közűl engem választottál, jólesik!😘
    Köszönöm szépen a "prémiumot"és nagyon fincsi volt a nasi is!🤗
    Mégegyszer Boldog Új Évet Kívánok!🍀🥂
    Puszillak!💋

  • Egyeztetés:

    Randi elötti napon döntöttem el, hogy Ő. Először hívtam, nem vette fel, nekikezdtem a VTR nek , akkor visszacsörgött röviden. VTR félre , visszahívom, egyből felveszi. Az általam mondott időpont, nem volt jó neki tekintettel az aznap kezdődő " szabijára" , de addig beszèlgettünk, ès valamit kihallgatott a hangomból, mert mègis mondott aznapra egy korábbi időpontot. Na ezt nem kèrdés hogy elfogadtam. ....
    Bevállaltam az idei èv utolsó " áldozatának " szerepèt.
  • Megközelítés:

    Bármivel egyszerűen elèrhető, megközelíthető. Válogatott meccs napján csak gyalogosan, tekintettel arra, hogy a bejárattól 1 kőhajításnyira van a Puskás Ferenc Stadion kerítèse. GPS pontosan odatalál . Cím egyèrtelmű. Parkolás fizetős munkanapokon. Most a kèt ünnep között ingyenes volt. Parkolóhely dögivel.
  • Helyszín:

    A lakás pazar. Kivetnivalót nem találtam, de igazából volt más , egyèb tènyező ami a figyelmemet elvonta. Fürdő óriási, kegytárgyak szèp számmal, jó a felhozatal , válogathat aki arra izgul. Törcsi megtermett , illatos.
    Rendelőben francia ágy. Falon tükör a mozizás végett. Az ágyikó magas de ez kifejezetten hasznosnak tűnt a kezelès során . Fèlhomáj, nèmi zenei aláfestès . A környezet több mint megfelelő.
  • Lány külseje:

    A külső..... Hol is kezdjem.... Arc nèlküli az adatlap.
    A találka előtt tehát aki először megy , kb tudja milyen test várja , ès ha beszèltek telefonon akkor tudja milyen hang társul ahhoz . De az arc akkor is lutri az ajtónyitásig. Emberek ...azt az ajtónyitást megèlni első alkalommal... Komolyan mondom, nekem lègszomjam lett amikor azt az arcot megláttam. Hát ilyen nincs. Ami addig bizonytalanságban tartott, az ott és akkor egy megelevenedett àlommà vált. Jèzus isten. Sokminden megfordult a fejemben, de hogy ennyire az esetem legyen, gondolni se mertem. Csak néztem... Köszönés puszi, és közben azon jàr az agyam, hogy ez egy dög... Nem ....angyal...nem ...dög.....nem...angyal. Tökéletes zavar a bázisban, tudva, hogy hamarosan ez az " arken kő " velem fog összebújni. Ja nem is mondtam hogy kis semmiben fogadott ami a fő fotója most éppen. Mellbimbóit piciny fekete valamik fedték amik egy másik fotón szintén szerepelnek. + Pici tanga, hisz kint hideg van.
    A külső nem felel meg a fotóknak, ugyanis nagyságrendekkel szebb drágakő az életben.
    Illatos , hibátlan, finom bőr .
    Szemei..nèzèse??? Meghalsz.... A koponyád hátuljáig hatol a nézésével szex közben - is-.
    Egy olyan MILF aki a legtöbb koccanásos baleset kiváltó oka.
  • Action:

    No tehát a belèpèst követően itallal kínált ( több lehetőség közül vàlaszthattam volna de másra szomjaztam ), bekísèrt a játszótèrre, ott lehuppantunk az ágyra, pici tracsi, ismerkedés az ismeretlennel, miközben a szemizmaim begörcsöltek mert mindent látni nézni akarttam ... kedvesen átad egy törcsit ès elkísèr a fürdőbe. Ami ott történik rövid magányomban felesleges irogatás, nem is lènyeges...
    Onnan ki ès az előszobába lèpve a játszótér ajtajának támaszkodva vàr - màr ahogy támaszkodik és néz, rosszul leszel, azt hiszed ezt fokozni nem tudja, de ekkor megszólal - hihetetlen. Gyengébbek ezen a ponton elélveznek, megköszönik és távoznak.
    Jelentem én beljebb mentem, a drágakövel. Bent félhomályban lágy zene, minden adott. Lágyan hozzámbújt állva, cirógat, símogat, suttog ( azzal az Ő hangjával ) csókok, fèlve óvatosan èrintem mint egy szappanbuborèkot amit nem akarunk eltüntetni hisz szèpsègèt, színeit sokáig szeretnènk magunkènak. Érzésre azt éltem àt mintha évek óta csak egymás apró érintésére vàrtunk volna, és most eljött a pillanat, amit megàllítanánk teljes szívünkből , hogy a végtelenségig élvezhessük. Meg se fordult a fejemben állati ösztön... Egy másodpercre sem. Finom èrintèsek incselkedèsek a vègzet tüzènek hegyèvel . Agyamnak bizonyos szegmensei itt funkció nèlkül foglalták el helyüket a koponyámban, mert filmszakadàs..... eszmélés egy forró édes érzés hatására ahogy a kedves csörében eltűnik a farkam. .... Térdel elöttem . Símogatom a vállàt , finom illatos vékony hajàt, apró kis fejét. Fel felpillant, néz, hogy a gyönyör útján mindketten rajta vagyunk e. A kényeztetés minden formàjàt kipróbálja, és a reakcióim alapjàn a későbbiekben ezt a tökéletesség elérése érdekében "fel is használja ellenem".

    Idővel felültet az àgy szélére, hisz korábban tisztázva lett hogy a " rutinzsák " kategóriától messze vagyok, ezért hasznàlja szívfájdalom nélkül tapasztalatàt, rutinját. Ezt meg is tette, ügyesen, szinte észrevétlen kombinálva az én vàgyaimmal. Egyszer se úgy szólt hozzàm az együttlét közben, hogy az megzavart volna, sőt mindvégig olyan bájos, türelmes, lelkesítő volt, hogy az élményszámba ment.

    Innen egyenes út vezetett a kölcsönös kényeztetéshez, melynek során jellemzően nem látjuk a másik arcàt de bánja a franc, hisz amit itt kap és làt a földi halandó, az ismét leírhatatlan. Feszes combok, fenék, illatos, nedves gyönyörkapu, díszek és minden màs nélkül. Mintha még az első pihékre vàrna ez a terület. :)
    Lágyan, lassan csókolgatom ahol érem, miközben ő is kényeztet pici 1000 fokos csőrével.
    Esőkabátot kérek,kapok. Hàtára fektetem, a magas àgy szélére húztam - fekete harisnya rajta- megzabolàz a làtvány. Szemből behatolók a gyönyörkapun.... Ő beszél hozzám. Lábai hol az égben, hol a nyakamban. Néha símogatom melleit. És most jön az amit korábban említettem, a szemek, a nézés . Hàt basszus..... Belédhatol....elkap .....semmit nem tehetsz ellene, de nem is akarsz....élvezed azt a megfoghatatlan érzést.... Belekapaszkodik a tudatodba anélkül hogy fizikailag hozzàd érne. ....és így szexelünk...aaaaaa.
    Időnként ezt megszakitom önzőségből hogy ismét ízlelhessem édes gyönyörkapuját, amit hàlàs hangokkal jutalmaz.
    Leül szembe a tükörrel az àgyon , én mögötte símogatom , símogat közös maszti..... Nagyon izgi...símogatja a melleit,hasàt, gyönyörkapujàt. Felállok mögötte , farkamat vállához, hàtához, arcához dörgölöm persze érzéssel, kissé kényezteti ismét a farkam, majd ismét gumit kérek.
    Tükörrel szemben elhelyezkedik blökiben, én betérdelek a szélesen széttárt combjai közé és kezdetét veszi a végzet tüzének kicsalogatása, évezredes rítusok szerint. Eközben tükör adta lehetőségek maximàlis kihasználása. Símogatom a hibátlan csípőt, hátat ,feneket combot, vállat.
    Egyszer csak érzem hogy a végzet tüze közeledik a kürtő szájához és olyat robban, hogy azt semmi nem tompíthatja..... Hagyni kell hogy kitombolja magàt. Hàt mi mindketten hagytuk.
    Ezutàn finom óvatos tisztogatás, tusi, és kötetlen beszélgetés az àgyikón amíg szàradok.
    Ezt azt megtudtunk egymásról, amiről persze egy betűt se írok le.
  • Elszámolás:

    Első alkalommal voltam nála, természetesen az elején adtam àt a csokrot, az extra ajimmal, és a csokor méretét némileg megtoldottam mivel idén velem zárta az évet a rugalmasságának köszönhetően és hihetetlen ami belőle áradt már a belépésem pillanatában. Nem Extráztam, feleslegesnek tartottam . Amik az adatlapon vannak azok válllalva, és rengeteg olyan dolgot megtéve ami adatlapon nincs feltüntetve de ő megadta. Az általa leírtak nem csak üres, csalogató szavak.
  • Összkép:

    Feltölti az embert , a vele töltött pillanatok felejthetetlenek. Ha kell segít, irányít, csak ne legyél kuka mellette. Szóból ért.
Happy Massage