• Emily

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Pár nappal ezelőtt beszéltem vele érdeklődés céljából , minden információt megtudtam majd még aznap visszahívtam időpont egyeztetés miatt. Nem bírtam várni,nagyon szimpatikus volt már a telefonba!
  • Megközelítés:

    13 kerület ismert lakóparkja. Tömegközlekedés a közelben, remekül megközelíthető és egyértelmű cím. Parkolási lehetőség is kiváló.
  • Helyszín:

    Új építésű társasház egy neves lakóparkban.
    A lakásba belépve egy kis előszobába érkezünk ahol le tudjuk tenni a holminkat. Belépve a nappaliba érkezünk ahol Emily már igazi Karácsonyi hangulatot varázsolt. Nagyon kellemes hangulatú lakás és patyolat tiszta. A fürdő is hibátlan ,mindennel felszerelt, tusfürdő több féle, dezodor, fogkefe, törölközők, nem is ragozom tovább, tökéletes.
  • Lány külseje:

    Emily egy igazán extra nő, teli tetoválásokkal amik igazán passzolnak hozzá! Tökéletes feszes ,kecses test, kerek cicik, még kerekebb popsi és formás combok. Hibátlan. Az arca is hasonlóan gyönyörű ,mindig mosolyog szemei kacérak megigézik az embert egy pillanat alatt.
  • Action:

    Mikor megérkeztem Emily egyből 2 puszival üdvözölt majd bentebb invitált, hogy foglaljak helyet. Kávéval , üdítővel és süteménnyel kínált :D na mondom itt aztán van minden! Igazán jó vendéglátó azt kell mondanom.
    Majd egy kis beszélgetés után kérte ,hogy kövessem a hálóba ahol le tudom tenni a ruháim majd bekísért a fürdőbe. Gyorsan de alaposan letusoltam és már rohantam is vissza hozzá a szobába ahol Emily az ágyon ülve várt csodás fekete szettben! Igazán kívánatos látvány volt ezért nem is haboztam mellé heveredtem és elkezdtem felfedezni a formás idomokat. Szép lassan levetkőztettem ,közben ő is elkezdett feltérképezni szépen lassan, először lassan elkezdett franciázni majd egyre mélyebbre és egyre dinamikusabban csinálta. Ezután kértem,hogy had viszonozzam a kapott élvezetet és a puncira helyeztem a hangsúlyt aminek Emily hallhatóan nagyon örült. Finom illatos csodás punci , elidőztem itt egy darabig majd Emily a tettek mezejére lépett és gumiért nyújt. Először missziben hatoltam be meleg szűk puncijába amit ő gyengéd halk nyögésekkel hálált meg. Majd Emily hasra fordult én pedig hátulról kezdtem dugni egyre gyorsabban és így már nem bírtam tovább belelőttem a gumiba. Percekig egymás mellett feküdtünk és csak simogattuk egymást. Igazi barátnő feelinget élhettem át egy csodálatos lánnyal! Gyorsan elmentem tusolni és kicsit összeszedni magam a fantasztikus élmény után. Elbúcsúztunk egymástól de nem végleg!
  • Elszámolás:

    Előre letettem az asztalra ahogy azt megbeszéltük, végig ott is maradt a csokor a randi végéig. Jóval magasabb áron dolgozik mint az átlag de ezért az élményért abszolút megéri!
  • Összkép:

    Vendéglátóm maximálisan teljesítette minden elvárásom,sőt még annál is többet. Remek beszélgetőpartner és egy igazán jó házigazda. Nagyon örülök,hogy megismerhettem,még biztosan meglátogatom!
Happy Massage