• Iza gyógymasszázs

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Iza gyógymasszázs reagálása

    Kedves Semír!

    Őszintén örülök, hogy ilyen jól érezted magad nálam. A legjobbat hoztad ki belőlem, ehhez te is kellettél...
    Külön jól esik, hogy élvezted a masszázsomat és az élményt amit kaptál megosztottad másokkal is.
    Szebbé tetted a napomat! 🤗 Remélem hamarosan megismételhetjük. Addig is szép napokat kívánok!

    Puszillak, Iza

  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon láttam meg Iza hirdetését és a bemutatkozó sorai, és fotói rögtön felkeltették az érdeklődésemet. A kiírt telefonszámon hívtam, de nem tudtunk beszélni. Viszont pár perc múlva visszacsörgetett, és ezután gond nélkül meg tudtunk mindent beszélni, s másnapra volt is időpontom. Már telefonban is nagyon szimpatikis volt, kifejezetten intelligens nő nem csak szexi.
  • Megközelítés:

    XIII. kerület, bevásárlóközpont közelségében. Autóval mentem, s szerencsémre majdnem a megadott cím előtt parkoltam le. Nagyon könnyű megtalálni a házat, Iza pontosan elmondja az úticélt, de a netes térkép is egyértelműen megadja hova is kell tartani.
  • Helyszín:

    A kaputól egy emelet és rögvest az ajtóban találod Magad, ahova belépve az ajtó mögött egy csoda vár, női testbe rejtve. A lakás hamgulatos, tiszta, intim kis fészek, ahol Izával nagyon hangulatos es gyorsan telik sajnos az 1 óra. Ahogy a lakás, úgy minden nagyon higiénikus, tiszta... Törölköző, zuhanykabin, a szoba, minden. Jó Nála lenni érzésed van már az ajtón belépve.. Van masszázspad és tatami, mindkettőn isteni időtöltésben volt részem. :-)
  • Lány külseje:

    Nekem már a fotók alapján nagyon tetszett Iza, de megpillantottam Őt az ajtó mögött... A fotóin az arca nem látható, élőben jó volt azokba a szemekbe nézni. Tiszta tekintet, kacér a mosolya, nagyon helyes ~s szép nő. Megmondom őszintén nem is figyeltem miben nyitott ajtót, arra emlékszem csak miben volt, illetve nem volt a masszázs alatt, illetve amikor kikísért. Nagyon bejön az egéz NŐ!
  • Erotikus masszázs:

    Fürdés után kaptam egy ölelést, ekkor már csak egy tanga volt rajta... Ez az ölelés nagyon jó érzés. Majd elfoglaltam a helyem a masszázspadon, s megmondom őszintén életemben ilyen jó masszázsban nem volt részem. Közben jókat beszélgettünk, Ő dolgozott és tetőtől talpig úgy átgyúrt, hogy azt érzem kicseréltek. Jó ideje járok edzeni, s annyira ráérzett, hol hogyan mi esik jól... Adott tanácsokat, javasolt dolgokat, érezvén hoo mi van Rajtam beállva, vagy mi gyengébb mit kellnerősíteni. Köszönöm ezúton is.
  • Levezetés:

    A masszázs végeztével egy újabb ölelés es elheveredtem a tatamin.. Itt már semmi sem volt azon a csodás női testen... Itt kellene leírnom minden részletet, de csak annyit írok, isteni volt Izával minden, őrületes kisugárzása van, s tényleg egy nagyon finom, szexi NŐ az aki a lakásába beengedett. Élmény volt a tatamin összegabalyodni és érezni azt a forróságot, ami áramlik Belőlem
  • Elszámolás:

    Az elszámolás full korrekt volt, amit előző nap a telefonbannelmondott, a helyszínen sem változott. Én a fullos tatamis verziót választottam, s amit a bemutatkozó soraiban olvasni, azt maximálisan meg is éltem.. A rózsaszálakat előre egyeztettük, a helyszínen egy szó sem hangzott el róla, a kihelyezett kis fedeles edénybe helyeztem el diszkréten.
  • Összkép:

    Mivel csoda jól éreztem Magam, el is mentettem a számát. Sietni fogok újra egy klassz élmény miatt. Ezt a pár sort azért írtam le, mert nem tudok szó nélkül "elmenni a mai találkozásunk mellett" . Ha keresitek, legyetek korrektek, úriemberek, s azt gondolom csodában lesz részetek. Iza nagyon jó masszőz, iintelligens és szexi igazi NŐ, vigyázzatok rá!!!
  • Webi megjegyzése:

    Beszámolód túl rövid, ezért alapból nem kaptál prémium napokat.
    A beszámolóról a vendégek szavaznak, és a szavazás ha eléri a ponthatárt további prémium napokat írunk jóvá.
Happy Massage