• Aida

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nem először találkoztam Aidával az utóbbi időszakban, de csak most sikerült a kis dolgozatom megírása.
    Mivel volt már közös múltunk VTR segítségével egyezetettük le a randi időpontját, gyorsan kaptam visszajelzést, hogy elfogadta az általam kinézett időpontot.
  • Megközelítés:

    A helyszín a Stadionok környéke, a VTR foglalásban pontos címet kaptam.
    Erre a találkozóra BKV-val érkeztem, a környéken a parkolás fiezetős, de nem nagy kihívás.
  • Helyszín:

    A lakás egy régi építésű sorházban található, de a koros homlokzat egy igényesen felújított lakást rejt. A bejutás igen disztkréten megoldható, mivel a földszintnél tovább nem kell feljebb menni.
    Nem jártam be az egész ingatlant, de a fogadó szoba, a fürdő és a háló tiszta és rednezett volt. A fürdő különösen tetszett, szájvízzel tudfürdővel felszerelve, ahogy azt az ember várja.
  • Lány külseje:

    Aida igényes műtermi képekkel hirdet, amik mik megfelelnek a valóságnak. Korának megfelel az alkata, ahol kell, ott nőiesen domborodik. Egy igaz MILF, hogy rövide zárjam.
    Érkezésemkor egy felket hálóingben és bugyiban fogadott.
  • Action:

    Érkezésemkor kicsit leültünk beszélgetni a nagyszobában, amíg megmelegedtem. Ezután átvonultunk a hálószobába, ahol megszabadultam a ruhámtós és elvonultam lecsutakolni magam.
    Visszatértem után lassan rátértünk arra, miért érkeztem. Nem gondolom, hogy Bianca vagy Júli regénybe illően le kellene írnom az eseményeket, de nem is tudnám megírni olyan regénszerűen. Vannak itt az oldalon jobb írói vénával megáldott tagok, aki már megtettték. Amit mindenképpen megemlítenék, Aida bújós, csókolódzós, jól reagál, ah kényezetik és szíesen viszonozza is. A két órás randinkon egyszer juttatott a csúcsra, de akkor nagyon, ha jól olvastam a jeleket, azért én is értem el sikereket.
    Az eggyütttlét után még jutott kis idő további beszélgetésre, majd zuhany után szedelőzködtem, búcsú ölelés és csúcsúcsók után távoztam.
  • Elszámolás:

    Szokásommal ellentétben most a randi végén helyeztem a kisasztalra a rezsihozzájárulást. Egyszerűen ennyira gördülékeny és természetes volt a nyitó beszélgetés, hogy fel sem merült, hogy előre rendezzem ezt.
  • Összkép:

    MInt a korábbi találkozók során, most is negyon közvetlen és nyitott volt. Szeret beszélgetni és lehet is vele különböző témákról, szerencsére sok közös témánk is akadt. Emellet az ágyban is működött közöttünk a szexuális kémia, ami nem mindenkivel jön össze.
    Nagyon kellemes ember és nagyon jó szerető.
  • Webi megjegyzése:

    Beszámolód túl rövid, ezért alapból nem kaptál prémium napokat.
    A beszámolóról a vendégek szavaznak, és a szavazás ha eléri a ponthatárt további prémium napokat írunk jóvá.
Happy Massage