• Evelin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Korábban írtam hogy akarok decemberre egy soklányos talit, többek közt azzal a lánnyal aki első volt a beszin súlyozott pontszámítással,legmagasabb pontja volt és decemberben mondta hogy visszavonul valamint a korábban spermásan csókolózó párjával és még más lányokkal.

    Nos az országos első hamarabb visszavonult mint december, lecsúsztam róla. "Párja" egyre népszerűbb nem ért rám vagy nem voltam neki szimpi anno és nem akart látni ez is lehet, viszont más lányoknak jó volt az időpont, közülük kettőt vtr-en is tudtam foglalni. Szóval lett 3 lány: Evelin, Szofi és Natasa. Mikulás after lettek. Masszőz mind a három, előző nap kiszexeltem magam.
    Natasával telón is tartottam a kapcsolatot, neki küldtem el a másnapi megerősítő smst hogy érkezem, mert hogy kötelező smst küldeni reggel.
    Evelinnek nincs vtr-je, de nem okozott ez gondot, ő is megjelent a tetthelyen ahogy kértem a többiektől.
  • Megközelítés:

    Elmentem a Semmelweis metrómegállóig, onnan lesétáltam a Corvin plázához, annak a közelében van a helyszín.
  • Helyszín:

    A híres kanapés szobát sikerült újra kapni. Bár el se jutottam addig hogy odáig elnézzek ott van-e még. Sőt, a tali elején láttam a tükröket a falon, de aztán úgy elvonták a lányok a figyelmemet hogy egyszer sem néztem bele mit művelünk, nem moziztam onnan. Tatami van leterítve a szobában. Abba a fürdőszobába mentem ami a szobaajtóhoz közel van, álló zuhanykabin, szájvíz, többféle tusfürdő.
  • Lány külseje:

    Evelin
    A tapasztalt szerető, abszolút barátnőfeelinges, romantikus beállítottságú lány, egy bújós kiscica. Mégis, két lábbal a földön áll vagy csak tényleg rutinos, tapasztalt, de csak ő kérdezte meg hogy majd mikorra tervezem az elélvezést, mert minden lánnyal akartam egyet és eddig volt egy tapasztalata kinek mennyi idő ez. Teljesen Szofi ellentéte, hihetetlenül jól sikerült őket összehozni, a változatosság gyönyörködtet. Fekete haj, szép szemek, szép mellek. Mivel ő nem vett részt a leszbizésben a bugyi fent maradt, kérésre levette gyönyörű a puncija, majd kérésemre visszavette a bugyit mert terveim lettek.

    Szofi: Már megírva beszijében.

    Natasa: Már megírva beszijében.
  • Erotikus masszázs:

    Erotikus masszázs lett volna a "B" terv ha a lányok félénkek. Arra az esetre azt találtam ki hogy egyik lány a jobb lábamat masszírozza, másik lány a bal lábamat gyúrja miközben a hátamon fekszem és lábaim szétterpesztve hogy a harmadik lány középre jöhessen szájjal/kézzel kielégíteni és ha végzett szájbaélvezéssel akkor ő gyúr lábat és jön a következő a lábam közé, 20-20-20 percekre bontva, csókkal megbolondítva. És akkor lábaim masszírozásáról is tudok majd írni, de nem ez lett a lányok nagyon hamar tudatosították hogy itt "A" terv lesz és minden lesz ami a vállalásuk, sőt a leszbizést is kipróbálják, mert miért ne?
    Masszázsban alcimkének a felejthetetlen négykezest jelöltem felejthetetlen hatkezes hiányában. Többi alcimkém érthető és önmagáért beszél, kiemelten jó volt Evelinnel is csókolózni. Barátnős volt 100%-ig.
  • Levezetés:

    Szóval "A" terv eldől a kezdeti beszélgetéssel, rákérdezek kivel mit szabad ebbe és ebbe akkor benne vagytok, nem probléma, ó simán. És ki fog leszbizni? Majd Natasa és Szofi. Szuper. Csók Natasa és Evelin, tudtam előre hogy Szofival nem lehet, a lányok egymással nem csókolóznak. Azt is tudtam még egy olyan bevállalós lány nem lesz mint a nagy előd aki spermásan is csókolózott, de azért ők is nagyon jók lesznek az érződik, nincs unott mentalitás, teljesen élénkek a késői óra ellenére is, feldobta őket is a nem mindennapi felállás.

    Szóval kezdetnek tusolás majd Evelinnel maradok, a két lány egy rövid időre még kimegy, nem sokra. Addig mi Evelinnel elkezdjük, bújós kiscica, csókol, simogat és meg is beszéljük hogy majd a két lány után fogunk mi csókolózni újra, meg ő lesz aki a legvégén elégít majd ki. Szépen halad a kényeztetésemmel lefelé, be is kapja a farkam, nagyon jól franciázik, ekkor jön be a két lány, mintegy tetten érnek, lebuktunk hogy nem vesztegettük az időt.
    Natasa és Szofi annyira nem jönnek zavarba hogy máris ott folytatják ahol Evelin elkezdte: Natasa franciázik nekem szemből, Evelint simogatom és közben Natasával beszélgetek, hogy szereti a spanyol zenét, mond spanyol szót zt ismeritek, azt jelenti veszélyes, hamar szexuális párbeszédbe kezd őrjítően felhúz, miközben Natasa orálozik, majd élek a Natasás csókkal és feljön hozzám csókolózni, jól csókol, barátnősen, átélősen de nem vadul, ezért barátnős a csókja. Közben Szofi egy vadabb orált ad a farkamnak, erősebb vákumot hoz létre, mikor nem csókolózok Natasával ezt nézem.
    Majd csere, vissza Natasa, a melleit beolajozza Szofi ötletére és mondja neki Szofi hogy tegye a mellei közé a farkam. Eszméletlenül jó a látvány, meg jó a giga nagy mellek közt lenni. Közben ráterelődik a szó a leszbizésre, Natasa lesz az "áldozat" akinek a puncijának a nyalásába belekezd Szofi, nézem, majd én meg Szofi punciját nyalom. Kapom tőle az intrukciókat hogy hogy pörgessem a nyelvem, meg hol, meg neki hogy esik jól, azt mondja nem a hüvelybe bedugott nyelvet élvezi a legjobban, követem amit mond, aztán mindketten nyalunk, én Szofit, Szofi Natasát, Evelin pedig most nézi ezt.
    Aztán jön egy csúcspont a taliban számomra, a következő: Evelintől megkérdem ő is leveszi-e a bugyit, leveszi majd látva a bugyija vastagságát módosítok, megkérem vegye vissza, visszaveszi és elkezdem úgy csinálni mintha dugnám, négykézláb van és a bugyiját döfködöm a farkammal. Most övé a főszerep, mondja ha dugnánk milyen jól dugnék. Ezért is tartom tökéletes szeretőnek, mozdulataival, szavaival tökéletesen támogatja hogy jól érezzem magam. A másik két lány sem unatkozik, Szofi nyalja Natasát, és én oldalra fordulva hol ezt nézem, hol meg Evelin popóját, ahogy a bugyija felfogja a farkam nyomulását.
    Kedvem támad Natasához is, így elkérem,előtte még Szofi kéri hogy ujjazzam meg, ő a legaktívabb, legkezdeményezőbb, tele kreatív ötletekkel. Ujjazás közben érzem nedves a puncija, jól reagál az ujjazásra. Aztán jön Natasa, viszont a piros bugyija cérna vékony, ehhez a mutatványhoz egy vastagabb bugyi kell, szólok neki hogy van-e vastagabb, szélesebb bugyid és kerít egyet, ez már megfelelően védi a punciját, mondja ilyet még soha nem csinált, egy vendég akarta bugyi nélkül odadörzsölni a farkát de azt nem engedte meg, szóval én vagyok az első. Bugyi védi, két lány nézi és úgy látom élvezi. Mondja is Szofinak hogy ez milyen jó, húzzon bugyit ő is, próbálja ki. Szofi óriási, életem legfrappánsabb hárítását hallom, kihagyná mert ő nem bírná megállni és lehúzná a bugyiját ezért inkább bele se kezd.(A nedves punci miatt hiszek neki)
    Helyette Evelin visszaveszi a főszerepet, elfekszik oldalt, úgy teszem bugyijához a farkam, képes a fenékizmait összeszorítani, így érzem ahogy a farkam szorongatja a fenekével, közben a két lány leszbizik, természetesen nem csók, hanem puncinyalás, Szofi Natasáét, egy rövid időre én is megnyalom Natasáét, belenyalok. Na milyen az íze, kérdi Szofi, nem is Natasa akiét nyalom.
    Majd mobilon ránézek az időre, 22:03, itt vége, épp Evelin bugyiját döfködöm, talán örökké menne, de itt leállok, jöhet az orál a lányoktól, mindenkitől egy kivégzés. Natasa, a legártatlanabb lesz a legbátrabb, ő kezd és hát a tudatomnak is jót tesz, van valami extra élmény az ő oráljában, talán hogy ilyen fiatal?Talán a nagy mellek? Hogy ártatlansága ellenére tök készséges? Megfejteni nem tudom, szájba élvezni igen. Azonnal Szofit kérem, már lendületesen veti is rá magát a farkamra, ő pornós szopást varázsol elő, főleg ami a befejezést illeti: nem tudja de a kedvencem ha visszaköpik rá, nincs megbeszélve, a szájába élvezek és látom azonnal nyál, sperma végigfolyat, visszaköp a farkamra. Először azt feltételezem talán megijedt a szájbától, de mondja szó sincs róla. Akkor viszont ez így zseniális mutatvány. Harmadik a megbeszéltek szerint Evelin lesz, még barátnős csókolózás, majd francia. Rutinos, technikás, annyira hogy a másik két lány míg nézi Szofi be is szól hogy milyen technikás már Evelin, még ő is észreveszi, lendület, átélés, minden van benne, 3 lány, 3 különböző orál. Ha bekötnék a szemem is tudnám épp ki franciázik. Szükségem van egy extra ingerre hogy meglegyen a harmadik elélvezés. Ez az lenne hogy én állok, Evelin előttem térdel és orálozik, mondja nem szereti ezt a felállást valamiért, de nagyon szívesen megteszi, ennyi kellett csak, nem több ebben a szituban megkapom az extra élvezetet látványügyileg, beindító ahogy lenézek és sikerül a befejezés, Evelinnek is megy szájba az élvezet. A három kör 20 perc alatt letudva. Tudnak valamit a lányok. Letusolok, ajándékot tatamin háromfele rendezem, mindenki ugyanazt kapja, minden értelemben, színre is, darabra is. Folyosón még beszélgetés, puszi, agyondicsérnek, bent is dicsérnek csak kontraproduktív lett volna ha teleírom vele a beszit, szóval extra kedvesek. Evelin aki csendes volt most ő aktivizálódik és ő lesz a vezérszónok, megkérdezi jól éreztem-e magam, meg várnak máskor is, meg ilyenek és eljövök.
  • Elszámolás:

    Jól sejtettem hogy decemberben sok lány akciózik. A speciális hármasra tekintettel akció volt, a második extra ajándék mert még senki se kért 3-ast, velem hármasoztak először. Egyébként nem kizárt hogy ez az akció sima párosban is meg van, vagy szólóban is, ha nekem meg volt. Egyébként nem véletlen hogy ide jöttem, szexpartnerekből három lánnyal ezt nem lehetett volna kihozni, nem még a 1,5 órát, az 1 óra is necces lett volna odaát, itt meg simán 1,5 óra, nekem nagyon megérte. Főleg hogy augusztusban is ennyi volt, itt nem változott semmi, sőt a második extra most még el is lett engedve. Szerintem ezt az aktuálisokban közhírré tehetnék. Ami a viszonyítást illeti személyes tapasztalatom szerint csak egy hely van ami kedvezőbb, de ott csak kézi van, itt viszont csók, ujjazás, szájba élvezés, leszbizés olyan bőséges hogy a legjobb értékarányt ide adom.Szóval három lány, a lentebbi infó így értendő!
  • Összkép:

    Biztos vagyok hogy első voltam, én hoztam össze először a lányokat hármasra, ez szerencsére semmiben sem látszódott meg, gördülékenyen ment a show, a várakozásaimat messze felülmúló műsorral örvendeztettek meg a lányok, előtte azt hittem félénkebbek lesznek, mondjuk azért is kértem hármasba őket hogy egymás társaságában bátrabbak legyenek, ez a számításom bejött, felsorolni is nehéz mi mindent kaptam meg tőlük a másfél órámban, leszbizés, puncinyalás lányok egymásét, ujjazás, én is nyaltam puncit, csókolózás, szájba élvezés és bugyihoz nyomott farok.
    Egymás társaságában frenetikusak, az mondjuk további tesztet igényelne vajon szólóban is tudják-e ezt hozni amikor nem oszlik meg a figyelem.
Happy Massage