• Nati

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hirtelen ötlettől vezérelve történt, hogy Rebeka ajánlására felhívtam Natit is - volna-e kedve csatlakozni kb. 2 óra múlva három másik kolléganője mellé?
    Hamar felvette és szerencsémre volt, megbeszéltük a részleteket és a matekot, nagyon kedves volt és nem zárkózott el semmitől. Amit nem beszéltünk meg, hogy ezúttal volt kérésem a fogadóruhát illetően, viszont a többiek ezt a drótot is leadták neki és már abban várt.
  • Megközelítés:

    Elég sokat voltam már itt az elmúlt időben, úgyhogy ezt a részt másolom.
    Boráros tér környéke, busz-villamos-HÉV is sétatávra van. A cím elég pontos, a GPS is ismeri és ha felcsöngetsz, pontos iránymutatást kapsz a bejutást illetően is. Érdemes nagyjából pontosan érkezni, mert a ház előtt nehéz elfoglaltságot imitálni. A lift sajnos még mindig borzasztóan lassú, ez nem is fog változni, de más kellemetlenség nincs. (Ezúttal mázlim volt és pont jött ki valaki az ajtón, úgyhogy a felcsöngetés elmaradt; cserébe a padlásról kellett lecsalogatni a liftet.)
    Lefelé kényelmes lehet lépcsőzni, felfelé még a sportosabbaknak se ajánlanám, elég magasra kell menni és rögtön balra fordulni.
  • Helyszín:

    Mivel semmi nem változott a legutóbbi látogatásom óta, ezért jobbára kopizni fogom ezt a részt az előzőből.
    Érkezésemre már vártak, kb. kopogni se kellett és Rebeka beenged, kapok egy puszit és a lányok ott állnak félkörben, köztük Nati is. Rögtön balra kis puffon cipő le, megcsodálom a hangszigetelő szivacsot az ajtón és a falon és haladunk tovább a bal kéz felőli matracos-masszázspados játszószobába. Technikailag ez még mindig egy franciaágy lábak nélkül (az új fotóin egyébként ez látható), szerencsére nem nyikorog és elég nagy akár három főnek is. Már friss lepedő és védőhuzat várt, csakúgy, mint törölközőből, amit rögtön a szekrényből vesznek elő.

    A cuccaidnak ott a fotel, már előre beállított redőnnyel vártak, így már a világítás is elég jó lett. Tükör van jobb kéz felől a falon, ezúttal ki is használtam mozizásra! :)
    A fürdőszoba nagyon tiszta és rendes, a kilépő is száraz, van zuhanyfüggöny és egy csomó tusfürdő, tán még illatmentes is. A törölköző puha volt, nagyon jól szívta a vizet és engem is körbeért. Minden fürdésnél kaphatsz újat, én nem éltem a lehetőséggel, így a harmadiknál azért már elég vizes volt - de magamra vessek, a lányok tényleg mindig felajánlották!
    A szájhigiéniához minden kellék adott, szem előtt van, kérni se kellett. Dezodorok szintén, szoktam is használni és nem haragszanak érte.
  • Lány külseje:

    A lányok gyűrűjében bal szélen várt Nati, a fotók alapján nem volt nehéz felismernem.
    Egy cuki kis kockás szoknyában és - ha jól rémlik - elég áttetsző, sokat sejtető felsőben várt (Tilda szerint tanítónéni szerelés), szexi vizes hajjal és csillogó szemekkel. A képek alapján volt egy elképzelésem az arcára, ezt szokásomhoz híven nem találtam el - nem nagyon tudok színésznő-énekesnő tengelyen még hasonlót sem mondani. Ettől függetlenül nem kell tartani tőle, ha mosolyog akkor nagyon bájos arca van.

    Ajkai szépek, kicsit szélesebbek és vastagok, nyelvében ezüstszínű piercing, amit kényeztetés közben is jól használ. Szeme picit mélyebben ül, zöldnek írja, én a fényben némi kékes játékot is láttam benne, de nekem nagyon tetszett. Haja hossza stimmelhet, én hajmosás után frissen találkoztam vele, így ért az állánál picit lejjebb.

    Alakja mint a fotókon, feneke kellemesen kemény, cicijeit jó volt megfogni, kitöltötték a tenyerem és nagyon finoman tudott velük masszírozni. Puncija szép rózsaszín, a mellbimbóival egyező színű, szeretgetésre gyorsan reagál. Derekánál, bikinivonal alatt egy műtéti heget láttam, engem nem zavart. Lábai és combjai simák és feszesek, bár ez nálam nem szempont.

    Inkább belső tulajdonság, de végig talpraesettnek és lelkesnek láttam a szokatlan felállás ellenére is, kérésem szinte azonnal teljesítette és önállóan is jól feltalálta magát.
  • Erotikus masszázs:

    Négylányos felállásnál nehéz klasszikus masszázsról beszélni, vagy az ő teljesítményét külön kiemelni, de azért igyekezni fogok.

    A körbekényeztetés után emlékeim szerint a bal lábamat kapta, azt a közepesnél kicsit gyengébben dolgozta át, valahol a simogatás és a masszázs határán, de semmi különös. Regenerálódáshoz pont jó volt, rendes masszázsra meg most csak közepesen volt szükség. Emlékezetesebb volt a cicis csúszkája, amit rajtam és Adélon is jól bemutatott – a kellő mennyiségű olajat kellemesen át- és bedolgozta a bőrünkbe, Adél esetében cici-to-cici masszázs is volt, ami elég jó látvány volt; közben fenekét fogva éreztem, hogy azzal is szépen dolgozik. 😊

    Odaadóan, nagy műgonddal és kitartással végezte ezt a tornamutatványt is, de mivel figyelmem mások is lekötötték, ezt a részt kéretik fenntartásokkal kezelni és talán egy következő MT jobb beszámolót tud erről nyújtani.
  • Levezetés:

    Fürdés után kicsit zavarban voltam, mikor egy egész lánykollégiumi szoba nézett rám, aztán gyorsan rendeződni kezdtünk, Nati ha jól emlékszem Adélt kapta le először, aztán kicsit mókáztunk a közös smárolással – öt emberrel ez már csak gekkó- vagy kaméleon-nyelvvel működik, ahogy azt megállapítottuk. Aztán a párcserében én következtem és megállapíthattam, hogy Nati jól és határozottan csókol, Adél után a második leghatározottabban a lányok közül. (Nehéz megállni az összehasonlítást, lévén egymás után következtek.)

    Miután a ruhából szépen kibújtak a lányok, én hanyatt vágtam magam és Nati volt az első bátor jelentkező, aki fölém helyezkedett négykézláb és némi cicizés után punciját helyezte nyelvem érdeklődésének középpontjába. Vagy én voltam felül és ő alul? Vagy az már a második kör volt? Homályosak az emlékek, de ami biztos, hogy gyors feltérképezés után megtaláltuk a mindkettőnk számára megfelelő pozícióra és sebességre, a végére már Natinak is megjött a hangja és kicsit mozogni is kezdett, úgyhogy némi késleltetést is megengedtem magamnak, hogy nagyobb legyen a végén az öröme. Mikor már neki is jó volt, kaptam tőle egy nyelvpörgetős csókot és gyorsan váltotta az egyik kolléganőt alul a botkormánynál.

    Egy ideig játszottam a Ki nyel ma? Játék és zene (a füleimnek) c. magánjátékomat, azaz próbáltam kitalálni, hogy éppen ki próbál kivégezni. Nati egész hosszan és kitartóan dolgozott rajtam, érzésben sokszor összekevertem a lányokat, de a popsi- vagy a fejfogásnál hamar kiderült, hogy Nati a profi tündér. (A hajnál csaltam kicsit, mert az még mindig vizes volt.) Szóval ilyen szempontból is jó világ volt nála és vele.

    Mikor már a végéhez közeledtem a tűrőképességemnek és a közösen töltött órának, megkértem őt és Adélt hogy feküdjenek a matrac szélére a hátukra és kezdjenek smárolni kicsit. Sokat nem kellett kérlelni őket, mert azt hallottam, hogy csinálták velem párhuzamosan is, mikor én nyaltam ők is egymást, mikor én smároltam, ők se nagyon fukarkodtak.
    Szóval a lányok elhelyezkedtek, én néztem, ahogy türelmesen smacizik Adél és Nati, miközben Tilda és Rebeka dolgozik rajtam, majd némi kézi rásegítés és makknyalogatás után pozícióba helyezkedtem és egyéni csúcsot döntve lőttem telibe Nati és Adél arcát, szegényeknek jutott mindenhová, de nagyokat nevetgélve fogadták, a másik két lány meg közölte, hogy ne aggódjak, ők ezt vállalják. Hát jó, akkor nem aggódom!

    Sortűz után kis pihi, Nati még megkérdezte, hogy zuhany után jöjjön-e vissza, de mivel kb. 10 perc volt hátra az órából, így érzékeny búcsút vettünk egymástól és már csak a legvégén jött ki elköszönni, addigra szépen rendbe szedte magát.
  • Elszámolás:

    Az alap óradíj nyilvános, ezt telefonon is elmondják és a helyszínen sem változik. Én egy borítékban adtam kis ajándékkal kiegészítve, a zuhanyzás alatt eltűnt és nem beszéltünk róla.
    Extrákból is bevállalósabb lány Nati, szájba és arcra is mehet nála, illetve a lányokkal közös mókát is vállal; *. Szerintem megéri, én szeretek teljes étlappal dolgozni és amit vállal, azt nem megúszósan csinálja - de az extrákkal azért meg tud ugrani már a csokor mérete. Én nem bántam.
  • Összkép:

    Az idei év sok szempontból volt vízválasztó, így a zárást is különlegesre terveztem. Sosem mentem még 0 beszis lányhoz, sosem voltam még úgy bulizni, hogy minden lány az adott helyen velem foglalkozzon és sosem írtam még első beszit senkiről.

    Nati minden szempontból kiváló partner és vendéglátó volt, a lányokkal és velem is hamar megtalálta az összhangot és önállóan is kreatív lányka tud lenni. Amit ebben a műfajban lehet, azt jól és szívből nyújtja, a masszázs meg nálam másodlagos szempont, így nagyon örülök, hogy megismerhettem.
Happy Massage