• Emily

  • Beküldte:
  • Emily reagálása

    Szia Drága :)
    Köszönöm szépen a beszámolót , örülök hogy jól érezted magad! Várlak vissza legközelebb is! Millió csók 😘

  • Egyeztetés:

    Hirdetésést az oldalon láttam, már korábban egyeztettem vele. Korrekt tájékoztatást kaptam, hét közepén jeleztem, hogy pénteken meglátogatnám. Elmondta az opciókat, a megadott időpontban hívtam, fel is vette, és 20 perc múlva már nála is voltam.
  • Megközelítés:

    Duna Plaza közelében található, a parkolás nekem nem okozott gondot. GPS odavisz. BKV nem lehet probléma, max. 5. perc séta. A cím egyértelmű, nem lehet eltéveszteni.
  • Helyszín:

    Új építésű ház új építésű lakása. Utcai ruhában fogadott, hiszen nemrég ért ő is haza. Ez nekem nem okozott gondot, mert így még barátnősebbre sikeredett a randi. Az igényes kialakítású nappali-konyha részen beszélgettünk, és ásványvízzel is megkínált. Közbe elhelyeztem az összeget a púltra, amiről a továbbiakban nem esett szó.Az időérzékemet elvesztettem, mert olyan hangulatot teremtett, mintha rég ismernénk egymást, és felogrottam volna egy kv-ra...Modern lakásban modern berendezés, kényelmes nagy franciaágy a hálószobában, és praktikus fürdő megfelelő mennyiségű és minőségű túsfürdő választékkal.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelő hölgyel találkoztam, tökéletesen kidolgozott test, remekmű cicik, és a testét művészi tetoválások díszítik, melyek igényesek, hozzáillőek. Tökéletes popsi, látszik, hogy foglalkozik vele. Olyan "pornosztár" alkat. Utcai ruhában találkoztunk, ez együtt fürdés alkalmával került le.
  • Action:

    Érkezésemkor a nappali-konyhában beszélgettünk, amikor is egyszer csak jelezte, hogy menni kéne zuhizni. Beinvitált a szobába, ahol levetkőztünk...közben beszélgettünk, és már felfedeztem tökéletes testét. Tényleg ő maga egy extra! A zuhanyzóban jó alaposan megmostuk egymást, ezután irány vissza a szoba.

    Hasonfekve feküdt az ágyra és én elkezdtem simogatni a hátát, lábát, popsiját, puncuját. Tökéletes látvány és élmény volt számomra. Fprdulása után már elcsattant pár csók, és megismerkedtem a remekmű cicikkel. Simogattam puszilgattam Őt, ahol értem, és egyszercsak elhangzott, hogy én következem.

    A már meredező farkamra gumit húzott, és olyan francia leckét mutatott be, hogy csak néztem. Már ekkor teljesen kikészített, de vette a lapot, és visszavett a tempóból.
    Egyszer csak összenéztünk, és a gondolatomat kitalálva szépen lassan beleült, és elkezdett lovacskázni.
    Közben markoltam a ciciket, simogattam a popsit, csókoltam ahol értem. Kis idő után hozzám bújt, ölelt, ekkor én adtam neki alulról, melyhez megjött a hangja is. Később váltottunk kutyusba, itt is adtam neki, amit láthatóan élvezett. Jó szűk puncija van, nagyon jó volt benne lenni. Missziben ért a vég, telelőttem a gumit.

    Letörölgetett, és elkezdődött egy összebújós beszélgetés.

    A második körben megkértem, hogy feküldjön hasra, és így hátulról kezdtünk neki, amit ő is élvezett. Tökéletes látványt nyújtott, nem bírtam betelni vele. Ez a kör rövidebb volt, és itt is missziben ért a vég. Tervem volt összemaszatolni a ciciket, de ez sajnos a randi alkalmával nem jött össze. Nagyon jó volt benne lenni.

    Utána folytattuk a beszélgetést, ami elég tartalmasra sikeredett, sok közös téma volt, vannak közös érdeklődési területeink. Az idő telt, telejsen elvesztettem az időérzékemet.
    Mivel a szokásommal eltérően hosszabb időre látogattam emg, ezért volt lehetőség egy gyors harmadik menetre is, amit én kezdeményeztem, de ő lelkesen tett eleget kérésemnek.
    Kézzel kezdte meg az ágaskodó szerszámom hadrendbe állítását, ami szintén nagyon jól esett.
    Kicsit később lezavartunk még egy gyors menetet, melyben missziben lőttem újra tele a gumit.

    Zuhanyzást követően beszélgettünk még pár szót, abszolút nem volt olyan érzetem, mintha haza akarna zavarni. Pont úgy telt a randi, mintha a barátnőnmél lettem volna.
  • Elszámolás:

    Extrákról nem tudom, hiszen ő maga egy extra. A díjazása ennek megfelelően átlagon felüli, de az élmény is átlagon felüli.
  • Összkép:

    Nagyon pozitív élményekkel gazdagodtam, ha lesz lehetőségem még visszatérek. Tökéletes választás volt az év utolsó munkanapjára egy életem végéig megmaradó élmény. Köszönöm!
Happy Massage