• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kissé kalandosnak mondanám, mivel már korábban szerettem volna találkozni, csak egy fránya nátha keresztül húzta a számításaimat, így egy héttel tolni kellett az időponton. Szerencsémre megértő volt, így sikerült VTR segítségével időpontot találni.
    És eljött a várva várt nap is. :)
  • Megközelítés:

    Munkából egyből oda igyekeztem BKK használatával. Közelben lévő nagy közlekedési csomópontnak a Móricz Zsigmond körteret mondanám. Onnan még villamossal kell menni pár megállót, de két vonal is jár arra. Szerintem itt kifizetődőbb kötött pályán haladni, mert a délutáni csúcsban autóval csak araszolni lehet. A villamosmegálló meg szinte a ház előtt van.
  • Helyszín:

    Én három emeletes társas háznak mondanám, bár nem értek a budai építészeti stílusokhoz. A lakás kisebb, de amúgy komfortosnak mondanám. Belépve rögtön balra kell fordulni és pár lépés után bent is vagyunk a szobában, szép tágas, jó nagy (bár sajnos kissé hűs, mivel nagyon magas a beltér). Ez az óriás nagy szoba funkcionál háló-nappali és szobakonyhaként is. A fürdő ilyen japán motívumokat képviselő tolóajtós megoldással van leválasztva a térből. Akarom mondani külön fürdőszoba kis előtérrel és zuhanyzóval. Tusfürdőválaszték bőséges, szájvíz és eldobható műanyag poharak bekészítve illetve egyéb pipere cucc is megtalálható.
    Kifelé jövet kissé megszenvedtem a toló ajtóval és nem tudtam megugrani a feladatot a villanykapcsolóval, szóval a bénázásomat megsajnálva Niki segített ebben.
    Kint a francia ágy szép nagy, jó benne kufircolni... na jó úgyis mindjárt a lényegre térünk. ;)
  • Lány külseje:

    Szőke haj, szép kék szempár és hatalmas cickók... kell ennél több? Azt tudtam, hogy rendben van, hiszen a fotók hűen tükrözik szépségét, csupán a róla szóló ékes balladák után jó magam is szerencsét akartam próbálni. Jól döntöttem. :P
    Fekete csipkés melltartóban fogadott és combfix, hálóharisnyában. A szép keblei szinte majd kibuggyantak, ösztönösen nyúltam volna értük, önmérséklet kellett hogy kivárjam a megfelelő időt amikor már szabad nyúlkálni hozzájuk.
  • Action:

    A fürdőből kiérve az ágyat megkerülve, az ágy jobb oldalánál megálltunk egymással szemben majd elkezdtünk csókolózni. Ilyen kellemes terepet előkészítő csókváltás volt majd mikor ajkaink elváltak és picit hátrébb léptem már nem tudtam magam tovább türtőztetni és elkezdtem a cickókkal foglalkozni.
    Jajj de jó volt markolászni, gyömiszkélni, pont mint mikor a macska játszik a két hatalmas fonal gombolyaggal.
    A cickók az agyamra mehettek, mert nem emlékszem hogy hogyan kerültünk az ágyra, de arra maximálisan emlékszem hogy én kezdtem neki a kényeztetésnek. Ő kényelmesen hanyatt feküdt én meg betöltöttem a nyalakodó szerepkörét. Nagyon finom volt lent, jóleső volt Őt kényeztetni és kellemes hanghatásokat tudtam előcsalni Nikiből. Viszont nem sokáig maradt adósom, helyet cseréltünk most Ő mutatta meg francia tudását nekem. Mikor már kellően állt a farkam akkor elővett egy kis tégely olajat és dús kebleit besíkosította vele. Na megérkezett cickófalva polgármestere a csöcsöldébe. :D
    Megtapasztalhattam az olajos cicis csúszkát.... WOOOW meleg puha érzés és látványra is tökkkkkkkéletes. És a legjobb része ami nagyon tetszett hogy mellszex közben ahogy és amilyen erotikusan bekapta a makkomat az valami eszméletlen volt. Itt folytatódott a franciázás azt tudom hogy a plafont bámultam és kis idő múlva gumiért könyörögtem, mert így ezzel a tempóval mindjárt végem lesz.
    Gumit húztunk és misszionárius pózban kezdtünk hozzá. Jó szűk puncikája van, de hamar elmerültem... az örömökben. Kellemesen láttunk hozzá, majd egyre fokoztuk a tempót, néha a tekintetünk összeakadt olyankor próbáltam állni vágytól felfokozódott tekintetét.
    Ameddig tudtam így elhúztam a dolgot, majd kértem hogy kutyus pózban fejezzük be az együttlétet. Finoman betettem neki majd megragadtam a csípőjét és vad vágtába kezdtünk, kisvártatva telelőttem a gumit.
    Jólesően picit ráhajoltam a hátára, hagyott magában lenyugodni. Hatalmasat sóhajtva konstatáltam, hogy szuper volt.
  • Elszámolás:

    Utólag helyeztem a csokrot az ágy melletti éjjeli szekrénykére. Minden korrekt volt, a virágszálak száma a kiírtakkal megegyezik.
  • Összkép:

    Klassz kis randi volt, de azon gondolkozok, hogy esetleg lehetne még fokozni az élményeket. Itt most dupla randira gondolok. ;)
    Tudom sokat akar a szarka, meg még csak fikciók és szigorúan elméleti szinten van, de... :)
    Mindenesetre Nikiből sohasem lehet elég.
    Szeretnék még ismételni, remélem hogy azért fogsz még fogadni.
    Sok-sok Puszi!
Happy Massage