• Brenda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nagyon boldog voltam, mikor láttam hogy ismét aktív a hirdetése az oldalon. Körülbelül öt éve volt szerencsénk egymáshoz, így szerettem volna egy kicsit nosztalgiázni. Sikerült is VTR-en időpontot foglalnom, most amúgy kapható Nála VTR kedvezmény, maximálisan korrekt volt, abszolút jár a piros pont érte, mivel külön figyelmeztetett is rá, csokor átadásakor. 5 virágszál kedvezmény van, ennek megfelelően maximálisan korrekt részéről minden. ( Csak zárójelben megjegyezném, hogy én perpill nem a kedvezmény miatt mentem.)
  • Megközelítés:

    Most BKK-t használtam, M4 metró végállomása, Kelenföld vasútállomás és onnan egy öt-tíz perc séta gyalog.
    Könnyen oda lehet találni, a cím adja magát. Esti óra révén én teli parkolót láttam a ház körül, így aki kocsival menne annak szerintem egy negyed órával kell kalkulálnia parkolás végett.
  • Helyszín:

    Helyileg az Etele Plaza mögötti panelházak egyike. Panel révén nekem nagyon otthonos és komfortos érzetem volt. Kellemes a lakás atmoszférája, jó az elrendezés, belépve kis előszoba (panel szakasz) majd balra konyha kicsit előre nagy szoba (ez a tetthely), jobbra a fürdő, de ilyen L alakú folyosó végén. Sakk zsargonnal élve lóugrással hátrafelé kell lépni.
    A fürdő pici de jól felszerelt, nagyon kellemes és tetszett a dizájnja. Tusfürdő választék bőséges, ami még tetszett nekem a Listerine adagoló. Nem vagyok vidéki hogy rácsodálkozzak erre, de nekem full bejött. :)

    A szoba szép tágas, a meleg színek dominálnak főként a vörös van jelen. Hatalmas nagy francia ágy sok-sok párnával, ágy előtt szekrénysor és tv-s polc. A szobába lépve bal kéz felől fotel és mellette dohányzó asztalka. Én a fotelba pakoltam a ruháimat. A falakat még képek díszítik. Nagyjából ennyi.
  • Lány külseje:

    Csak szubjektíven kérem szépen. Nos remélem Brenda nem sértődik meg ha túl naturalista módon fogalmazok. Ő azaz igazi ízig vérig 30+ MILF akit úgy megbasznék hogy csak na. :D Sajnálom ezt szebben nem tudtam megfogalmazni.
    Rohadt dögös, tipik az a Nő akit bárhol meglátsz rögtön beindítja a fantáziádat és igen is álszent vagy, ha nem egyből arra gondolsz.
    Igazi vagány fekete démon a tetkókkal és piercingekkel. A legértékesebb testékszere ott van... erről el is feledkeztem, jól esett felkutatnom, de ezt majd az Action részben fejtem ki.
    Szóval nagyon ott van a szeren, csípő, fenék és a hihetetlenül vágykeltő és szexi lábikói. Huhhh :))
  • Action:

    Nos egy laza hét perces eseményt próbálok majd hosszan és értékelhetően kifejteni. Sajnos hamar vége szakadt a mókának. :)

    Fürdőből kiérve gyengéd ölelő karjaiban találtam magam és elkezdtünk szenvedélyesen csókolózni, na itt kezdtek előjönni a régi emlékfoszlányok.
    Átadtam neki a kezdeményezést és forró nyelvével kezdett ledominálni, majd mikor abbahagytuk egy kis kuncogás közepette az ágyra invitált engem. Itt még ülve folytattuk a kölcsönös nyali-falit, majd hirtelen vágytól vezérelve első körben én akartat őt kényeztetni. Hanyatt dőlt, kényelembe helyezte magát és lábakat széttárta. Én mint a kanos hülye gyerek, aki megérzi a puncit egyből rávetődtem, mintha legalább is évekig nem láttam volna pinát.
    Karjaimat ráfontam a combjaira és egyből elkezdtem nyalni. Először gyengéden a nyelvem hegyével haladtam végig szemérem ajkai között, majd valamibe megütközött a nyelvem. El is felejtkeztem a punci piercingjéről. WOOOW... ez adott nekem még kellő löketet úgy elkezdtem nyalni mintha az életem múlna rajta. :)

    Kellően kiélveztem a perceket, majd csere következett. Gyengéden végigsimítottam a combját, majd a kezem egészen letévedt a lábfejére. Itt egy kis sóhaj jött elő belőlem és megpusziltam lábikóját. Ő vette a lapot így amíg puszilgattam a bal lábát addig a jobbal elkezdte simogatni a farkamat. Eddig is ágaskodtam, de konkrétan bedurrantam és beton kemény lettem. Ha már így állunk akkor kértem hogy kényeztessen így. Hanyatt feküdtem, párna a fejem alá és Ő az ölembe helyezte lábait majd egy klasszikus footjob vette kezdetét. Nagyon finom puha talpai vannak és nagyon rá tud érezni a tempóra is, plusz a francia pedikűr látványnak és esztétikának csak hab a tortára. Na itt kezdődött a baj. :D Elkezdtem sóhajtozni és már a farkam vége gyöngyözött, jelezve hogy mindjárt elszállok mint a győzelmi zászló.
    Hirtelen megriadt hogy ugye nem!? Mert ahogy a nyalakodással felizgattam az a minimum hogy legalább szexelünk is egyet, vagy hogy menni fog-e a kettő patron az órán belül. Régebben ment, most miért ne menne... gondoltam én, úgyhogy kértem, hogy így végezzen ki a lábaival.
    Azt azért így nem, minimum, hogy Ő is köszön neki egyet, szóval jól bekapta. Azt a rohadt életbe... huhhh olyan isteni finom szopást kaptam kb. 30 mp hogy csak pislogtam. Az a tipikus pornós, de visszafogott mégis intenzív... ezt nem lehet bekategorizálni, de valami eszméletlenül jóleső volt.
    Hanyatt visszazuhantam a párnába, majd ismét éreztem bársonyosan finom puha talpait a farkam körül. Nem kellett sok hozzá, egy-két perc és így élveztem el.

    És igen beugrott, legutóbb is ez volt, képtelen voltam ellenállni. :)

    Miután megtörtént számomra ez a mennyei gyönyör, elkezdtünk beszélgetni. Nagyon jól éreztem magam, ilyen kellemes nosztalgikus érzés kerített hatalmába, mint mikor több éves osztálytalálkozón összejössz a régi haverokkal és megbeszélitek, hogy kivel mi merre hogyan történt.
    Eléggé rendesen elbeszéltük az időt, én nagyjából ráláttam az órára, de valahogy így éreztem tökéletesnek. Lett volna még idő egy utolsó bő negyed órában összehozni valamit, de nekem most csak azért hogy kicsit bent is legyek... nem is tudom, most így nekem egy patronnal ez így maximálisan jó volt. Néha a kevesebb több. Szegény Brendán láttam a csalódottságot, mert ott egyből rám is mászott, ott szabadkoztam, hogy nem is biztos hogy menne nekem a második, és higgye el hogy minden így volt jó ahogy. ( De még hogy mennyire jó volt Nekem. Én nagyon szeretem a szép női lábakat, szóval ez nagyon klassz kis randi volt.)
  • Elszámolás:

    Abszolút korrekt minden, a VTR kedvezmény is bele lett kalkulálva. Maximális megelégedettség a részemről.
    A csokor utólag lett átadva, a dohányzó asztalkára helyeztem.
  • Összkép:

    Nos itt az oldalon tagja vagyok egy fórumnak... Brendának gyönyörű lábai vannak és hihetetlenül jól tud kényeztetni velük. Kedves kollégák, bátran lehet telefonálni. :)
    Na de viccet félretéve, kicsit komolyabb konklúziót is szeretnék hozzáfűzni. Brenda nagyon klassz társaság, mert valahogy ösztönösen tudja azt a pozitív dolgot adni amire épp itt szükséged van, és most nem konkrétan csak a testiségre gondolok, hanem szumma kapsz egy pozitív lelki töltetet ami tovább segít hogy tudd folytatni a szürke hétköznapokat.
    Köszi Drága, Puszillak!
Happy Massage