• Zsantill

  • Beküldte:
  • Zsantill reagálása

    Kedves gaabor!🤗😘
    Szeretném megköszönni itt is az imponáló soraidat, dicsérő mondataidat, igazán megtisztelő és időt, energiát nem sajnálva billentyűzetet ragadtál ebben a rohanó világban;)
    Különösen jólesik, hogy karacsonyra az ötvenedik ilyen csodás értékelést Tőled kaptam! (Megleptél)😍
    Meg kell, hogy mondjam tényleg izgalmasra sikeredett a "spontán" randink, persze ehez ketten kellettünk,)
    Várlak vissza máskor is sok szeretettel, ha lesz egy kis időd!
    Boldog Új Évet Kívánok Neked!🍀🥂
    Szép napot!
    Puszillak!💋
    Zsantill

  • Egyeztetés:

    Egy pesti feladatommal hamar végeztem és maradt bőségesen időm. Telefonon keresztűl kerestem meg Zsantilt, aki már régóta a kedvenclistámon volt. Nagy örömömre egy órán belül tudott fogadni.
  • Megközelítés:

    A Stadionok közvetlen közelében van a találkahelyszín. A parkolás az autósoknak fizetős, de jónak mondható. (Talán kivétel egy megakoncert vagy kiemelt sportmérkőzés estéje.) Tömegközlekedők a BKK számos viszonylatát igénybe vehetik.
  • Helyszín:

    A lakás egy régi, de felújított társasházban található. A megközelítés miatt nem kell sok lépcsőn felkapaszkodni vagy lifttel utazni. Szinte azonnal a boldogság ajtajában állsz. Maga a lakás kedves, makulátlan tisztaságú, szépen berendezett. A szobát nagy kényelmes ágy uralja. Hangulatfény segit az atmoszféra megteremtésében. A fürdő hatalmas, amennyiben van közös fürdésre lehetőség, akár hárman is elférnek a kabinban. A design wellness szállodai. A felszerelés bőségesebb.
  • Lány külseje:

    Zsantill számomra a legfinomabb korosztályt képviseli. Már kilépett az identitását kereső korból. Határozottan tudja mi kell a gyengéd szeretőnek, tisztában van saját képességeivel és meri vállalni saját boldogságát is.
    Külösen megfognak azok a hölgyek, akik nem akarnak mindent, de tényleg mindent feltárni titkaikból a fotósorozatban, hamem a vendégre is bíznak ilyen feladatot. A fotók igényesek, mintahogy a modelljük is. Prémium fehérneműben fogad, bőre selymes szőke haja finom illatú. Testét sok huszonéves elfogadná. A keble szilikonos, de a kiváló minőségűek közűl való. Lehet finoman kényeztetni, ami jólesik a kedves nőnek.
    Puncija ápolt jó illatú, nektárja új lendületet ad a lelkes rajongónak. A finom érintéseket, lefetyelést látható érezhető módon hálálja meg.
    Zsantill stílusos, igazi nőies nő. A beszélgetés szerencsére nem idegen tőle. Szépen átköti a rekreációs részt.
  • Action:

    A tusolást követöen az ágy mellett állva csókolózunk. Én meztelenül, ő ízléses szexi fehérneműjeben. Invitálására az ágyra heveredve folytatjuk az érzéki csókcsatát. Nem futó szájrapuszi, hanem igazi nyelves csók. Megszabadítom lenge ruhadarabjaitól és szemem, kezem, egyéb szerveim előtt feltárulnak e kiváló nő titkai. Fülcimpáját, kecses nyakaívét, vállgödrét, melle hajlatát érintve jutok el telt sűrűhúsú melleihez. Teltudvarú mellbimbóit először óvatosan, majd bátrabban nyalogotom, szívom. Ez felizgatja a kedvest. Később testén lefelé haladva érintem feszes hasát combja belső ívét, végül illatos, már nektárt csepegtető punciját. Álomszerű finomságban van részem.
    Zsantil fordulást kér, parancsol. Úgy helyezkedik, hogy érintésem elérhessen szinte mindent és fantasztikus, gyengéd, de felkorbácsoló franciában részesít. Nem akar gyorsan kivégezni, inkább hosszan felaljzott állapotban tart. Ekkor kérem meg, hogy űljön az arcomra szemből. Óvatosan rámereszkedik, én nyelvemmel először körbenyalogatom, mad beléhatolok. Minél teljesebben ilyekszem kinyalni csodás mézescsuprát. Kezével előre megtámaszkodva ütemes ringásba kezd és nyelvem által megdugatja magát. Isteni érzés e gyonyörű nőt így kényeztetni.
    Gumihúzást követően misszionárius pozícióban hatolok belé. Közben hevesen csókolózunk. Fordulást kérek és hatulról tolom belé ágaakodó hímtagomat. Egyre erősebb lökésekkel járatom szervemet benne. Zsantill egyee csak tolja magát rám, míg vegül eltaláljuk az azonos amplitudót. Tomporába kapaszkodok, néha melleit gyúrom hátulról. Szándékom egy a csodás fenekére való kitárazás volt, de elsodortak az események. Puncijában lesz végem. Érzi a falloszom lüktetését, cserébe ő is megszorít hüvelyevel engem. Magában tartva hagy lenyugodni. Óvatosa távozok testéből. Nedvem a gumiban . Megtisztogat asszonyi gyengédséggel. Minden percet amit itt töltök élvezek. Hátamra fekszem ö vállamra hajta fejét és csendesen beszélgetünk mindenféléről. Sok közös témánk van. Időm lejárt melyet csak én figyelek szerintem. Gyors tisztálkodás után csókot váltva, az élmények hatása alatt boldogqn távozom.
  • Elszámolás:

    A ** szálas csokrot érkezésemkor helyelzem el a komódom, mely végig ott marad.
  • Összkép:

    Zsantil nem csak talán a jó genetikának köszönhetően bombázó, hanem kiváló tarsalkodó partner. A gésa hagyományok hazánkbeli folytatója. Legszívesebben rögtön hazavinném. (Régen volt ilyen kategória is.)
    Köszönön neki ezt a szép és tartalmas órát. Bár a magam érdemeit is szóba ejtendő, egy ilyen együttléthez kellettem én is.
    Szinte bizonyos hogy egy rákóstolás végett visszamegyek.
Happy Massage