• Nina

  • Beküldte:
  • Nina reagálása

    Kedves Matador69
    Köszönöm a kedves beszámolót. Visszavárlak egy csúszkás "kínzásra" legközelebb ;)
    Puszi!

  • Egyeztetés:

    Ninára egy beszámoló alapján lettem igazán figyelmes, miszerint sorozatlövök bátran jöhetnek. Véletlenül itt írtam rá ( utána vettem észre, hogy itt ne) , de válaszólt és kellemesen irogattunk, találtunk időpontot következő hétre. Telefonon ia felhívtam később, aztán egy üzlet miatt át kellett rakatnom a masszázsom 2 nappal. Rugalmasan megoldotta. Külön hála
  • Megközelítés:

    Busszal mentem Széll Kálmán térről fel a Szabhegyre, a megálló szinte pont a háznál van. Kocsivalningyenes parkolás van bőaégesen a járdákon. Fogaskerekűvel ia lehet menni, bár most KGeri leállította.
  • Helyszín:

    Évekkel ezelőtt jártam itt egy szintén handjob bulin, előjöttek az emlékek. Lefele kell menni a lépcsőn, maga a masszázs egy kisebb szobában zajlik, több helyiség van. A fürdő rendezett, zuhany mérete megfelelt. Kaptam friss puha törcsit. A földön gelyezkedtem el a matracon, oldalt tükörből moziztam. Ruháim egy fotelba helyeztem el.
  • Lány külseje:

    Nina egy természetes helyes lány, aki nem takar semmit magából. Keblei most nyerték vissza eredeti méretüket, ezért nem kerülhet le a felső, de a bimbiket azért kirakta, a vizuális élményt emelni. Arca kedves, popója meg... bevallom megfogott. Kutatok a múlt árnyas részein, de ilyet talán még nem fogtam. És ahogy táncoltatja a farpofákat, az mindent visz.
  • Erotikus masszázs:

    Viva nemrég járt itt, a rekordjának megdöntése lett volna a kezdeti cél a sosrozatos lingam masszázzsal, de ezt 20 perc után elengedtem. Maga a masszázs valóban kizárólag a himvesszőre fokuszált, de szépen elnyújtottuk a lövéseket. A végén kértem egy kis csúszkát is, ezt többet fogom kérni legközelebb, mert mazohista vagyok kicsit. A 69 pózra hajazó csúszkánál olyan látvány tárult elém, amihez nem érhetek, hogy csak úgy csorgott a nyálam ( le a torkomba). Elképesztő szép barlangok, amiket profik rendesen feltártak, de én csak árgus szemekkel nézhettem, mint a filmekben.
  • Levezetés:

    Nina kérte helyezzem magam kényelembe hanyat, közben levette a bugyiját és mellém ült. Meleg olajat corgatott a tenyerébe és bekente a játékszerünk a következő 80 percre. Beszélgettünk és közben változatosan maszírozta, verte a farkam. Kifejezetten izgat és érdekelt a múltja, így azt beszéltük, ezzel is folyamatosan növelve az erekcióm. Nem akartam gyorsan elmenni végül, így csak 3 lövés lett. Jókat nevettünk közben, volt hogy jelezte, na gyere, I want your cum és a többi hülyeség, volt, hogy alíg bírtam elmenni, mert nevettem. Bámulatos, milyen határozott, hogy hol a határ, a nyál rácsorgatása még belefért, de tényleg megmaradt minden a határokon belül. Veszetemre elkezdtem simogatni a kő kemény gyönyörű popsit, amit elkezdett táncoltatni, na itt végem lett. Törlések után egyből újra olajozás és marokba vett. Második menetnél beült lábaim közé és széttarta a lábait, egymás szemébe nézve beszélgettünk, gyúrt én meg élveztem közben a szexről folytatott eszmecserénk. A harmadik körben jöhetett a már említett bod, to body csúszka, ahol popóval csúszkált rajtam, előbb szemből, szinte az aromig feltólta magát, nem mertem sziszenni sem, mert elértem volna nyelvvel. Utána befordult és fordított lovaglóban csúszkált rajtam, itt jött a hátratólja mindkét barlangot kép, ami síromig fog kisérteni. Oldaról ráfogtam a fenekére, gyúrtam, simogattam, kínoztam magam, de jól esett. Ismét kezei közt sültem el. Negyedikre lett volna idő, de én kimaxoltam az élményt, csak beszelgettünk még.
  • Elszámolás:

    Öltözés után adtam, ami a bövebb infóban van, szóba se került. Tőlem mandarint kapott, én meg finom csokit és üdítőt.
  • Összkép:

    Nina látogatása egy remek élmény lett, igaz évek öta nem volt only hand programon. Nagy esélye van, hogy még megkínzom magam azzal a csúszka masszázzsal, főleg ha már a cicik is fittek lesznek.
Happy Massage