• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Még múlt héten jártam Nikinél, de sajnos csak most volt időm megírni. Szokásos módon, VTR-en kezdeményeztem a találkát, amire Niki gyorsan válaszolt. Az időponton még egy kicsit alkudtunk, de sikerült egy mindkettőnknek megfelelőt találni.
  • Megközelítés:

    BKV-t vettem igénybe, hiszen a villamos gyakorlatilag háztól házig vitt; szinte a kapuban van a megálló. Kocsival sem lehet egyébként problémás, láttam üres parkoló helyeket is.
  • Helyszín:

    A célnak megfelelően kialakított kis lakás. A fürdőszoba nagyon jól felszerelt és valóban kétszemélyes a zuhanyfülke, bár ezt most a gyakorlatban nem teszteltük. Szép nagy franciágy kellő magassággal és jó rugózással. Másra nem nagyon emlékszem, mert nem a lakást nézegettem ;)
  • Lány külseje:

    A képek alapján egyértelműen felismerhető NIki. Mivel arccal hirdet, ezért a zsákbamacska kizárt. A cicijei pedig egyszerűen fenomenálisak, még a képekhez képest is szebbek - arról nem is beszélve, hogy élőben mennyivel jobb a tapintásuk, mint a monitoron :)
    Engem valami fekete cuccban várt (fogalmam sincs, hogy azt a ruhadarabot hogy hívják) és neccharisnya volt még rajta. Mint utóbb kiderült bugyit elfeljtett venni, de ezért nem reklamáltam ;)
  • Action:

    Kicsit homályosak az emlékeim, hogy pontosan mi történt és milyen sorrendben, de megpróbálom rekonstruálni.
    A kezdeti ismerkedős csókolózás után elheveredtem és Niki egy fantasztikus cicis csúszka masszázzsal kényeztetett. A csuszkálás fokozatosan átment franciába, bár később is időről időre újra bevetette az ikreket. Majd fordulást javasoltam és rávetettem megem a mézescsuporra. Itt hamar célt értem és Niki jelezte, hogy szeretne visszavágni. Sokáig azonban nem hagytam franciázni, mert nagyon vágyott már a szerszám valami jó meleg helyre.
    Még szinte ki sem mondtam, hogy mit szeretnék Niki már nyúlt is a munkavédelmi felszerelésért és nyeregbe pattant. Hát, kérem, ami következett, az nem ügetés volt és nem is galopp, hanem vágta a javából. A lovaglást követően papás-mamást szerettem volna, de a póz váltás nem tett jót a szerszám mechanikai tulajdonságainak, ezért lekaptam a vegyvédelmit és újabb kígyóbűvölést kértem. Niki ezen a ponton javasolta, hogy álljak az ágy mellé és ő majd ülve furulyázik, de nem bírtam ellenálni az ikreknek és csakhamar mellszexre váltottunk. Ez volt a randi csúcspontja, bár lehet, hogy a fennsík találóbb hasonlat lenne, mert - talán a kialvatlanság miatt - a fantasztikus érzés ellenére nagyon nehezen sikerült ellőni a patront. Niki aznoban kitartó volt és nem adta fel addig, amíg a mellei között nem végeztem.
    Szerencsére még volt idő egy gyors zuhanyzásra, mert az eksön végére rendesen leizzadtam. Búcsúzás után kissé bódultan léptem ki a kapun, ahol rögtön pofán csaptak a mínuszok...
  • Elszámolás:

    Én előre adtam egy kis borítékban, mert így szoktam, bár nem kérte ezt és nem is esett szó róla.
  • Összkép:

    Nekem az volt a benyomásom, hogy Niki egy vagány, határozott csaj, aki szereti a szexet és élvezi az úriemberek társaságát. Ugyanakkor hajlandó keményen odatenni magát, hogy te elégedetten távozzál.
Happy Massage