• Liza

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    3x próbáltam hìvni először nem vette fel másodszor felvette a barátnője aki kedvesen közölte, hogy fél óra múlva hívjam és valóban sikerűlt végre elérnem megbeszéltem a fél hármat,de kiderűlt,hogy kettőre oda tudok érni felhívtam
  • Megközelítés:

    Bkv-val mentem a nyugati mellett van a tömegközlekedést szerintem nem kell ecsetelnem. A parkolás viszont problémás lehet.
  • Helyszín:

    A ház bejárata üzletsorok közzé van beékelve picit korábban érkeztem de mondta,hogy nyugodtan mennyek fel. A lakás a nyugalom szigete.Nagyon szépen elrendezett, félhomály uralkodik. Több fürdő is van az egyikben zuhanyzó a másikban sarokkád illetve töménytelen mennyiségű tisztálkodószerek állnak rendelkezésre
  • Lány külseje:

    Tudom elcsépelt de sokkal jobban néz ki mint a képeken igazi érett hölgy. Szemüveg volt rajta és egy lenge ruhában fogadott aminek meg ne Kérdezzétek a nevét mert nem vagyok jó ezekben a női ruhákban a bőre szoli barna.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésemkor bekisért a szobába ami pici de hangulatos a masszázs tatamin zajlik A pénzt az elején a kisasztalra helyeztem ő ezalatt elment felmérni a terepet addig én levetkőztem és körültekertem magamon a kihelyezett törölközőt miután megtisztálkodtam visszamentem és lefeküdtem a hasamra ő pedig rögtön megszabadult a kis ruhától nagy bánatomra sajnos nincs tükör a szobába így nem tudtam gyönyörködni benne. A masszázs nem profi de nem is állítja hogy profi masszőr lenne De nagyon kellemes volt és jól esett illetve végig beszélgettünk a masszázs ideje alatt nagyon kellemes beszélgetőpartner jól éreztem vele magam masszázs vége fele kaptam egy kellemes csúszkát illetve utána még masszírozta fenekemet illetve be-be nyúlkált ami nagyon jól esett és kellően felhúzott végül elhangzott a varázsszó meg fordulhatok...
  • Levezetés:

    ... És végre elém tárult a teljes valója selymes bőr csodás cicik és ki kell emelni még a szemét ami nagyon szép igazi kis mosolygós tünemény olajat csorgatott a falloszomra majd az elején kézzel kezdett kényeztetni fenomenális volt és egy pillanatra azt hittem mindjárt elélvezek de szerintem érezte és próbálta visszafogni magát majd végül elkezdte a franciát először puszilgatta majd elkezdte kényeztetni szájjal ami igazából ízlések és pofonok de pont úgy csinálja ahogy szeretem nem túl lágyan nem túl durván közben használja a kezét de azt is úgy pont ahogy szeretem csavargatja szopás közben illetve a kezével húzogatja miközben a szája is farkamon táncol. Elnézést sajnos nem tudom jobban átadni az élményt aki kiváncsi az járjon maga utánna. Csodás volt minden és végül egy óriásit élveztem a szájában plusz pont hogy nem dobta el azonnal a farkam hanem még egy kicsit foglalkozott vele. Végül megtörölgette utána még beszélgettünk pár szót de szinte már ki is futottunk az időből úgyhogy gyorsan elmentem zuhizni és húztam is elfele.
  • Elszámolás:

    A pesti átlag alatt van jóval,de jóval nagyobb élmény nyújt abszolút a megérős kategória .Sőt többszörösen megérős imádtam minden percét nagyon köszönöm az élményt illetve hogy egy ilyen tündéri teremtést ismerhettem meg a személyében.
  • Összkép:

    Ahogy Kiléptem a kapun az az érzésen támadt hogy már fordulnék is vissza hozzá annyira megfogott legközelebb biztos hogy több időre megyek hozzá bár sajnos azt mondta hogy csak max másfél órára lehet hozzá menni. De lehet hogy kilehet bulizni nála a több időt is.
Happy Massage