• Tia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mindég az előző randink végén egyeztetjük a következőt. Így történt ez most is, mi a mindenkori kezdő időpontja. Megerősítő smsek, beszélgetések nem szükségesek. A bizalom e tekintetben is teljes.
  • Megközelítés:

    Szokás szerint autóval szinte percnyi pontossággal érkeztem. Gps ismeri a pontos címet és oda vezet. Ma a lehullott leveleket gyüjtötték, így egy két parkolási lehetőség kiesett, de így is szinte az ajtajában parkoltam. Parkolás ingyenes. Tömegközlekedési lehetőség pár perc séta.
  • Helyszín:

    Négy emeletes panel egyik emeleti lakása Tia rendelője. Szépen karbantartott ház kedvemre valóan felújított helyszine. A fehér dominál. A nagy francia ágy is fehérben pompázik, friss ropogós lepedő rajta. Kis kúpos fenyőt utánzó kis fa az ágy mellett utal a közelgő ünnepre, karácsonyi hangulatot kölcsönöz. Lakás patyolat, a fürdő úgyszintén, hol minden rendelkezésre áll,tusfürdők, szájvíz,dezodorok. Luxus érzetet áraszt. Drágább biztos van, de számomra tökéletesebb nincs.
  • Lány külseje:

    Ma a nyakbakötös piros semmiség volt rajta, melyből kikandikáltak pompázatos mellei. Derékban szűk és kis szoknyácskában folytatódik. Belépéskor puszi és már le is csekkolom. Már egészen megszoktam hajának új színét. A lakás, de főleg az Ő diszkrét illata mindég mellbe vág. Kifogyhatatlan mosolya megigéz. Szája szép ívű, kivillanó fogai csillognak, smsragdzöld szemében pupillája kissé kitágulva, kéjsóvárságot vélek felfedezni tekintetében mi egyből átragadt rám is. Sudár, arányos, tökéletes mindene. Csoda mellek, kemény popsi, hosszú combok. Csodás, finom, ápolt kézfejét azt hiszem még nem említettem.
    Tia testesíti meg nekem a NŐ-t, kit kívánok megunhatatlanul.
  • Action:

    Antrét már említettem. Mai talink immár rendhagyó, így karácsony előtt és egy hosszabb bevezetést eredményez. Ennek abszolválása után húzok a fürdőbe.
    Visszatértemkor ajtó becsuk és átölelem. Nyelve először csak pörög, de aztán átcsúszik mi igazi barátnő érzetet kelt. Kezeink önálló úton járva keresik a másik kedvenc testrészeit. Összesimulva érzem csodás testének minden porcikáját. Összegabalyodásunkat nem megszakítva az ágyra keveredünk.
    Mint barátnő bújik és odaadó csókja szinte eszemet veszi. Nem is bírok, de nem is akarok uralkodni magamon és kezdem birtokba venni csodás testét. Hosszasan időzök jól reagáló melleinél. Ingázok köztük. Pompázatosak és szeretik a foglalkozást. Lassan haladok tovább. Nem bírom megállni és finoman megharapom hasát. Lábát felemeli és már köztük is vagyok.
    Hamvas baracknak nézném, ha nem volna középen egy fénylő csillogó csík. Lábait széttárja én ujjaimmal szétnyitom és a legszebb rózsaszín illatmentes csoda tárult elém. Finoman végignyaltam. Szakadozott sóhaj. Tudom hogy szereti, de ma nagyon gyorsan sikerült orgazmushoz juttatnom. Teste ívbe rándult és hullámzó remegések futottak végig testén. Csókja, csillogó szemei és kielégült mosolya volt jutalmam. Lábát átdobva bújt, szuszogott fülembe.
    Kellett kis idő, de összekapta magát és oldalamra helyezkedve farkamnál termett. Ahogy végig nyalta beleremegtem. Ez még csak a kezdet volt. Finom szája a makkomat tesztelte. Nyelvét megpörgette rajta és lassan teljesen eltüntette egy erős vákum kíséretében. A zene egy ritmusos bólogatásra serkentette. Jobb keze zacsimat morzsolgatta, bal keze mellbimbómat. Közben lompim folyamatosan szájában. Hol mélyen, hol csak a makkom. Szétterpesztett lábakkal élveztem ténykedését. Kezeim nem voltak tétlenek. Bimbók keménységükkel adták tudtomra tetszésüket, punci kitartóan termelte nedvét. Keze után szájával tapadt bimbómra, finoman szívta , harapdálta miközben kezével farkamat stimulálta. Minden idegszálával örömömet kereste nemeredménytelenül.
    Nem bírtam tovább és gumit kértem. Már bontotta is és fújós szemrevételezés után már helyezte is farkamra. Gondosan, szakértelemmel burkolt be. Ezután egy kis hűtő sikosító és már ereszkedett is mint helikopter. Folyamatosan, lassított felvétel ként nyelte tövig falloszom. Éreztem ahogy méretre tágul. Finom kezdés után egy valódi bemutatót tartott. Formás teste követte puncija mozgását. Föl,le, keverve mozgott rajtam. Farkamat árbócnak éreztem, mit vihar döntöget. Éreztem, a nekem okozott örömön kívül, sajátját is kereste. Keze hátra nyúlt és a golyókat morzsolta. Éreztem most vagy végem vagy kérem, és kértem forduljunk misszibe.
    Célra igazított és magába húzott. Lábaival, testének mozdulataival érzékeltette, most dugnom kell. Próbáltam tartani magam, de kölcsönös lihegésünk és az a fékezheterlen kívánás mi bennem volt rövidebb élvezkedést eredményezett és könyörtelenül eljött a vég. Örökítő anyagom fékezhetetlenül tört utat magának. A fékezhetetlen magoncok a gumi fogságába estek. Remegve feküdtem kedvesemen, ki türelmesen hagyott lenyugodni magában. Bocsánat, hogy nem voltam hosszabb. Nem baj, jött a mosolygós válasz egy finom puszi kíséretében.
    Tia kilibbent a fürdőbe én italomat szürcsöltem. Visszatérte után szorosan mellém feküdt és túlajdon képen csak most beszélgettünk. Ezután fürdés és búcsú egy csók kiséretében. Még egyszer Boldog Karácsonyt és el.
  • Elszámolás:

    A rózsaszálak száma ismert. Van drágább, de számomra jobb nincs.
  • Összkép:

    Újfent egy csodálatos randevút abszolváltam/tunk. Tia számomra a kincsek kincse. Piszok mázlista vagyok, hogy ismerem, hogy megismerhettem. Szépségét, tetézi odaadása, értelme. Ezek egyút egy másik dimenzioba helyezik együttléteinket.
    Erre a mai különleges ünnepi hangulat tette fel a koronát.
    Köszönöm a rám fordított idődet.
    Csodálatos Ünnepeket kívánok neked és mindenkinek, aki fontos számodra. Csókollak !
Happy Massage