• Ashley

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en, Ashley továbbra is csak nap közben rendel, úgyhogy kénytelen voltam home office-ba vonulni, amint ez biztossá vált, már ment is az időpont, Ash meg hamar elfogadta :)
    Két órára mentem.
  • Megközelítés:

    Békáká és gyaloglás, parkolni asszem lehet az utcában, ha jól számolok akkor negyedjére jártam Ashnél (de ki számolja :D), mindig majdnem üres a kis utca ahol a lakás elbújik.
  • Helyszín:

    Célnak teljesen megfelel, nappali, belőle nyíló konyha, egy fürdő. Földszinti, úgyhogy lépcsőzni sem kell (nagyon), Asht a kapu előtt felcsörögve megadja az infókat a bejutáshoz. Törölköző van kikészítve, fürdőben kád és zuhanyfüggöny, szájvíz, meg tusfürdők (többféle is, ha ez izgat valakit, sosem értettem a tobzódást ekörül, szerintem bőven elég a "van"-típusú tusfürdő).
    Kád előtt kilépő. Az ágy meg pont elég tágas két főnek, Ash kicsit átrendezte a nappalit (átkerült az ágy a teraszajtó elé, senki ne izguljon, van függöny :p). Ágy nem nyikorog, van klíma, kicsit rásegít a fűtésre.
  • Lány külseje:

    Mint a képeken, abban a feszülős hátul hálós fekete egyberuciban várt amiben szokott, tetoválások elöl hátul, reeengeteg fekete haj (csattal összefogva), szeretem egyébként ha ki van bontva, de Ashnek *tényleg* rengeteg haja van, jobb nem bontogatni :p
    Angyali arc, állandóan mosolyog és nevet, nem tudok nem vigyorogni én sem, ha látom :)
  • Action:

    Ash imádnivaló még mindig, humoros, hülyéskedik, van közös hang, elnevetgélünk, néha szex közben is :p
    Naaagy öleléssel és csókokkal fogadott, "diszkrét" ajándékátadás után (nem így akartam, de egy szórakozott mozdulattal lehajítottam a kanapé mellé :p) levettem cipőt kabátot, és irány a nappali. Kínált innivalókkal, de nem kértem.
    Nyár óta nem láttuk egymást úgyhogy belépés mesélt arról mi történt vele az elmúlt x hónapban, ilyenkor hamar megfigyelő módba váltok, Ash az ágyon ült, én meg előtte a padlón (ülhettem volna mellé is, de muszáj voltam már egyből cirógatni a combjait és ölelgetni a derekát), aztán amikor már a hátára fektettem és a mellkasomnak támasztottam a lábait akkor elzavart fürdeni :p
    Gyors zuhi után már kérdezte is, hogy mit szeretnék, de csak őt akartam, úgyhogy a hasára fordult és megmasszíroztam egy kis babaolajjal (mint az előző alkalmakkor is mindig, nem bírom megállni hogy ne tegyem), Ash finoman sóhajtozott, aztán kértem hogy forduljon a hátára. Néhány finom puszi után (szájrapuszik, de Ash finoman játszik a nyelvével is) megmasszíroztam a cicijeit. Így negyedjére már kábé tudom, hogyan szereti (remélem), aztán néhány köldökpuszi után (ha még nem mondtam volna, hogy nagyon szexi köldöke van, akkor mondom) lecsúsztam a combjai közé és átkaroltam őket, és belekóstoltam a puncijába. Még mindig ennivaló, pici aranyos ajkai vannak, nagyon jó ám kóstolgatni őket. Nem siettem, lassan csókolgattam és cirógattam őket a nyelvem hegyével, és ahogy megjöttek Ash sóhajai, úgy lettem egyre határozottabb. Ha nagyon jó lettem volna, akkor az arcára szorított vplna egy párnát mielőtt elélvez, ez eddig így történt, de most nem tette, kijöttem a gyakorlatból nyár óta :/ azért sóhajtozott így is :)
    Felültünk egymással szmben, Ash megragadott a nyelemnél fogva (finom ajkai vannak különben, finoman franciázik, de az sosem volt a kedvencem előjátéknak sem, legfeljebb akkor ha teljesen kemény vagyok, úgyhogy ez kimaradt).
    Így is keménnyé varázsolt miközben a ciciket masszíroztam, közben végig a szemembe vigyorgott és hallgatta ahogy egyre mélyebben sóhajtozok. Gumit húztunk és szemből bújtam belé... huhh. Ash átölelt, húzott magához, csókolt és cirógatott, széttárta a combjait és misszionáriusban élvezkedtünk. Átkaroltam a fenekét és szorítottam magamhoz, sóhajtoztunk mindketten, aztán kértem, hogy feküdjön hasra... Ash áfordult és hasra feküdt, így bújtam vissza belé, és itt megint képszakadás van :p
    Ash az szélének támaszkodva tolta rám magát és egyre hangosabban és mélyebben nyögött fel, főleg akkor, mikor elég mélyre csúsztam benne egy egy lökéssel. Szorítottuk egymás kezét és élvezkedtünk, imádtam ahogy a pihe puha popsija hozzám simul miközben jó mélyen benne vagyok és ölelget Ash puncija. Ash kicsit feltámaszkodott én pedig a hatalmas cicijeibe kapaszkodtam és nem bírtam abbahagyni, imádtam érezni jó mélyen és hallgatni ahogy egyre hangosabban nyögdécsel a farkamon :)
    Közel volt a vég úgyhogy letéptem a gumit, Ash hátra feküdt és még egy kevés olajos cirógatás után átkarolta a melleit és közéjük bújva dugtam őket, ezt pedig alig lehet bírni... puhák, selymesek, és a látvány... huhh. Néhány lökés után végem volt, Ash cicijei közt élveztem el, és elég sok jöhetett, a nyakára is folyt és onnan még hátrébb is... szegény haja is kapott egy kicsit, bocsánat utólag is :p
    Elnyúltunk egymás mellett az ágyon, beszélgettünk még kicsit, Ash még mondta hogy van 20-25 percünk, mit szeretnék még... a cicijeit akartam :p
    Megragadta a farkam, keménnyé varázsolt és visszabújtam a mellei közé, Ash tüntetőleg fedezéket formált a kezeivel mikor látta hogy megint közel vagyok... és igaza lett :p másodjára nem szokott olyan intenzív lenni, mint elsőre, de Ash kicsalogatta belőlem, ha nem lett vllna fedezék, akkor megint kapott volna szegény haja :p
    Még beszélgettünk kicsit az ágyon (Ash nehezményezte hogy még nem láttam az Avatart, meg az első részét sem, úgyhogy legközelebb azt fogjuk nézni közben :p).
    Fürdés, öltözés és elköszöntem :)
  • Elszámolás:

    Előre, "diszkréten", nem szokott probléma lenni :)
  • Összkép:

    Imádtam, még fogjuk is látni egymást, még most is kicsit zsibbadnak a lábaim, pedig eltelt vagy 10 óra a randi óta. Ash imádnivaló, humoros, édes nő, és mit mondjak, nagyon jó érzés vele a szex is, kényeztetni meg pláne.
Happy Massage