• MANNA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Délelőtt hívtam Mannát, és még aznapra sikerült is időpontot egyeztetni. Épp boltban volt de így is nagyon kedvesen tájékoztatott minden szükséges információról.
  • Megközelítés:

    A cím egyértelmű, pár percre a Puskás Ferenc stadiontól, így metróval érkeztem, de több szabad parkolóhelyet is láttam az utcában ha valaki autóval menne.
  • Helyszín:

    Szép, tiszta lakás a célnak berendezve, valószínűleg többen rendelnek itt de semmilyen logisztikai problémába nem ütköztem ottlétem alatt. A fürdő tágas és minden szükséges pipere holmi megtalálható, a megfelelő tisztálkodáshoz. A szobában tatami és masszázspad is van, mi ez utóbbin töltöttük el kellemes pásztoróránkat.
  • Lány külseje:

    Manna egy igazi nagybetűs MILF. Ott kerek ahol kell, igéző tekintettel, csábos ajkakkal és vadító göndör hajkoronával. Kedvencem a csodás mellei főleg ahogy a kényeztetésükre reagált.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdés után egy kis édességgel kínált, majd a fent említett masszázspadra parancsolt és kezdetét vette egy nagyon kellemes masszázs. Tanult mozdulatokkal pont megfelelő erővel hogy ellazuljak a második felvonásra. Ez idő alatt jót beszélgettünk. Ahogy kezdett lejárni a masszázsra szánt idő egyre gyakoribbak lettek az érzéki simogatások és benyúlások, és szép lassan szinte minden ruha lekerült Mannáról.
  • Levezetés:

    Szinte ördögi módon nem fordított meg azonnal, hanem szép lassan citogatta a hátamat és az ekkorra már szépen meredező férfiasságom is egyre több simogatást kapott. Mikor kimondta a varázsszót, hogy megfordulhatok, kicsit hátat fordított, hogy beolajozza a kezeit, én pedig kihasználtam az alkalmat hogy viszonozzam a kellemes érintéseket, hátulról átkaroltam és elkezdtem puszilgatni a nyakát, közben kezemmel felfedeztem csodás melleit, majd egyre lejjebb merészkedtem és finoman simogattam combját amíg elértem mézédes kincséhez. Hanyat fektettem a masszázspadon és nyelvemmel is felfedeztem, melleit és délebbre haladva finom kelyhét is. Közben kezével nem tétlenkedett és simogatott ahol csak ért. Egyre intenzívebb nyelvjátékomnak meg is lett az eredménye és halk nyögések kíséretében finom remegés jelezte hogy célba értem. Most már nem volt menekvés én következtem, a padot félig ülő helyzetbe állítottuk és kezdetét vette egy érzéki cirógató kényeztetés ami egy nagyon kellemes és intenzív francia leckében csúcsosodott ki. Nem siet, hagyta, hogy kiélvezzem a gyönyör minden percét, és csak mikor már magamhoz tértem akkor nyúlt papirtörlőért, hogy letisztogassa a kirobbanó eredményt.
  • Elszámolás:

    A randi végéig szó sem esett róla és akkor is csak diszkréten a padra helyeztem. Extrákról nem tudok de amit kaptam az magában is elég extra volt.
  • Összkép:

    Tökéletes kombinációja volt a profi lazító masszázsnak és az érzéki erotikának.
Happy Massage