• Kátya

  • Beküldte:
  • Kátya reagálása

    Szia édes!❤️ Köszönöm szépen a beszit!😘 Várlak vissza sok szeretettel!💋 millió puszi 💋

  • Egyeztetés:

    VTR-en keresztül történt. Több nappal, előre kértem időpontot. Volt még néhány üzenetváltásunk a randival kapcsolatban. Az egész folyamat könnyed, rugalmas, gyors volt. Kátya kedvesen válaszolt a felmerült kérdéseimre, sőt vissza is kérdezett.
  • Megközelítés:

    Mindenki által jól ismert XIII. kerületi városrész a Duna partján. Tömegközlekedéssel és kocsival is jól megközelíthető. A parkolás lehet időnként nehézkesebb, de ez sem jelent extrém feladatot.
  • Helyszín:

    Modern, új építésű ház, hangulatos lakása. Az alapvető rend és tisztaság mellett, a hangulatfények, zene és dísztárgyak otthonossá, barátságossá teszik a lakást. A fürdőben is mindent megtaláltam, amivel szalonképesség tudtam varázsolni magam. Mint megtudtam Kátya egy barátnőjével közösen fogad a lakásban, de talán a korai időpontnak köszönhetően csak ketten voltunk.
  • Lány külseje:

    Azt kaptam, amit képek és a korábbi beszámolók alapján vártam. Kátya nagyon szép arcú lány, igéző szemekkel és széles ragyogó mosollyal. Az átlagnál kicsit magasabb karcsú, kerek popsijú a húszas évei elején járó hölgy. A tetovált, vadóc külsejű lányok kedvelői ne őt keressék. A hosszú derékig érő, felül fekete alul szőke hajszín kombináció érdekes számomra újszerű, látványt nyújtott.
  • Action:

    Bejutást követően Kátya az ajtó mögé bújva várt, egy sexy kék bodyban és fekete combfixben, illetve egy rénszarvas agancsos hajráfban, ami az amúgy is bájos arcát még vidámabbnak mutatta. Rövid csevej és a fürdőszobai látogatást követően állva kezdtünk ismerkedni. Kölcsönös simogatás, szolid csókok közben Kátya kiszabadult a bodyból és az ágyra heveredtünk.
    Az ágytámlának dőltem Kátya pedig a lábaim közé térdelve franciás kényeztetésben részesített. A kellemes barátnős tevékenység közben szeret fel-felnézni. Amikor elvesztettem vele a szemkontaktust kénytelen voltam az ágy lábánál lévő hatalmas tükrös szekrényajtóban Kátya popsijában gyönyörködni. Kijelenthetem, hogy ez is kifejezetten vágyfokozó látvány volt. Némi idő elteltével cseréltünk, én is igyekeztem bájos partnerem kedvébe járni. Azt gondolom inkább csak kellemes pillanatokat tudtam okozni a kirobbanó siker nélkül.
    Az ismételt cserét követően gumit húztunk, és előbb szemből majd hátulról szeretkeztünk. Mindkét pózban számomra nagyon kellemes perceket éltem át. Kátya igyekezett felvenni az általam diktált ritmust, tolta a csípőjét abszolút partner akart lenni a szeretkezésben. Missziben az arcát csodáltam, míg doggyban a fergeteges popsija mellett, az ágy végében lévő tükörben próbáltuk felvenni a szemkontaktust, néha sikerrel. Így ért a vég, amit Kátya óvatos, gondoskodó tisztogatása követett.
    Az órából hátralévő időt egymáshoz bújva, beszélgetve töltöttük.
  • Elszámolás:

    A randi elején rákérdeztem, a válasz az volt, hogy tegyem csak le a polcra. További szó nem esett a témáról.
  • Összkép:

    Kátya személyében egy természetesen szép, nagyon kedves, vendégcenrtikus lányt ismertem meg. Jó volt vele lenni, szeretkezni, beszélgetni. Azzal váltunk el, hogy remélhetőleg mielőbb találkozunk. Remélem ezt ő is komolyan gondolta. :-)
Happy Massage