• Emily

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előre szeretek időpontot egyeztetni ezt Emilynél sem tettem másként. Kellemes lágy hangon tájékoztatott mindenről a vele történő találkozással kapcsolatban.A randi napján a reggeli órákban küldtem a szokásos megerősítő sms-t.
  • Megközelítés:

    Egyértelmű cím egy nívós lakóparknál. Könnyű parkolási lehetőség (fizetős). Közelben tömegközlekedési eszközök. Jól megközelíthető bárhonnan is érkezzen az illető.
  • Helyszín:

    Új építésű tömb, talán a legújabb. A lakás hibátlan, tiszta, rendezett. Emily gondoskodott róla ,hogy kellőképp otthon érezze magát az ember. Kellemes hangulatvilágítás a hálóban. A fürdő remekül felszerelt és tökéletesen tiszta.
  • Lány külseje:

    Minden elképzelésemet felülmúlta. Feszes, sportos testalkat, hibátlan puha bőr, sok ízléses tetoválás ami személy szerint az én gyengém. Tökéletes arc és ragyogó mosoly. Emily tesz is érte, hogy minden hibátlan legyen a külsejével kapcsolatban, az ő elmondása szerint nagyon hiúnak is tartja magát. Ez a mi esetünkben csak egy pozitív dolog lehet :)
  • Action:

    Megérkezésemkor a bejáratból hívtam és már kaptam is a csengő kódot majd emelet ajtószám. Mikor beléptem üdvözöltük egymást majd bentebb hívott és üdítővel kínált. Egy nagyon csinos elegánsabb ruhában fogadott így még jobban egy igazi randi érzetét keltette.

    Beszélgetni kezdtünk ahol számomra egyből kiderült,hogy Emily nem éppen olyan mint a többi lány akiknél eddig jártam. Teljesen máshogy áll a dolgokhoz a vendégekkel kapcsolatban ami nagyon szimpatikus volt.

    Teljesen elfeledkeztünk az időről annyira jót beszélgettünk,így javasolta hogy lassan térjünk át egy másfajta ismerkedésre is. Megmutatta a fürdőt és mondta,hogy készülődjek nyugodtan ő a szobában fog várni. Mikor végeztem a tisztálkodással egyből a szoba felé vettem az irányt ahol Emily már az ágyon hasalva várt és mosolygott. Gyorsan mellé feküdtem és elkezdtem simogatni amit egyből viszonzott. Igazán romantikus hangulat alakult ki. Majd megcsókoltam és gyengéden belemarkoltam a hajába. A csókcsata után franciázni kezdett szépen lassan majd gyorsított a tempón , nagyon finoman csinálta. Kértem,hogy forduljon 69-be hogy én is kényeztethessem egy picit. A testbeszédéből arra következtetek,hogy jól csináltam. Ezután gumit húztunk majd felpattant rám és lovagolni kezdett. Finom érzéki mozdulatokkal vonaglott rajtam a csodás testével, a feszes ciciket markolásztam közben. Pózváltást javasoltam,hogy ne csak ő dolgozzon,így missziben folytattuk de itt az elém táruló látvány miatt nem igazán bírtam magam visszafogni és elsültem. Hosszasan beszélgettünk még az aktus után majd elmentem tusolni és öltözni.
  • Elszámolás:

    A csokrot előre letettem egy jól látható helyre. Randi végéig érintetlen maradt. Nem mondanám átlagnak de a vendéglátóm sem mondható átlagosnak. Azoknak ajánlanám akik minőségi kikapcsolódásra vágynak!
  • Összkép:

    Maximálisan elégedett vagyok! Felejthetetlen másfél órát tölthettem el egy csodás lánnyal. Emily valóban azt nyújtja amit az adatlapján és beszámolóiban szerepel,sőt még többet is.
Happy Massage