• Zsantill

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyeztetés teljesen simán ment. Láttam, hogy on-line az oldalon és bejelölte, hogy hívható, nosza hát rácsörögtem. Kb. a második csörgésre fel is vette. Kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről. Kellemes szexi hangja volt. Megkérdeztem, hogy vajon ráérne akár mostanában is valamikor? Igent mondott, uhogy kb. Másfél órával későbbre meg is beszéltük a randit.
  • Megközelítés:

    Stadion közelében, világos cím. Autóval BKV-val is jól megközelíthető hely. Parkoló hely van. Kapu előtt telefon, bejutás sima.
  • Helyszín:

    Tiszta rendezett lakás, izgalmas félhomályra sötétítve, pont kellemes egy délutáni randihoz. Fürdő tiszta, tusfüri szájvíz ok, ne is húzzuk az időt ezzel.
  • Lány külseje:

    Eszméletlen jó csaj. Legalább is nekem nagyon bejön. Szuper MILF formás idomokkal. Szép nagy cicik - plasztikázva - de most is feláll a farkam, ha belegondolok milyen jó volt foglalkozni velük. Jól markolható kerek popsi, kellemes simogatni. Helyes arc. Az kizárt, hogy nem nézed meg ha az utcán látod. Egy piros egybe ruhában nyitott ajtót fekete magassarkúval.
  • Action:

    Beinvitál, nagyjából megbeszéljük a programot, majd fürdő. Fürdés előtt említem neki, hogy van egy enyhe combfix fétisem. Készségesen felajánlotta, hogy felvesz nekem valami szépet amíg pancsizok. Fürdés után vissza, és kérésemre egy fekete neccharisnyában várt a magassarkúban. Ennyi bőven elég volt, hogy harckészültségbe rendeződjek. Magamnak háttal fordítottam, és úgy csókoltam a nyakát miközben közben markolásztam az isteni melleit. Jól markolható cicik, hagyja is, nem kényeskedik. Persze nyilván azért érzéssel kell hozzányúlni. Közben az isteni segge az ágyékomnak feszül. Ezután megfordítom, még állva, hogy a feneke is kézre essen, és közben csókolózunk. Jól csókol, odaadóan. Nem csak úgy immel/ámmal, van nyelv rendesen. Említi is, hogy szeret csókolózni. Na hál Istennek. Aztán ágyra, hanyat fektetem. Végig nyalom a harisnyás lábait aztán irány a punci. Nagyon szép finom puncija van. Nagyon felizgatott, ahogy nyaltam. Majd szerepcsere és ő kezd kényeztetni. Először a hasamat csókolja, majd szépen finoman a szájába vesz. Ezt nem lehet sokáig bírni, pedig hetekig el tudnám viselni! :) Védőfelszerelést kérek, mert érzem, hogy minden perc kezd számítani, és kértem, hogy üljön bele. Nagyon finom puncija van, jó érzés, ahogy körbeölel, és közben előtted a cicik! Nem is kellet sok a végkifejlethez.
  • Elszámolás:

    Diszkérten, említés sem esett róla.
  • Összkép:

    Csak ismételni tudom magam, eszméletlen jó NŐ! Csupa nagy betűvel. Tessék rá vigyázni, és megbecsülni. Még tuti megyek hozzá.
Happy Massage