• Anetta Angel

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző este hívtam fel, gyorsan tudtunk egyeztetni másnapra időpontot, átbeszéltük a részleteket és megkaptam a címet is.
  • Megközelítés:

    1 utcával arrébb tudtam leparkolni, teljesen egyértelműen adja meg a célállomást :) Belváros, így 10 percet érdemes parkolásra szánni.
  • Helyszín:

    A lakás teljesen megfelelő, a kapun belépve egyből jobbra van Anetta lakása. Belülről abszolút jó állapotban van, ha nem vesztem volna el az ajtóban kezdődő smárcsatától, akkor emlékeznék arra is, hogy frissen felújított-e vagy 1-2 éves :D Viccet félretéve a célnak teljesen megfelel, tusfürdőből elegendő választási lehetőség van.
  • Lány külseje:

    Anetta a képeknek azt gondolom 100%-ban megfelel, nyilván a friss képekre kell hagyatkozni. Nekem pontosan ő az esetem, gyönyörű cicik, formás fenék és szép arc.
  • Action:

    Anetta kérésemnek megfelelően egy rózsaszín szettben fogadott, miniszoknyában, combfixben és egy sokat nem takaró átlátszó felsőben. Ahogy beléptem az ajtón elkezdődött az action, kb 5 perc alatt beértünk a szobába ahol elkezdtük egymást vetkőztetni. Ide-oda ment a labda, hol én vettem le egy ruhadarabot, hol ő. Mire a lényegre tértünk volna kértem, hogy had ugorjak el fürdeni, sokat utaztam előtte így gondoltam jobb a békesség, Anetta a kérésemnek eleget téve a farkamnál fogva kivezetett a fürdőbe és akár a kezemet is hátratehettem volna, lefürdetett teljesen. Amikor kiszálltam a kádból, a szárítást már rám bízta, és legnagyobb meglepetésemre letérdelt elém és elkezdte a franciát.
    Már a fürdőben is elindult a mélytorok-kényszerfrancia kombó legnagyobb örömömre, de a szobába érve meggyőztem magam, hogy az első menet NFVSZ lesz. Anetta a mélytorokban profi, hol csak a makkomat szopta, hol a farkamat félig, de legtöbbször valami iszonyatos jó átmenetben leengedett a torkába és nyálat nem kímélve pornós franciában részesített. Mivel lányokhoz alapvetően emiatt járok, kipróbáltam nála a kényszerfranciát is, ebben is teljesen irányítható, tökéletes partner, abszolút top kategórába sorolnám. Szóval az első menet a szoba közepén lévő tükör előtt folyt, a torokdugás tempóját folyamatosan növelve a szájában lett végem.
    A második menet egy masszázs után kezdődött, amikor is Anetta rábukott a farkamra, egyre vehemensebben művelve fenti attrakcióját. Itt érdekes volt, azt vallaj magáról, hogy szereti a mélytorkot, és nekem átlagnál nagyobb méretem van, ezért ő kipróbálja mennyi ideig tudja lent tartani a farkam, én 28mp-et számoltam :D :D :D Teljesen őrült volt, imádtam. Miután kiéltük francia perverzióinkatgumit kértem és átmentünk a kanapéra, ahol doggyban próbálkoztunk, de sajnos miattam nem jött össze.
    Összességében teljesen rendben volt
  • Elszámolás:

    Az elszámolást az elején kérte - most először jártam nála. Az egyeztetésnél kértem tőle popót is, így az ennek megfelelő virágszállal készültem de sajnos ezt elfelejtette, így azt a részt visszaadta, teljesen korrekt a hölgy.
  • Összkép:

    Összességében pozitív érzésekkel távoztam, jó volt végre egy olyan lányhoz menni aki ténylegesen tudja és szereti a mélytorkot és a kényszerfranciát. Ha lesz rá még lehetőség, biztos visszamegyek hozzá.
Happy Massage