• Szolga lány

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon korábban már beszéltünk, VTR-en foglaltam is időpontot, de azt le kellett mondanom. Azóta akárhányszor hívtam, nem tudtam elérni. Legutóbb ráírtam, hogy tán csak nem tiltott le a lemondás miatt, de azt válaszolta, nem szokása. Egyeztettünk egy telefonálási időpontot. Felhívtam, nagyon kellemesen elcsacsorásztunk, kacarásztunk, de aztán várta őt a kávé, így megbeszéltünk egy randit, amit VTR-en is befoglaltam.
  • Megközelítés:

    Akinek csepp esze van, HÉV-vel megy. A Batyitól néhány megálló, onnan két perc séta. Lehet kocsival is, a parkolás nem lehetetlen, meg más BKV-val is, de a helyiérdek a legsimább. A cím egyszerűen megtalálható, harmadik kerületi panel sokadik emelete.
  • Helyszín:

    A nappali és a fürdő teljesen rendben van. Kád, sok tusfürdő, szájvíz, puha törülköző. Kemény matracú franciaágy. Kellett is az.
  • Lány külseje:

    Ha először meglátod, nem gondolod, hogy mivel foglalkozik. Ha másodszor, akkor se. Harmadszor már elhiszed, főleg, amikor akciózik. Teljesen átlagos MILF nő, már a magasabb kategóriából. Rövid, vörösre festett haj, szubjektív, hogy kinek tetszik az arca, nekem helyes. Vékony alak, a picinél már nagyobb, de feszes popsi, kicsi, de jól markolható mellek, sima bőr, formás láb. Na és a kedvesség, ami megfűszerezi az együttlétet.
  • Action:

    Bevonulás, köszönés, puszi, puszi, fürdőbe el. Egy fekete izében fogadott, amit hamar levarázsoltunk.
    Visszatérve rögtön kezdte a térdre, imára mozdulatot, de úgy gondoltam, várjunk ezzel picit. Kis simi, apró csók, aztán a hosszú, vastag nyelve olyan körtáncot kezdett a számban, hogy egy picit meg is hökkentem.
    Aki széplelkű, annak most szólok, innentől ne olvasson tovább, mert szokásomtól eltérően nem lesz finom körülírás. Én szóltam.
    A vad smárolás után jeleztem, hogy már rábukhat a brokira. Kicsit se szűzlányosan kapta be a faszomat, morogva körözött rajta, majd némi előjáték után a torára nyomhattam a farkam. Ráhúztam a fejét, elölről toltam, nyomtam tövig, ahogy csak bírtam, basztam a torkát. Amikor elfogyott a levegő, kiengedtem kicsit lihegni, a nyálcsíkot elfolyatni, aztán újra a szájába adtam és folytattam, a torokbaszást. Kurvára bírta, nem finnyáskodott, szopta, nyalta, nyelte Közben a tükörben néztem a kerek seggét és azt éreztem, na most pont jó helyen vagyok.
    Az ágyra heveredtem. Először a lábam közé helyezkedett, majd rájött, szeretek mozizni, ezért oldalra fordult és folytatva a lendületes, szorgalmas szopást. Amikor megemeltem a csípőmet, rögtön átbuktatta a garaton a farkamat, hogy tövig lenyomhassam neki. Közben két ujjal a seggét, másik hárommal a pináját fedeztem fel. Az ánuszgyűrűn simán átértem, de a pinája is meglehetősen lucskos volt műár ekkor. Amikor kihúztam az ujjaimat, a seggére húztam párszor megcsöcsörésztem, miközben néztem, hogy nyeli el a faszom tövig, hallgattam a gluggyogást, gyönyörködtem a nyálcsíkfolyásban.
    Elugrottam két műfaszért, mondta, a lilát lehet a seggébe, a többi közül bármelyiket a pinájába. Hanyatt vágta magát, maga alá törülköző. Lábait a füle mellé helyezte, majd megkérdezte, látni akarom-e a spriccelést. Hát hogy a faszba ne! Akkor nyomjam tövig a seggébe a lila vibrit. Hamar megjött a hangja, szólt, hogy most gyorsan keféljem a műfasszal. Nevetve, sikítva, hörögve élvezett el, miközben spriccelni kezdett nem is kevés ideig. A látvány és a hanghatás mindent megért.
    A seggében hagytam a vibrátort, majd a pinájába dugtam egy testszínű vastagabb műanyag faszt és azzal keféltem. Ekkor is hörgött, majd kérte, hogy húzzam ki. Megtettem, de csak ezért, hogy utána négy ujjal felnyúljak neki és belülről dögönyözzem a pináját. Visítva és nevetve hörgött, miközben tövig ujjaztam. Hanyatt vágtam magam, ismét a szájába vett, keféltem a torkát ezerrel, miközben a vibrit dugtam a seggébe tövig. Lehúztam a fejét tövig, alulról pumpáltam, basztam a torkát, ashogy csak tudtam. Amikor kiszabadult, folyatta a nyálcsíkot a makkomra, majd újra ráhúztam a fejét, hogy lent tartsam a faszomon tövig.
    hanyatt vágtam, a fejét lelógattam, de a behatolás előtt kért egy kis szünetet, hogy megtörölje a szemét meg az orrát. Az előbbire a nyála csurgott a brokiról, az utóbbiból pedig folyt ki. A seggében még mindig benne volt a vibrátor, majd amikor letoltam a faszomat a torkán, elkezdtem markolászni a seggét majd a pináját. Amikor nem bírta tovább, a jobb combomon paskolva jelezte, elfogyott a levegő. Hagytam pihegni, majd lendületesen újból baszni kezdtem a gigáját, miközben a kezemmel kitapogattam, meddig hatolt le a faszom.
    Ezer évig keféltem volna a torkát, de a pinájáét is ki akartam már próbálni. Gumihúzás után még egy darabig a tőle már megszokott vehemenciával szopott, majd nyeregbe pattant. Az átlagosnál nagyobb méretű faszomtól hamar felakadt a szeme, és mondta, imádja, ahogy tövig vagyok benne, majd jöttek a kurva jó, istenem, óbazdmegek. Mondtam, basszál meg, erre úgy nézett rám, mint aki fel akar falni és elkezdett ugrálni a faszomon, majd hintázott előre és hátra, miközben visítva élvezett el. Gondoltam, most egy kicsit lecsillapodik, de csak döngölte magát rá a farkamra és a tököm se számolta, hány orgazmusa volt, miközben markolta a mellemet. Mondjuk én is az övét, meg a seggét, miközben a vibrátort kirántottam belőle, hogy pár ujjammal az ánuszát dögönyözzem.
    A sokadik orgazmus után annyit kért, megbasznád a seggem? Hogy a picsába ne?! Illetve pont hogy de! Hasra fektettem, a csípőjét egy kicsit kiemelte, egy kis síkosító (amire nem lett volna szükség), közben a gumit a helyére igazítottam, majd óvatosan a seggéhez helyeztem a faszom. Amikor a makkom átbillent az ánuszgyűrűn, úgy siklottam tövig, mint ha máshol soha nem jártam volna. Rögtön pumpálni kezdtem, a faszom nagyon jól érezte magát a segge szorításában. Keféltem mint állat, hörgött, visított, nevetett, csorgott rólunk a víz,. Rólam vagy két vödör leszakadt, mint ha fél órát töltöttem volna egy szaunában, de ha választani kellene, inkább ezt a fergeteges baszás mellett döntök. Egy pár orgazmusa itt is volt, miközben a bal karommal átöleltem. Kefélés közben eléggé szoríthattam, mert jeleztem, ez egy kicsit sok. A torkát elengedtem, a seggét nem. Döngöltem, keféltem, csattogtam, tövig basztam.
    Amikor már csak pár perc volt az órából, kiugrottam az ánuszából, hanyatt vágtam magam, lerántottam a gumit és a szájába adtam a faszom. Hatalmas lendülettel szopott, csurgatta a nyálát, majd nagy levegő és ismét a gigájában voltam. Ráhúztam a fejét és alulról nagy lendülettel basztam, ahogy csak a csövön kifért. Egy kicsit rásegítettem, majd ismét felnyársaltam a torkát és hatalmasat üvöltve élveztem a torkára. Kurva sokáig tartott, amíg lenyugodtam, de türelmesen szopott, az utolsó cseppet is kisajtolta, majd eltüntette.
    Lihegtünk egy darabig, majd elvonultunk fürdeni. Kedélyesen elbeszélgettünk, figyelmesen, nagyon barátnősen csacsogva tusoltunk, majd még sokáig beszélgettünk. A hétre én voltam az utolsó vendég, és azt mondta, ez a sorozatélvezés kitart neki egészen a következő hétfőig. Istenien orbitális baszás volt, ebben megállapodtunk.
  • Elszámolás:

    Az elején rendeztem szokás szerint, fogalmam sincs, hová tette, nem is érdekelt.
  • Összkép:

    Sokáig húzódott a randi, de többet kaptam, mint amit vártam. Itt ami ami, az az volt. Semmi megjátszás, tömény fülledt erotika. nagyon jól éreztük magunkat és ebben nem volt semmi megjátszás, ennyire kölcsönösen leizzadni nem lehet másként.
Happy Massage