• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en keresztül kértem időpontot, amit Niki még aznap elfogadott. Csak egyszer beszéltünk telefonon, közvetlenül a randi előtt a lakásba bejutás végett.
  • Megközelítés:

    A Móricztól nem messze, gyakran induló villamosokkal könnyen megközelíthető helyen található Niki kuckója. Parkolóhelyekből nincs sok, ezért aki kocsival megy, annak érdemes lehet legalább negyed órával korábban érkezni.
  • Helyszín:

    Néhány emeletes kedves kis társasház Buda előkelő, fás, mégis központi helyén. A lakás szépen berendezett és minden pontján tiszta. A fürdőszobában az összes ilyenkor szükséges dolog megtalálható: többféle tusfürdő, szájvíz, műanyag pohárkák, és friss törölköző várja a vendéget. Az ágy tiszta, rugalmas, a randihoz tökéletesen megfelelő franciaágy.
  • Lány külseje:

    Niki kívül-belül a nagybetűs NŐ! Testének egyik fő éke az eredeti, észveszejtően nagy cicik már az ajtónyitáskor beindítják az ember fantáziáját. Az alkata valóban telt, megjelenésében a kerek formák dominálnak, és épp ebben a teltségében mélyen feminin és magávalragadó. Arca szintén tetszetős, északias karakterű szép, csillogó kék szemekkel. A képek semmit nem hazudnak, sőt, nőies varázsa csak élőben tapasztalható meg igazán.
  • Action:

    Niki teljes közvetlenséggel, mosolyogva fogadott, ami nagyban segített feloldani az ilyenkor előforduló félszegségem. A randink kezdetétől lelkiismeretesen figyelt rám, ezért pár perc után már egy kifejezetten kedélyes beszélgetés alakult ki köztünk, amit egy gyors zuhi követett.

    Visszatérve és látva az előttem lévő csodásan kerek, meztelen női testet már képtelen voltam folytatni a félbehagyott csevelyünket. Azonnal érzéki csókolózásba kezdtünk, és ebből az igazi, barátnős, nyelves csókból a randink végéig annyit repetázhattam, amennyit csak akartam. Közben hol Niki hatalmas hús-vér kebleit, hol popsiját markolásztam. Csaj ezzel a "játékkal" perceket töltöttünk el.

    Az ágyra vetülve és folytatva heves csókolózásunk, Niki egyszer csak lecsusszanva a keblei közé vette a nemesebbiket és pornósztárokat megszégyenítő ciciszexbe kezdett, de olyan profizmussal művelve azt, hogy már önmagában ezzel robbanás közeli állapotba hozott. Ezt megspékelte szintén mesteri szintű, szenvedéllyel végzett nyelvmunkájával, ami alaposan megdolgozta úgy a golyókat, mint a makkot.

    Ezt röpke, csókokkal tarkított pihi követte, mert nem akartam túl korán kilőni az utódokat, majd missziben kértem, hogy kezdjünk bele a fő felvonásba. Niki őszintének hangzó, érzéki sóhajokkal és nyögésekkel adta tudtomra, hogy osztozik az örömömben. Természetesen csókokból itt sem volt hiány, amiket egyszer Ő, egyszer én kezdeményeztem. Újabb röpke szünet után mindannyiunk kedvencével, a paci pózzal folytattuk. Itt lehetőségem nyílt eszemet vesztve belemerülnöm az arcom előtt himbálodzó mennyei kebelpárba, amiket nem győztem mohón csókolgatni, miközben Niki egyre gyorsabban lovagolta a kisöreget és néha lassítást kellett kérnem, hogy ezt a mennyországot minél tovább elnyújtsam. De eljött idő, amikor minden elsülést gátló technikám feleslegesnek bizonyult és hatalmasat lőttem vendéglátóm puncijában.

    Levezetésként egy kellemes hatmasszászt és egy tartalmas, témákban gazdag beszélgetést kaptam, ami csak megerősítette azt korábbi benyomásom, hogy Niki szellemében is egy érett, intelligens, igazi nő.
  • Elszámolás:

    Mindent megkaptam, ami az "alapcsomagban" van és másra nem is vágytam.
  • Összkép:

    Niki az élő példa arra, hogy az igazán jó szexhez nem csak bomba test kell, hanem magas színvonalú hozzáállás is. Ő amellett, hogy alkatilag az igazi, érett nő archetípusa, személyiségével, hozzáállásával is rengeteget tesz hozzá egy minőségi együttléthez. Az oldal példásan korrekt hirdetője, szerencsésnek érzem magam, hogy eljuthattam hozzá.
Happy Massage