• Amy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mivel már régóta ismerjük egymást így sms-ben beszéltük meg a találkát. Pár perc múlva válaszolt is mint mindig és találtunk szabad időpontot.
  • Megközelítés:

    Az utca nem de a környék forgalmas. Busz, villamos, metró minden játszik. Parkoló hely fizetős de cserébe mindig van szabad hely.
  • Helyszín:

    Egy nagypolgári lakás egyik szobája a tetthely. Tisztaság és a lakás állapota megfelelő, nem lehet rá panasz. Fürdő nagy, tágas de ilyen magas fürdőkádat én még nem láttam 😃.
  • Lány külseje:

    Amy egy 35-40 közötti vékony csaj. Ráadásul most még fogyott is és vékonyabb mint volt. Egy plusz 5 kg nem ártana neki szerintem. De nem is ez a lényeg. Mivel már régóta járok hozzá kialakukt köztünk a kölcsönös szimpátia és rohadt jól el lehet vele dumálni bármiről az érdemi dolgok mellett.
  • Action:

    Na szóval. Szokás szerint nem írok regényt. Pár napja tervezgettem már egy jó pornós szopatós randit. Ilyenkor inkább a biztosra szavazok és két lány között vacilláltam. Az egyik lány még eléggé kesze kusza módon rendel így nem egyszerű sajnos megfelelő időpontot találni így - bár néztem pár új lányt is bevallom - maradt Amy, mert nála tudom, hogy mire számíthatok és most erre volt szükségem. Szóval megérketés, puszi - puszi, kis beszélgetés, gyors fürdés és vissza a jó meleg kisszobába. Amy ledobja a köntösét, leülünk az ágyra és hosszú percekig csókolózunk. Na igen, ez valóban csók nem csak imitálás méghozzá teljes beleélésel és vadul. Ezután gondolok egyet és két ujjamat Amy szájába teszem és teljesen a torkáig értem vele de nagyon jól bírja sőt fogja a kezem és segít még mélyebbre dugni az ujjamat. Amikor kiveszem a szájából az ujjaimat a rajtuk lévő nyálat szétkenem Amy arcán aki vevő az ilyen kis malacságokra. Na ez a kis közjáték éppen elég volt arra, hogy a farkam úgy álljon már, mint a cövek. Ezután párna a fejem alá és indult a műsor. Folyamatos mélytorok, időnként fogom a fejét és dugom a torkát ahogy csak bírom de meg se kottyan a hölgynek. Hiába na, nagy mestere ő ennek a műfajnak. Jó tíz perc kemény szopatás után érzem, hogy lassan itt a vég. Ekkor gondolok egyet és rányomom Amy fejét tövig a farkamra. És ekkor olyan dolog történt amit előtte még soha senkinél nem tapasztaltam. A faszom Amy torkában a feje leszoritva maximálisan de valami csoda folytán tovább tudja a torkával ingerelni a farkamat és egy brutál nagyot élveztem a torkába. Pár napos már volt az anyag ezért volt egy kis levegő kapkodás de semmi komoly. Ezután 5 percet a Vallhallában töltöttem majd az életbe vissza térbe Amy kicsit megnyomodta a nyakamat és a vállaimat, dumáltunk még egy kicsit aztán a távozás mezejére léptem. Mondanom sem kell, hogy elégedetten és mosolyogva tettem mindezt.
  • Elszámolás:

    A műsor után a szekrényre tettek a zsét. Nekek maximálisan megérte
  • Összkép:

    Ide nem tudok már mit írni. Ha az eddigiket elolvastad akkor sejtheted, hogy csakis pozitív benyomásaim voltak.
Happy Massage