• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hajnalban buli után úgy keltem h leszakad a hátam, nézelődtem az oldalon és láttam h online. Ráírtam, de nem látta. Reggel hat óra volt, teljesen érthető. 9kor visszaírt h délután ráér, majd telefonon beszéltünk fixálva a programot és az időpontot. Kifejezetten szakképzett masszázst kerestem, nem a levezetésre fókuszálva.
  • Megközelítés:

    Nekem gyalogtávolság, de a tömegközlekedés és nagyon jó, autóval a parkolás tud nehézkes lenni, de óbuda már ilyen ezen a részen évek óta.
  • Helyszín:

    felujjított lakás, tökéletes randihelyszín. A fürdőben zuhanykabin, csapon minden szükséges elem a tisztálkodáshoz. Nagy szobában voltunk, ruháimat egy székre tudtam tenni, a masszázs pedig tatamin történt szerencsére. Nem rossz a masszázspad se, csak erotikus masszázsnál jobb a tatami.
  • Lány külseje:

    Váó, a képek alapján nem is értem utólag miért lepődtem meg, pici bombázó. Nagyon szép, világos kék szeme van, mellé mosolygós arca különösen széppé teszi, alkata a kedvencem, vélkony ahol kell, nyaka, dereka, és formás ahol kell, cici (szilikon, nagyon szép, formás) széles csípő, kerek popsival és ehhez tökéletesen illő combokkal. Levezetésnél gondban volam, hova nyúljak néha, annyira vonzó a feneke, dereka, combja és a cicije is.
  • Erotikus masszázs:

    Zuhanyzás után hasra feküdtem, kérdezte h krémmel v olajjal masszírozzon, rábíztam, nincs párom aki előtt lebuknék. Elmeséltem a hátfájásom így erre fókuszált. Ez nem simogatás volt, megkínzott rendesen, ahogy kértem és elvártam. Jót nevettünk, hogy az egész hátam "be van állva", végig remek volt a hangulat, beszélgettünk, minden klappolt hiába ez volt az első találkozás. Nagyon örültem, hogy kifejezetten arra a területre fókuszált, ahol kértem és ahol problémám volt. Gond nélkül alkalmazkodott ahhoz a programhoz amit kértem. A masszázs végfe felé néha elkapandozott a keze a fenekem és a gátam felé, amitől elállt a lélegzetem is.
  • Levezetés:

    Egyre többször ért a gátamhoz, csókolta a hátam, nyakam fülem, súhajtozott a fülembe, kezdtem megőrülni, emeltem a csípőm, h jobban hozzám férjen, éreztem a finom ciciket a hátamhoz érni. Majd meghallottam a várva várt megfordulhatsz szót, megfordulhatsz. Természetes volt, hogy megcsókoltuk egymást, lassan finoman, majd egyre hevesebben csókolóztunk, majd az ágyre döntött és egy isteni franciás kényeztetést kaptam. De félbe kellett szakítanom, megígértem, hogy meghálálom ha rendeteszi a hátam. Megkérdeztem, hogy kényeztethetem? Amire igennel válaszol, újra csókolóztunk, melleit simogattam, nyalogattam és kértem h helyezze magát kényelembe. Végigcsókoltam a belső combját, majd lassan kezdtem puszilgatni, nyalogatni a punciját, sóhajai jelezték, hogy jó nyomon vagyok. Tényleg sorozat élvező, többször is sikerült csúcsra jutattnom, ez nem megjátszás volt. magához húzott, és lesmárolt, majd kezdetét vette a csúszka, ami epikus magassságba evelte a szenvedélyt és a fülledségett a szobában. Csodálatosat élveztem a hasára.

    Letisztogattuk egymást, majd egymás mellé feküdtünk, kért 2 percet és folytatja a masszázst, mondtam h nyugi, pihegjünk kicsit. Érezte, hogy újra áll a farkam, szóval folytattuk ahol abba hagytuk, feltogatva, hogy éppen ki kémnyeztet kit, majd csúszka újra. Másodszorra is óriásit élveztem. Remegve bújtam mellé, barátnő feelinget kimaxoltuk szerintem.
  • Elszámolás:

    Legelején letettem az asztalra, szóba se került utána. Az élmény után nem kérdés, megérte.
  • Összkép:

    Felhők felett sétáltam haza. Csodálatos volt, mind a masszázs, mind az erotika, mind a hangulat. Nem kérdés h visszamegyek, nem kérdés hogy Ő az új Istennőm :).
Happy Massage