• Berni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szokásommal eltérően, hirtelen ötlettől vezérelve hívtam Bernit. Korán reggel csörgettem és sms-ben pontosítottunk egy aznap délelőtti időpontot.
    Egy órás programra sosem megyek, ebben is egyedi volt ez az alkalom.
  • Megközelítés:

    Tökéletesen központi helyen van, ebből kifolyólag könnyű megközelíteni, cserébe nehéz parkolni. A villamos a jolly joker!
  • Helyszín:

    A lakás egy bérház földszintjén található, vadregényes függőkerttel. Van praktikus fogadóhelység és külön masszázsszoba. A fürdő zuhanyzós, a tusfürdő készlet nincs eltúlozva, pont elegendő hogy azért lehessen választani. Törölközőt a fogadóhelységben kapjuk és így érkezünk a tisztálkodás helyszínére.
  • Lány külseje:

    A hölgy most egy farmerban és egy fehér trikóban fogadott. Úgy gondolom, ha egy nő rendben van, akkor nincs szüksége különböző felesleges "díszekre" Berni még mindig megteheti, hogy természetes maradjon. Nem kell neki műköröm sem tetoválás vagy erős smink, egy egyszerű trikóban is hibátlanul indítja be a tesztoszteront és az impulzusok áramlását.
    Arányos méretei, tökéletesen láthatóak az átlátszó szűk trikóban és a szűk farmerban, amiben a leginkább érvényesül, a részemről legideálisabb női fenék, amivel valaha találkoztam.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázsszoba melege és Berni vár(gy)akozó tekintete fogadott a frissítő zuhany után. Kértem Bernit, hogy az időhiányra való tekintettel optimalizáljuk ideálisra az itteni tevékenységet.
    Így is történt, egy teljes testmasszázst kaptam, rövidebb etapba szorítva. Kellemes volt, Berni még így is mindenre fordított időt. Az utolsó simításnál, amikor már hanyatt fekve a combomnál tevékenykedik, megfogom a kezét és közelebb húzom magamhoz. Haja a vállára hullik és mosolyogva beletúr, hogy ne legyen útban, ahogy lehajol hozzám és az orrával végigszánkáz az arcomon.
  • Levezetés:

    Óvatosan felülök és magamhoz húzom, közben alsó ajkába harap, ami írtó szexi és csábító, főleg mert tudom, hogy ez egy biztos jele elfojtott vágyainak, amikkel küzd mikor a közelembe van.
    Szorosan hozzám tapad és halkan felszusszan, ahogy szája az enyémet érinti. Egy vékonypántú csipke body takarja még a testét, amit most lassan elkezdek kihámozni, míg ő újjaival a felsőtestem izmait fűrkészi. Ahogy előkerül a fiatalosan feszes és ruganyos melle, a farkam még egy szintet keményedik, lassan rávezetem a finom, puha kezeit. Két kézzel öleli, miközben felsóhajt. Én finoman a hajába túrok, kicsit hátrahúzom, majd letolom, hogy közelről nézhesse végig a katarzist, ami lassan bekövetkezik. Elém guggol, olajat tesz rá a golyókat sem hagyja ki a törődésből. Lassan, majd egyre intenzívebben foglalkozik a falloszommal, szemez vele, néha az orrával megérinti, érzem a forró lehelletét a farkamon.
    Nincs időm jelezni, hogy robbanok, egy kicsit az ajkaira érkezem, a többiek a dekoltázson találnak megnyugvást. Berni nem neheztel, finoman letörölget és egy pár pilanatra távozik, hogy helyreállítsa az outfitjét, majd mosolyogva visszalibben egy friss törölközővel, mintha misem történt volna.
  • Elszámolás:

    Úgy gondolom, ebben a műfajban (kézi levezetés) mindenképp extra a "körítés" ami hozzá lett építve a programhoz. Ennek a különleges és egyedi koreográfiának, nagy örömömre én is részese lehetek, aminek tulnyomó része (véleményem szerint) spontán és ösztönös, éppen ezért nincsenek külön tarifái és ezen egyszerű okból nem is járnak mindenkinek. Én a magam részéről kerekített rózsacsokorral hálálom meg a plusz élményeket, amikben máshol nincs részem.
  • Összkép:

    Az érzésem, mindig az, hogy ezt a műfajt, milyen kifinomultan és természetesen, mégis izgalmasan tudja művelni ez a szédítő NŐ!
    És a cimkék, amik még megilletnék őt : Gyönyörű arc, perfekt alak, csókos száj, igéző szemek, perfekt popsi.
Happy Massage