• VIKI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam. Szinte azonnal felvette. Pár mondatos egyeztetés után le is fixáltuk az időpontot. Szerencsém volt mert 1 óra mulva már tudott is fogadni. Ez nem mindenkinél van így, sokan meg elutasítják ha előre szeretnék foglalni. Szóval megadta a pontos címet én meg robogtam oda.
  • Megközelítés:

    Nekem a munkahelyemhez közel volt így odasétáltam, de ha valaki kocsival menne, számítson rá, hogy egyrészt fizetős, másrészt vadászni kell a helyre. A hely amúgy a Kolosy térhez esik közel aki tömegközlekedve szeretne érkezni az tud HÉV vel és busszal is és mindkettő megállója csak pár méterre van a címtől.
  • Helyszín:

    Kívűlről régebbi háznak tűnik, lift azért van,de csak a 4. Emeletig, egyet sétálni kell. Belül jól karban tartott, tiszta rendezett több szobával rendelkező szalon. A fürdő is tisztán és rendben volt tartva, kádat tudtam használni, volt minden ami kellett m: tusfürdő, szájvíz tiszta törölközök.
  • Lány külseje:

    Viki egy fiatal őszinte leányzó, szép arányos testalkattal hozzá illő cicikkel, én közepesnek mondanám. A fényképek azért kicsit fel vannak javítva a környezet és a ruhák is dobnak rajta, de nem kell elmenekülni ha ajtót nyit. Feherneműben fogadott bugyi melltartó komboban, és mire a fürdésből visszaértem a melltsrtó rész már le is került. Amit hiányoltam a hsrisnya, igaz nem beszéltünk róla, de nálam ez alap lenne. Az arca és a haja hosszúsága és színe az megegyezett a képeken látottakkal.
  • Erotikus masszázs:

    Hát igen, azzal nagyon betaláltam ezen az estén. Viki tudja mi fán terem a masszázs, sajnos sok lány csak imitálja a masszázst és simogat. Tudom- tudom, de én ezt a részét is szeretném kihasználni. A programot úgy beszéltük meg, hogy kb 1 óra masszázs lesz és a többi 20-30 perc lesz az erotika része. Jó alaposan átgyúrt tetőtöl talpig még a fejem búbját is. Aki szereti a jó erős kezeket annak ajánlom. Ja, amugy normál masszázspadon történt ami szintén profizmusra utalt. Közben jól elbeszélgettünk mindenféle dolgokról is. Nagyon kommunatív volt, ez is tetszett. Mikor a masszázs végehez közeledtünk kaptam még egy plusz meglepit, ugyanis olyan jól kiropogtatott,hogy még a csontkovácsom is megirigyelné. Lehet le is cserélem Vikire.
  • Levezetés:

    A masszázs után következett az erotikus rész, azt előre megbeszéltük,hogy a kölcsönosséget is szeretném élvezni,ezért egy pár percre elment
    " felkészűlni". Mire visszajött már a bugyi sem volt rajta, úgy gondoltam legyen ő az első, ìgy felfeküdt a masszázspadra széttárt lábakkal jól láthatóvá téve ezzel a fiatal punciját. Teljesen borotfált volt így minden jól feltárult előttem. Közelebb hajoltam és finoman belenyaltam a még száraz kehelybe. Ez után már nem sokáig volt száraz,jól nedvesedett és némi kéjnyögesek kíséretében tudatosult bennem,hogy vakamit jól csinálok.Rákérdeztem ,hogy segítségre hívhatom az ujjaimat, de erre nemet mondott. Jó ideig nyalakodtam és meg kell mondjam nagyon finom íze volt, szívesen repetázok majd még belőle , remélem. A nedvesedés és kéjhangok ellenére viszont úgy éreztem nem jutott el a csúcsra, erről nem beszéltünk csak igy éreztem. Mivel közeledett az időm vége cseréltünk most ő kostolt meg engem. Úgy állt mellém,h kezemmel pont elértem a fenekét és egy kicsit a nedves szemérem ajkakat is és így nyelte el a vezérrudat. Finoman csinálta néha kezzel rásegitve én meg csak élveztem, egészen addig míg el nem élveztem. Nem a szájába landolt az adag, hanem mindenhova inkább. Pár perc pihi után letisztigatott majd irány a zuhany.
  • Elszámolás:

    Az összeget utolag adtam át, egy picivel többet, mint a telefonban megbeszélt volt. A Budapesti árak és szolgáltatásokhoz mérve eddig a legjobb volt, nagyon elégedetten jöttem el. Azt nem tudom,hogy extrakat vállal e mert csak az ujjazásra kerdeztem rá, de azt nem vállalta.
  • Összkép:

    Teljesen jó érzéssel és kielégülten jöttem el, azzal a gondolattal,hogy ide biztosan visszsjövök még. Nekem főleg a masszázs tudása volt az ami sokat számitott mert 100 lányból jó ha 1 tud, a többit azért nagyobb aránybab szokták megoldani
Happy Massage