• Hollyh

  • Beküldte:
  • Hollyh reagálása

    Köszönöm szépen!❤️

  • Egyeztetés:

    Nem első alkalmam Hollyhnál és szerintem nem is az utolsó. Most itt az oldalon próbáltam neki írni, de mivel nem válaszolt, hívtam. Jól tettem, mert meghallva kedves csilingelő hangját tovább fokozódott bennem a vágy, hogy meglátogassam.
  • Megközelítés:

    Én kocsival mentem. A cím pontos, a GPS pont oda visz. Volt parkoló a ház előtt, ami fizetős. Nem lennék meglepődve, hogy tömegközlekedéssel is meglehetne közelítení a tetthelyet :)
  • Helyszín:

    A lakás újszerű, nem túl rég épülhetett. A lakás is ennek megfelelően teljesen rendben van. Említeni való, hogy Hollyhnak van 3 kutyája, de azt leszámítva, hogy nagyon aranyosak és barátságosak semmilyen hátrányt nem okoznak. Fürdőben sarokkád van. Talán egyszer érdemes lenne megtölteni és ott időzni Hollyh-val :D Szoba, kegyszerek, higiénia teljesen rendben van.
  • Lány külseje:

    Álomszép fiatal és nagyon kedves lány Hollyh. Mivel képekkel... arcos képekkel hirdet, így senkit nem érhet meglepetés. tetkója van néhány, nekem nagyon tetszenek és illik Hollyhhoz. Alakja teljesen természetes és hibátlan, nagyon nőies. Minden porcikája kedvemre való :)
    Mindenhol feszes... egyszóval, tökéletes. Csókja mázédes és kétségkívül úgy érzem, hogy nem csak Ő rám, hanem én is rá hatással vagyok. Igazi barátnő feeling.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésemkor a pontos időpontban sms-t kaptam a belépési adatokkal. Felmentem lifttel az emeletre, halkan koporásztam az ajtón. Az ajtó kitárult és nem csak a kutyókák de Hollyh is láthatóan örült nekem, csakúgy mint én. Kis ölelkezés után a szobába mentünk, ahol megszabadultam ruháimtól és csak úgy meztelenül elsétáltam fürdeni, mivel a törölköző a fürdőben várt. Törölközővel körbe tekerve érkeztem vissza a szobába, ahol Hollyh várt. Ölelkezés, csókolózás vette kezdetét. Masszázsra az óránk végén egy kis maradék időben került sor. Szerencsémre egyből a lényegre tértünk. A masszázs inkább simogatós volt, de biztos vagyok benne, hogyha valaki azt szeretné, hogy recsegjen a csontja, Hollyh abban is partner lenne ;) ...ebből én most nem kértem.
  • Levezetés:

    Ott tartottam, hogy ölelkezni kezdtünk és csókolózni. Nekem a csúcs, hogy Hollyh nagyon jól csókol. Ha szeretnéd vadul. Csókolgattam a nyakát is és a fülét is. Ekkor éreztem, hogy jó vagyok... Hollyh teste szó szerint lángolt. Pedig tél van és a kilmax is messze még neki. Megszabadítottam a cicifixtől és a bugyit is lehúztam. Persze ha már arra járok végig csókoltam gyönyörű forró testét. Hollyh is megszabadított, no nem a cicifixemtől, hanem a törölközőtől és kérte, hogy helyezzem magam kényelembe a matracon. Hollyh oda bújt hozzám, csókolóztunk, simogattuk egymás testét majd délfelé vette az irányt. Az iránytű ami az irányt mutatta keményem meredezett. Hollyh teljesen magáévá tette szájával a szerszámom. Nem csak úgy ímmel-ámmal hanem alaposan, mélyenm bő nyálasan és a környéket is körbe csókolta amikor ideje engedte. Mivel annyira ügyes az én kedvesem, hogy félő volt, hogy ideje korán végem lesz, megkérdeztem, van e kedve cserélni. tettem ezt annak ellenére, hogy tudtam az egy órában nincsen kölcsönösség. Személyes varázsomnak köszönhetően :DDD ...igaz nem mondott igent, de ráutaló magatartást tanúsítva bevehettem a punciját is. Először egy gyengéd ippont bemutatva kétvállra fektettem, majd hozzábújva csókolózni kezdtünk / folytattuk. A nyakát és egyéb erogén zónákat útba ejtve haladtam egyre lejjebb. Mígnem leértem csodaszép puncijához. Bevetettem tudásom legjavát és leginkább gyengéden a csúcs felé repítettem. Kellett bele tenni némi időt, de ennek egy pillanatát se bántam. Ténykedésemet egy hatalmas orgazmussal jutalmazta. Annyira kedves szavakat, mondott és méltatta munkásságom, hogy majdnem ettől elélveztem :D persze rutinosabb vagyok ennél és voltak még rejtett tartalékaim. Kicsit Hollyhhoz bújtam, simogattam, becézgettem, míg magához tért és egy újabb fordulás után teljesen kicsavart. A franciája isteni és nagyon hatásos :) Jó tett helyébe jót várj alapon teljesen lerendezett Hollyh. A vállamra tette a fejét és így pihentünk, beszélgettünk. Ha dohányoznék, talán még rá is gyújtottunk volna, mint a filmekben. Ez után a maradék kis időben volt a masszázs, majd zuhany és Hollyh utamra engedett.
  • Elszámolás:

    Utólag történt. Extrákról nem tudok, hacsak nem Hollyh az extra, mert Ő az, nincsen kétség. A rózsaszállak mértéke nyilvános.
  • Összkép:

    Mint ahogyan az értékelésem is mutatja én mérhetetlenól elégedetten távoztam. Biztosan újra megyek, ha Hollyh is úgy akarja. Nem tudom, hogy mindenkivel ennyire kedves és odaadó e Hollyh, de köztünk kétséget kizáróan, működik a kémia. Ha más körülmények között találkozuk, ezt hívnák úgy, hogy szerelem :D
Happy Massage