• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mivel rendszeresen minden héten járok hozzá így nekem pofonegyszerű. Most is előző héten megbeszéltük hogy a következő randi mikor legyen.
    Hétvégén rá írtam hogy a megbeszélt napon kicsit változtatni szeretnék a randi hosszában. Úgy alakult hogy a kedves főnököm egész napra el tudott engedni, igy arra gondoltam hogy jó lenne ezt az egész napot az én kedvenc Istennőmmel tölteni. Ötletemet vázoltam Niki felé aki hamar át szervezte a napját és így össze tudtuk hozni újra ezt a hosszabb randit. Mivel már volt pár ilyen maratoni randim Nikivel.
  • Megközelítés:

    Villányi úthoz közeli ingatlan lakás.Megközelithető villamossal és autóval is, a GPS pontos.
    Parkolót most könnyen találtam, szinte a kapu előtt tudtam megállni. A parkolás egy ideje fizetős szóval erre érdemes figyelni.
  • Helyszín:

    Ez egy régebbi épitésű ingatlan lakása.Nagyon modern stílusú ,látszik rajta hogy nem rég lett felújítva.
    Külön van a wc és a tussoló. Be lépve nappali konyha egyben kanapé és francia ágy.
    Fürdőszoba teljesen új és modern, a zuhanykabin elég nagy hogy 2 ember elférjen benne. Volt már rá példa hogy ki is használtuk. Most is ki lett használva, de ezt lentebb kifejtem.
  • Lány külseje:

    Niki arccal hirdet így nála nincs zsákbamacska, aki megnézi a képeit tuti nem fog csalódni, élőben sokkal de sokkal szebb.
    Nikinek csodálatos, gyönyörű kék szeme van amivel egyből levesz a lábamról ha meglátom. Kedves mosolyú arca van, nagyon vonzó lány, aki után simán megfordulnék az utcán.
    Hatalmas eredeti mellei vannak amik jól reagálnak a kényeztetésre és Niki is szereti ha törődnek velük.Nevük is van persze:Inci és Finci. Egész nap tudnám kényeztetni őket.
    Gyönyörű formás,kerek popsival rendelkezik. Ha tehetném egész nap simogatnám és markolnám.
    Puncija teljesen csupasz, illatos és a neve pedig Fincsi. És valóban nagyon fincsi.
    Tett fel pár új képet és ez a piros ruha nagyon megtetszett rajta igy tettem rá pár utalást mikor beszéltünk hogy milyen jól áll rajta. És láss csodát abban a piros ruhában várt.
  • Action:

    Szokás szerint időben érkeztem,kapu előtt hívtam és mondta hogy jöhetek,a kapu kód már fejből megy.
    Ajtón belépve,megláttam őt és hát rögtön elállt a szavam írtó dögös volt,mint ahogy fentebb is írtam.

    Majd egy kis beszélgetés hogy kivel mi történt mostanában,közben a ruháimtól megszabadultam. Majd elindultam egy gyors zuhanyra.
    Nyugodtan zuhanyoztam mikor egyszer csak Niki benyitott és fel ajánlotta hogy segít a fürdésben.
    Nem ellenkeztem, hamar be bújt mellém és együtt folytattuk tovább. Kezdtük elég jól érezni magunkat mikor Niki gondolt egyet és leguggolt és a velem egykorút hamar a szájába vette.
    Eleinte csak a farkam oldalát kényeztette a nyelvével majd néha a hegyét bekapta,majd mikor már kellően felizgatott akkor pedig bevetette a Niki féle mélytorkos franciát amit magas fokon űz. Sokáig élveztem az isteni kényeztetését, de én is szerettem volna viszonozni, igy most én térdeltem elé.
    Eleinte csak a környéket puszilgatom végig,majd végül a puncit is elkezdtem nyalni,eleinte lassan,de mikor Niki hangja kezd megjönni akkor rá gyorsítok.Niki a kezemért nyúl, összekulcsoljuk a kezünket és így folytatom tovább,de Niki egyre jobban mozog így mégjobban jártatom a nyelvemet a puncijában.Majd miután egy nagyot élvezett tolta el a fejemet a puncitól és kért egy kis időt. Kapott is addig a ciciket kezdtem nyalogatni, csókolgatni. Miután kicsit pihent Niki mondtam hogy akkor irány az ágy es folytassuk ott,de Niki mondta mi lenne ha itt folytatnánk. Részemről rendben, de akkor gyors hozok gumit. Erre ő, nem kell mert ő már hozott be egyet. Mondtam hogy ezt ki tervelted előre mi??
    Válasza :ez a karácsonyi ajándékod.

    Ezután gyors felhuztuk a gumit és Niki a falnak állt és egy kicsit ki tolta a popsiját, majd én hátulról behatoltam a puncijába. Eleinte lassan járattam ki-be a velem egykorút, közben Nikit át öleltem es a melleit vettem a kezembe és így folytattuk tovább.
    Nikinek egyre jobban meg jött a hangja én pedig egyre jobban, gyorsabban kezdtem el járatni benne a farkamat.
    Majd új pózt javasoltam, forduljon meg és most felemeltem őt és ő pedig át karolt és igy helyeztem be a velem egykorút. Fel - le mozgott rajtam Niki közben a fenekét alulról fogtam és így tartottam. Közben folyamatosan csókoltuk egymást.
    Mikor pedig éreztem hogy közel a vég, a gumit levettem és végül Niki szájába sikerült élveznem.

    Majd újra mindketten lefürödtünk, közben pedig folyamatosan beszéltünk.
    Miután Niki úgy érezte hogy kipihentem magam. Újra kezelésbe vett. Újra egy fantasztikus franciát kaptam de most a ciciket is bevetette.
    Majd gumit javasoltam és miután felhelyezte,bele is ült.
    Eleinte lassan tempózott,közben hol csókolóztunk és hol a ciciket nyalogattam.
    Majd gugolva pacizott tovább,ahol a fenekét fogtam ő pedig a mellkasomon támaszkodott.
    Majd újra rá ülve folytatta a mozgását,de most egyre gyorsabban mozgott előre-hátra,valami fantasztikus volt igy a punciban lenni.
    De éreztem rajta hogy kicsit elfáradt így javasoltam a kutyust.
    Gyors mögé helyezkedtem,és óvatosan bedugtam a forró puncijába. Pár másodpercig mozogtam benne lassan,de hamar megjött a hangja így tudtam hogy mostmár fokozhatom a tempót. Így rá fogtam a derekára és húztam magamra,egyre jobban csattogtunk,majd egy kicsit lassítottam és néztem a fenekét ahogy mozog a punciban a farkam.
    Mivel tudom hogy Niki popsija számomra kivégző hatással van, ezért gondoltam mi lenne ha át mennénk az asztalra es feküdjön fel rá,addig is szerzek egy kis időt még. Gyorsan át is helyezkedtünk az asztalra ahol újra behelyeztem a farkamat az isteni finom punciba.
    Újra lassan kezdtem el, majd fokozatosan gyorsítottam. Niki hangja egyre hangosabb lett, szerencsére az asztal jól bírta. Majd mikor közel volt a vég, jeleztem Nikinek hogy szeretnék a melleire élvezni. Igy gumit gyorsan levettem es a farkamat át adtam Niki szájának. Egy őrült franciát kaptam tőle, aminek a hatására sikerült egy hatalmasat élveznem a melleire.
    Gyors tisztálkodás mindkettőnknek. Közben megbeszéltük hogy rendelünk valami ebédet.

    Sikeres kaja rendelés után, kellően kipihentnek éreztem magam és mondtam Nikinek hogy feküdjön a hátára, mert szeretném őt kényeztetni.
    Incivel kezdtem elsőnek, jól körbe nyalogattam, majd át tértem Fincire is, majd loptam egy csókot. Ezután még adtam pár csókot a hasára is,majd elértem a gyönyörű és finom punciját azaz Fincsit.
    Finoman kezdtem el nyalakodni. Majd mikor megjött a hangja is kicsit rá gyorsítottam, de sajnos nem tudtam most elrepíteni. Így kérte újra a barátomat. Fel térdeltem mellé és a szájába is vette rögtön. Közben én a popsiját simogattam, majd a punciját kezdtem el kicsit ujjazni.
    Ő eközben újra egy szuper franciában részesített.
    Majd adtam neki egy gumit a szekrényről és amíg kicsomagolta addig is a szájában maradtam és folytatta a franciát.
    Majd mikor sikerült kibontani a gumit és a kanapén helyezkedtünk el.
    A kanapéra leültem majd ő pedig rám ült.Azt hittem hogy lassan fogja kezdeni,mint általában,de nem, most rögtön a lovak közé csapott és egy fantasztikus vágtába kezdett.
    Azt hittem nem fogom bírni sokáig bírni,de szerencsére nem így lett.Közben a melleivel játszottam,hol a bimbókat felváltva nyalogattam hol pedig a mellét és a popsiját markoltam.
    Majd megfordult és most háttal ült rám.Itt is egy pörgős lovaglást kaptam,mikor kicsit pihent akkor meg a fenekét tekerte.A falon van egy tükör ahol valamennyire látszik az akció. Így folytattuk tovább,hol a fenekét néztem hol pedig a tükörben őt.Majd hátra dőlt és így lovagolt lassan, én közben a melleit markoltam.Éreztem hogy kicsit elfáradt ezért pózt cseréltünk.
    Jött a doggy póz.Lassan kezdtem,közben a tükörből néztem magunkat.Majd gyorsítottam és egyre jobban csattogtunk,de én is kezdtem fáradni így jött egy kis misszionárius .
    Elhelyezkedtünk a kanapén,és lassan behatoltam az ekkor már tocsogó punciba.Itt is szépen lassan toltam ki-be a farkamat,mivel mégis csak pihenünk kicsit.Közben hol a melleit csókoltam hol pedig a száját.
    Kellő pihi után,megindítottam az utolsó rohamot,ami elég hevesre sikeredett.Mindketten elég hangosan adtuk egymás tudtára hogy mennyire élvezzük egymást.
    Pár perc után pedig hatalmasat élveztem a gumiba.

    A rom eltakaritás után hívott is a futár hogy meghozta az ebédet.
    Miután megebédeltünk, utána mindketten megmaszíroztuk egymást és még 2 action volt amik hasonlóképpen alakultak mint a fent említettek.

    Miután letelt a megbeszélt időnk együtt hagytuk el a lakást. Én széles vigyorral és teljesen "leszívva"indultam haza.
    Szerintem a jövő hétig míg újra nem látom Nikit nem is tudok szexre gondolni 😅😅.
  • Elszámolás:

    Szokás szerint a végén rendeztem. Köztünk ez már nem kerül szóba.
    A csokor mérete kicsit van az átlag felett, de amit kapsz érte az bőven átlag feletti élmény.
    Összesen 7 órát töltöttünk együtt és az előre megbeszélt rózsákat tettem le.
    Minden létező extrát igenyve vettem.
  • Összkép:

    Már több mint három éve ismerem Nikit. Ez idő alatt elég sok randit tudhatunk magunk mögött és elég jól megismertük már egymást és tudjuk kinek mi a jó.
    A szünetekben nagyon jókat szoktunk beszélgetni, mindkettőnknek mindenről megvan a véleménye, így soha nincs kínos csend a randik alatt. Csak úgy repül az idő ha nála vagyok.
    Nekem Niki egy biztos pont, ha őt választom, tudom hogy nem érhet csalódás. Eddig mindegyik randink tökéletesre sikerült akarcsak ez a mai is.
    Nála nincs forgatókönyv,minden randink valami miatt mindig más.Lehet ezért is nem tudjuk megunni egymást ennyi randi után is ami mögöttünk van.
    Aki barátnő feelinget keress őt mindenképpen ajánlom.
    Szerintem nem ez volt az utolsó ilyen hosszabb randim vele, mert az eddigiek is nagyon jól sikerültek. Szóval még jó párat tervezek vele, de lehet legközelebb a barátnőjét is bevonjuk.
Happy Massage