• Happy Pamela

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap este online foglaltam időpontot a honlapjukon. Emailben még visszajött egy kis módosítás, ami megfelelt nekem is. Ezután kaptam még egy üzenetet a végleges időponttal és a részletekkel kapcsolatban. Szóval az egyeztetés kizárólag emailben történt, de nagyon gyorsan, esetemben húsz percen belül lezajlott az egész.
  • Megközelítés:

    A közelben lakom, ezért gyalog mentem, de úgy láttam volt parkolóhely bőven a ház előtt. Az épület egy csendesebb kis utcában van. Újabb építésű nagy társasház több bejárattal, de könnyen oda lehet találni és normálisan ki van írva házszám.
  • Helyszín:

    Tiszta modern társasház. A lift is van, bár nem kell sokat menni vele. Az adott emeleten már ki van táblázva, hogy merre kell menni, nem lehet eltéveszteni. Jó nagy lakás több masszázs szobával. Van két fürdőszoba is, az egyik fürdőkádas a másik zuhanyzós, mindkettő tiszta, többféle tusfürdőből lehet választani. Pamelával egy kis szobában voltunk amiben egy tatami volt, valamint egy szék is volt, ahova ruháimat le tudtam pakolni. Van egy kis hűtő is a szobában, amiben többnyire ásványvíz van, ha jól láttam, mivel inkább csak hangulat világítás volt a szobában.
  • Lány külseje:

    Teljes mértékben megfelel a képeknek, és mivel arcos képekkel hirdet nem érhet csalódás. Élőben is nagyon szép arca van, és nagyon fiatalos, én húsz évesnek mondanám. Egy-két képe alapján egy picit idősebbnek saccoltam előtte. Szép hosszú szőke haja van, ami ki volt engedve. Vékony testalkatú, egy gramm felesleg sincs rajta. Formás, feszes feneke van. Egy fekete köntösben fogadott, ami a szobában már lekerült róla, a köntös alatt pedig szintén fekete bugyi és melltartó volt.
  • Erotikus masszázs:

    A lakáshoz érve Pamela nyitott ajtót és üdvözöltük egymást, majd levettem a cipőmet, kabátomat és bementünk a szobába. Kaptam egy kis palack ásványvizet. A szobában levetkőztem, utána elmentem zuhanyozni a fürdőbe. Mikor visszaértem Pamela még nem volt a szobában, de nemsokára ő is visszatért, és a melltartó is lekerült róla. Megkért hogy feküdjek hasra a tatamira. A fejemnek volt egy kis párna, ami szerintem nagyon jó. Pamela a hátamat kezdte a masszírozni. Én nem szeretem az erős masszázst, és szerencsére Pamela csak gyengéden simogatta a hátamat és a fenekemet is néha. Egy kicsit beszélgettünk is de én jobban szeretem csendben élvezni a masszázst. Majd megkért, hogy forduljak meg, és jött egy lingamos kényeztetés. Másfél órára mentem, így két masszázs és két kényeztetés volt. Az első lingam után jött a második masszázs, itt a lábaimat masszírozta hol két kézzel az egyik lábamat, hol egy-egy kézzel a lábaimat. És a fenekemet is simogatta ami újra izgalmi állapotba hozott. Majd Pamela mondta, hogy megfordulhatok. Ezután következett a második kényeztetés. A masszázst is nagyon élveztem.
  • Levezetés:

    Csak kézi lingamos kényeztetés van Pamelánál. Az első kényeztetésnél mikor megfordultam még először a hasamat és a mellemet kezdte simogatni olajjal, de hamar rátért a lényegre. Az elején többféle fogást is bevetett, majd a vége felé finoman mozgott a keze föl-le, közben a szemembe nézett és néha mosolygott is. Szabad volt simogatni, én a popsiját és a melleit simogattam közben. Így szépen eljuttatott a csúcsra, utána sem engedte el azonnal, még egy kicsit a kezében voltam. Majd kedvesen letörölgetett, utána elmentem egy gyors zuhanyra.
    A második kényeztetésnél Pamela úgy ült az egyik oldalamon terpeszben (a bugyi végig rajta volt), hogy az egyik lábát átrakta a mellkasom felett. Így az egyik kezemmel a lábát simogattam a másikkal pedig főleg a melleit, közben ő is simogatta azt a kezemet, amelyikkel a melleit fogdostam. A másik kezével kényeztettet olajos kézzel. Sajnos másodjára nem sikerült elmennem, pedig Pamela kitartóan próbálkozott. Az idő vége fele jártunk, így mentem zuhanyozni. Felöltöztem és még ittam egy kis vizet, amit kaptam, majd útnak indultam. Pamelával két puszival búcsúztunk.
  • Elszámolás:

    A rózsákat utólag, felöltözéskor raktam le a kis hűtő tetejére. Extrát nem kértem, de szerintem nincsenek is. Amiket vállal a kiírás szerint azt be is tartja.
  • Összkép:

    Pamela egy kedves, szép lány. Hozzáállása és a kisugárzása nagyon jó benyomást tett rám. A masszázs is nagyon kellemes volt. Ugyanakkor tudja mi kell egy férfinek és az erotikus részét is nagyon ügyesen csinálja.
Happy Massage