• Dr.Szöszi AZ IGAZI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon illetve sms-ben egyeztettünk többszöri halasztás után sikerült mindkettőnk számára megfelelő időpontot találni.
  • Megközelítés:

    Nem könnyű az odajutás föleg nem tömegközlekedés igénybevételével.A Havanna lakótelepen van Szöszi lakása.Mióta elment az oldalról már csak néhány törzsvendégét fogadja.
  • Helyszín:

    Panel lakás minden tiszta.Fürdőszobában zuhanyzó fülke.Egy nappali és egy hálószoba
  • Lány külseje:

    Szöszi egy negyvenes jó alakakú filigrán hölgy.A haja színét többször változtatja jelenleg hosszú szőke feltűzött hajzuhataggal fogadott.Puszi cipőlevétel után gyümölcslével kínált.Tíz percet beszélgettünk elmondam mi ujság velem kapcsolatban.Ő is mesélt magáról időnként Dohány boltban is besegít.Tudja hogy messze van ha lenne helye valahol heti két három napot bevállalna.
  • Erotikus masszázs:

    Szöszitől most csak egy rövid ráhangoló masszázst kérek.A francia ágyon kaptok egy kellemes relakszáló kényeztetést .Olajjal finoman bekeni a lábamat fokozatosan halad fölfelé a hátamon kicsit elidőzik.Természetesen már közben a ruháitól megszabadul beolajozza formás kebleit a hátamon is kapok egy teljes testes csúszkát érzem minden porcikáját nagyon izgató tökéletes ráhangolódás a következő programhoz.
  • Levezetés:

    Fordulás után elölről is többször végigsiklik rajtam mikor az arcunk összeér puszit váltunk.Ez többször megismétlődik nagyon felcsigázza a férfiasságom. Ugyanez nekem hátatfordítva is megismétlődik férfiasságomat feléleszti a popsijával. Ahogy többször átsikik nagyon élvezem mikor közel kerül hozzám a kebleit átkarolom.Kérem,hogy üljön a számra belekóstolok finom puncijába egyre tempósabban használom a nyelvem közben Szöszi halk nyögése jelzi hogy nincs ellenére a dolog.Kis idő elteltével összecsuklik és fimoman visszazuhan az ágyra.A végén engem vesz kezelésbe oldalról mellém helyezkedik és kapok egy finom franciás kényeztetést golyókkal kezdi lágyan érinti finom nyelvével.Kezével ajkával lágyan végig pásztázza meredező férfiasságom ezalatt nedves punciját csiklóját símogatom.Egyre jobban belelendül igyekszik megadásra bírni a velem egykorút ennek nem bírok már sokáig ellenálni utódaim elhagyják rejteghelyüket Szöszi szájába menekülnek.Törlést kapok majd ismét megcézom a fürdőszobát.Felöltözésem után még pár percet beszélgetünk.
  • Elszámolás:

    Egy örát töltöttem nála.Nagyon megérte amit Szöszi nyujtott számomra.Kevés lány vállal ilyen programot.Nagyon korrekt volt mivel többször lemondta a találkozót a pár évvel ezelőtti csokrot kérte amit a végén otthagytam.
  • Összkép:

    Nagyon jó volt most is Szöszivel a találkozás beszélgetés és természetesen az erotikus kényeztetés.Azért írtam ezt a beszit, hogy egy kis életjelet adjak róla azoknak akik ismerték.
Happy Massage