• PetraBogi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, néhány csörgés után felvette és készségesen tájékoztatott mindenről, Eredetileg a következő napokban szerettem volna menni és előre érdeklődni a lehetőségekről azonban annyira kedves volt hogy néhány perc múlva újra hívtam és kb 1 órán belül már nála is voltam.
  • Megközelítés:

    Hétköznap fizetős parkolóhely is nehézkesen akad. Én egy közeli mellékutcában néhány perc sétára szoktam megállni amikor a környéken lévő gyroszost felkeresem ebédelni, így most is előre tudtam hol fogok parkolni, amúgy szerencse kell. BKV viszon kb a ház előtt áll meg.
  • Helyszín:

    Tökéletes tisztaság, nem luxuslakás de nem tudnék belekötni semmibe. Többen rendelnek (akikről tudom hogy ott vannak/voltak mind nagyon csinosak) egy másik lánynál is megfordultam itt így ismerős volt a lakás. Eddig az ajtó meletti kissebb szobához és a fürdőszobán keresztül elérhető franciágyashoz volt szerencsém. Nyilván a nagyobb kényelmesebb de a kicsiben is megfelel az odalátogató céljainak:)
  • Lány külseje:

    A telefonban inkább a hangja, a kedvessége a mindenre kiterjedő normális tájékoztatása fogott meg. Ez az első szűrő és nem szoktam melléfogni csak ha annak ellenére erőltetem a látogatást ha érzem h nem kéne de mégis vmi miatt elmegyek. Itt nem ez volt a helyzet. Élőben még jobb volt tapasztalni hogy egy szomszédlánytípus hús vér ember csinos lány nyitott ajtót. Magasabb és testesebb talán az átlagnál de ez semmit nem von le a szépségéből. Ráadásul végtelenül kedves is:) Külön tetszett kissé alter stílusa, apró tetkók amik még nekem is elfogadható kategória. Bár PetraBogi nem egy manoken típus de az sem fog csalódni szerintem a külsejében aki inkább a vékonyabb lányokat szereti.
  • Action:

    Megérkezés után szokásos készülődés, zuhanyzás. Tiszta, szinte ropogósan friss törcsi, és szájvíz is rendelkezésre állt. Az oldalt zuhanyfüggönyös zuhanyzó (első alkalommal nem is vettem észre amikor még néhány hónapja ott jártam, vagyis láttam hogy nem szokványos de nem tűnt fel vagy nem figyeltem hogy az mi is pontosan, de ez most nem számít) kicsit fura becsapós látvány (ne próbálj rátámazkodni) de nem tántorított vissza semmitől :D
    PetraBogi a szobában várt melltartó-bugyi kombóban. Nem vesztegettük az időt, egyből egymásnak estünk de óvatosan. PetraBogi nem egy pornós baba ami külön tetszett benne. Álló pettingbe fogtunk és apránként felfaltam a melleit és a fenekét majd valahogy a bugyijában felejtődött a kezem miközben csókokat váltottunk majd partnerem elkezdte masszírozni a felágaskodott állapotban tettre kész barátomat. PetraBogi szinte mintha egy előre megírt forgatókonyvből dolgoztunk volna letérdelt és elkezdett szopni (kis gondolatolvasó). A francia nyelvtudása kiváló. Kellő ritmusban és kellő időközönként eltünteti a dákót. Óvatos és hevesebb szopogatásokat eszközölve kapaszkódóssá teszi a helyzetet így le kellett ülnöm, sőt hátrafekve csukott szemmel élveztem Petra fáradhatatlan odaadását. Kellő szívóhatással és pont megfelelő nyál használatával dögösre, már-már pornósra tudja venni a figurát úgy hogy közben megmarad a normalitás talaján, nincs fölösleges színészkedős hangoskodással kisért túlzott nyálcsurgatás vagy köpkődés. Szóval egy kicsit ribanc üzemmódba kapcsolt és mivel mindketten kellően felhevült állapotban voltunk az ágyon folytattuk és alaposan összegyúrtuk szó szerint a lepedőt. Egy adott ponton Petra lábai között falatoztam, próbáltam viszonozni neki a kellemes franciát amit korábban kaptam. Talán élvezte mert izgató hanghatásokat adott de némi rutint is éreztem benne ami megnyugtatott hogy biztos kezekben (ill lábak között) vagyok mert felfelé tápázkodásom után felhelyeztük a védőruhát és szűken szorító punciába merészkedtem.
    Szeretkezésünk igazi barátnős volt, egyre erőteljesebb lüktetésem nyomán egyre hevesebb nyögésket adott Petra. A pózváltás gondolatával próbáltam elterelni a figyelmemet, de annyira jó volt az ölelésében és a combjai valamint puncija melegében lenni hogy inkább maradtam és így élveztem a leányzó fekvését:). És mivel semmi sem tart örökké hamarosan lövelésbe kezdtem és a védőferszerelésbe ürítettem a tárat. Hagyott lenyugodni egymásban maradtunk még egy kicsit majd némi tisztálkodás után hozzám bújt és a végén egy kellemes masszázst is kaptam. Elég sok minden fért bele a szűk időkeretben de sajnos mennem kellett. Legközelebb mindnképp több időt szeretnék maradni.
  • Elszámolás:

    Mostanság ez már Bpi átlag . Petra esetében jó ár érték arány. Követendő üzletpolitika:)
  • Összkép:

    PetraBogival egy teljesértékű számomra kielégítő programot hoztunk össze. Volt benne személyes, kellemes barátnős, kissé ribancos elemekkel is tarkított érzés amit kaptam. PetraBogi szeret a normál kereteken belül maradni akár az extrákat tekintve, pácienseihez való hozzáállása (vagy éppen fekvése) odaadó és kívanatos. Ennél több nem is lenne egészéges, csak az időkeretet szeretném legközelebb bővíteni:)
Happy Massage